- 30 Mayıs 2022
- 1.871
- 2.272
- 63
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
Aşko sen kuma olmuşsun.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
O adamin sevgi dediği seks. Pislik adam.Sen seni sevdiğinden çok da emin olma canım.
Başka bir oyuncak bulunca görürsün sevgiyi.
Karımın vücudu bozulacağına senin bozulsun der gibi.Keske cocuklarimin annesi sen olsaymissinmis :)) offf off karisina ne büyük haksızlık. Yaziklar olsun bu kocaya.
İnsanlar delirmiş gerçekten.O adamin sevgi dediği seks. Pislik adam.
Dur biraz da ben gülecem.Eşiyle ayrı odalarda mı yatıyorlarmış
Höykürmelik amaDur biraz da ben gülecem.
Ahahahahahhhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahshshshshshahshabahahahahahha
Erkeklerin niye her yalanı bu çok baymadı mı, niye bunlarda inanıyor.
Hadi eşi kabul etmiş
Anladığım kadarıyla sende metresliği ve 2. Kadın olmayı baya baya kabul etmisşin çünkü adam boşanmıc
O zaman trol olabilir. Yeni üyeymis zaten.Çok matah bir şey yapıyor gibi 500 tane başlık açmış bir de
Tatlım emin ol 3 gün önce onu s.kti.. hepsi aynı şeyi söyler odaları ayırdık sonra der ki karım 5 haftalık hamile.. ya iste gönlü olsun diye bir kere şey ettik onda da hamile kalmış vs.. seninkinin bebeği de eli kulaginda gelir haberi Meryem Ana değiller sonuçta çocuğun nasıl yapıldığını sana göstermiştir sor istersenbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Bana da öyle geldi. Ilgi olsun da iyi kötü fark etmiyor bunlaraO zaman trol olabilir. Yeni üyeymis zaten.
Evli erkek yalanları nelerdirbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Bu hanımla bizim musakkayı bir odaya kapatcan. Düşünsene, musakka nikahlı kadına bile tahammül edemiyordu, bunu parçalar herhaldeAynen aşko çocuklarının annesi dahil kimseyi sen kadar sevmemiştir, kimseler senin yerini tutmaz, herkes yalan sen gerçeksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?