sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

Bence bir beyin mr çektirmelisin. Adam evli bak bir daha söylüyorum adam evli. Çocukları var. ağzından çıkan herşey yalan. Gençliğine yazık.

Bir komşu kızı da böyle bir ilişki sonunda evlendi. Şu an boşanıyor. Kız bir de meslek sahibi birisi. Hatrı sayılır bir bölüm ve okul mezunu. Şimdi bir çocukla baba evinde. Bu adamdan sana hayır gelmez.

Tek kadın olmak varken birinin elinin kirisin farkında mısın?
Karısının da haberi var diyerek yumuşamaz olay.
Tek kadın değilsin misal.
Başka bir kadının koynuna evine yolluyorsun gayette.
Hiç kıskanmıyor musun eşi de olsa?

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
yarin da senin uzerine kum getirince kabullenmek zorunda kalirsin. Bu tur adamlar doyumsuzdur. Tek esli olamazlar

Aldatan bir adam da karısıyla ayrı uyumasın bosanmak isteyip de cocuklar icin bir arada olmasın ya yazık bak sevenler kavusamıyor böyle

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Siz neden bu kadar kendinizi kullandirtma meraklısısiniz bu erkeklere ? Insan gibi sevilip değer görmek varken. Bu adamların bı taraflarini kaldiriyorsunuz. Sonra bunlar kendilerinde her şeyi hak görüyor. Sen devam et böyle ne diyeyim ki evli kadınlar bile haklarını savunamiyorken neyine güvenip bu ilişkiye girdin?

Neye inanmış ya. Adam hemen evli olduğunu söylemiş. İnsan devam eder mi? Adamın her dediği doğru olsun bir kadın kendine bunu yakistirir mi yıllarca çıkıp ogrenmemis ki sevgili olalı 6 ay olmuş zaten. Yüzde yüz adam zengin gözünü boyuyor. Fakir adama bakmazlar.
Haklisiniz ama etkilenmis olabilir ona olan sözde aşkından :)

😄

Sen bence bu yazdıklarını kalabalık bir kadın kuaföründe ağzından kaçırır, saçlarının neye uğradığını şaşırırsın. Kuafördeki ablalar sana aksiyon nedir gösterir.

Biz de gösterirdik ama banlarlar.

Haklisiniz ama etkilenmis olabilir ona olan sözde aşkından :)
Etkilendiyse de işte soyluyoruz ayrılsin. Metres denilerek bence kibarlastiriliyor ama o da ne olduğunun farkında. Kadın kabullenmiş ona göre yorum yapın diyor bir de o zaman vaadini gerçekleştirip 2. Eşi olsun kuma olarak yaşasın. Etkilendiyse bu taraftan baksın hemen soğur.

Adam evli mi evli karısının kabul etmesi, ayrı odalarda yatması sizi bağlamaz herşeyden önce kendinize saygınızdan bir daha görüşmemeniz gerekir. Ayrıca gerçekten boşanmak isteyen bir adam gider davayı açar karşı tarafın kabul edip etmemesine bakmaz.
Adamın ilk vukuatı değilmiş zaten muhtemelen kadın gider hevesini alır yine evine döner diye düşünüyordur

Neye inanmış ya. Adam hemen evli olduğunu söylemiş. İnsan devam eder mi? Adamın her dediği doğru olsun bir kadın kendine bunu yakistirir mi yıllarca çıkıp ogrenmemis ki sevgili olalı 6 ay olmuş zaten. Yüzde yüz adam zengin gözünü boyuyor. Fakir adama bakmazlar.
Ne zengini ya 2 evi 2 arabasi vardir en fazla :) Zenginlik cok baska kapında Ferrari ayri yatar, Bugatti ayri yatar.Kendini donduren bir adamdir. Çoluğunu cocugunu, Lcw giydiriyor Allah bilir. 1 jetski turu,2 tekne gezintisine veren dolu kiz var. A kalite zengin bir adam da bu klasmanda kizlarla takilmaz. Fakir adama da bakarlar yani :)

Ne zengini ya 2 evi 2 arabasi vardir en fazla :) Zenginlik cok baska kapında Ferrari ayri yatar, Bugatti ayri yatar.Kendini donduren bir adamdir. Çoluğunu cocugunu, Lcw giydiriyor Allah bilir. 1 jetski turu,2 tekne gezintisine veren dolu kiz var. A kalite zengin bir adam da bu klasmanda kizlarla takilmaz. Fakir adama da bakarlar yani :)
Hani sözde adamın da karısı tüm bunları kabulleniyormusssmussmus ya 2 ev 2 arabalı adam için bilemedim yani 😂

Metressiniz yani. Kendinize bu durumu yakıştırıyorsanız ne diyelim
Etkilendiyse de işte soyluyoruz ayrılsin. Metres denilerek bence kibarlastiriliyor ama o da ne olduğunun farkında. Kadın kabullenmiş ona göre yorum yapın diyor bir de o zaman vaadini gerçekleştirip 2. Eşi olsun kuma olarak yaşasın. Etkilendiyse bu taraftan baksın hemen soğur.
Cok ta kabullenmistir ya. Yazik gunah ya cocuklari varmış askindan geberse de hanim kiz cocuklari icin o adamdan ayrilmali. Bütün erkekler aynı. Pislik adam.
İnsam c

Back
X