Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu bana kız küfür etti görmedğn mi.
Ben dalga geçiyordum.
Konu saçma sapan zaten

Olsun ya sen kendini tut biraz. Baktın dayanamıyorsun kapat interneti. Sakin de kalkamıyorsun. Uyarınca da dinlemedin. Tam gaz gittin.

Hala da lütfen ya. Lütfen

Offf ablacım o çok eski ya.
Ayrıca orda çocuğun suçu ne kadın iş atmıştı.
Çocuk da gelip söyledi.

Çocuk da gelip söyledi.
Aha bak bu da 10 gün önce döktüğün inciler.
Senin tarzın bu, kabul et.

Çocuk da gelip söyledi.
Lütfen dur ya. Konuda kimse banlanmayacak ama daha uzatma.

Kızlar zaten alıntılayamıyorum siz özelden yazın birbirinize ya. Gerçekten yorucu oldu. Birinizden biri dursun

Lütfen dur ya. Konuda kimse banlanmayacak ama daha uzatma.

Kızlar zaten alıntılayamıyorum siz özelden yazın birbirinize ya. Gerçekten yorucu oldu. Birinizden biri dursun
Ya kız tuhaf okuduğunu anlamıyor.
Beyni kıt
Hala yaftalıyorsuh diyor.
Ya konu fake başından beri söylüyoruz.
Konuları çıkardık daha ne yapalım.
Nisanda tüp bebek ağustosta anal seks.
Bunları söyledim diye yaftalamış mı oldum.
Safın teki ya bu gurbetçi.
Beni ahlak bekçisi teyze sandı

Ya kızım ne yaftalaması .
Dalgamı geçtim sizle.
Ayy buda zavallı hiçbir şey anlamıyor ya yazık kezban
Kizzzz sen bu sinirle fazla yaşamazsın ha ben de yeni çıktım hastaneden ölüyordum ya sana yazik niye bu kadar yükseldin ki Allah allah

Tamam ama özelden ne söyledim sana haklı iken haksız duruma kendini düşürüyorsun. İfaden saldırganca. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Birisine direk saldırdığında karşıdaki senin ne dediğinle ilgilenmez. Bu kendine büyük bir kötülük. Şimdi bile kıt diyorsun. Yazma lütfen ya. Hadi ya herkes birbirini görmezden gelsin ya anlaşsın ya da yazmasın. Bıktık

Kizzzz sen bu sinirle fazla yaşamazsın ha ben de yeni çıktım hastaneden ölüyordum ya sana yazik niye bu kadar yükseldin ki Allah allah
Ya ben dalga geçiyordum .
Bir tane saftirik yanlış anladı dediklerimi.
Sonra vay efendim boşanmış kadınlara laf söyledin ahlak bekçisi demeye başladı.
Deli mi ne.
Ben şunu şunu demek istedim diyorum aşağılıkça küfürler etti falan benide sinirlendirdi.

Okuduğunu anlayamıyorsa onun sorunu.
Ben kendimi gayet net ifade ediyorum.
Sazan gibi atlayıp hiç söylemefiğim şeyleri söylemiş gibi gösterip sayfalarca hakaret yedim aldılar cevabını ama.
Kimse kusura bakmasın

Her şeyden önce
Bu üye anlattı ama engellemedi konu sahibi çünkü derdi başka işte. Amacına da ulaştı ama yine de kaybetti
Şu ifşa olayı da olsa da şarj bitmeden yetissem

zaten banlanılmayacak diye coştukça coşuyorsun isabel
hala kıt filan demene gerek yok
konu sahibi fake de olsa, senin söylemlerin doğru değil sen bunu kabul etmiyorsun

Her şeyden önce

Bu üye anlattı ama engellemedi konu sahibi çünkü derdi başka işte. Amacına da ulaştı ama yine de kaybetti
Şu ifşa olayı da olsa da şarj bitmeden yetissem
Meraktan diğer konusuna baktım yukarıda bir üye bırakmış. Bahar Candan'la ilgisi ne biri beni aydınlatsın.

zaten banlanılmayacak diye coştukça coşuyorsun isabel
hala kıt filan demene gerek yok
konu sahibi fake de olsa, senin söylemlerin doğru değil sen bunu kabul etmiyorsun
Ben konu sahibinin yalan söylediğini söylrmiştim öyleymiş .
Evet kıt olan farklı anlar
Oturun tekrar okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…