- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.098
- 248
Yahu bana kız küfür etti görmedğn mi.
Ben dalga geçiyordum.
Konu saçma sapan zaten
Sakin olurmusun? Bir yüzünü yıka bir çay ic ltfnAyy dayılar teyzeler öyle foto koyuyor valla .
Kalitesiz sensin yürü git her konuda peşimdesiniz
Offf ablacım o çok eski ya.Sen her zaman erkegi suçlamıyorsun ki. Erkegi suclayacak olsaydın “benimkide işte yakışıklı masallah hani diyimde kadının evliligiyle alakalı sorunları var hem o aldatıyo kocası aldatıyor hani söylemis olayım da” gibi yorum yapamazsın.
Senin erkegi sucladıgın yok. Muhtemelen kadınlarla alıp veremedigin var.
Dört ayağının üstüne düştünbüyüksün PATRON
Noldu o bitti mi devam mı yaOfff ablacım o çok eski ya.
Ayrıca orda çocuğun suçu ne kadın iş atmıştı.
Çocuk da gelip söyledi.
Aha bak bu da 10 gün önce döktüğün inciler.Offf ablacım o çok eski ya.
Çocuk da gelip söyledi.
Lütfen dur ya. Konuda kimse banlanmayacak ama daha uzatma.Offf ablacım o çok eski ya.
Çocuk da gelip söyledi.
Ayy dayılar teyzeler öyle foto koyuyor valla .
Kalitesiz sensin yürü git her konuda peşimdesiniz
Ya kızım ne yaftalaması .Konu sahibinden banane ben o uyenin yorumlarina insanlari yaftalamasina halâ karsiyim
Ya kız tuhaf okuduğunu anlamıyor.Lütfen dur ya. Konuda kimse banlanmayacak ama daha uzatma.
Kızlar zaten alıntılayamıyorum siz özelden yazın birbirinize ya. Gerçekten yorucu oldu. Birinizden biri dursun
Kizzzz sen bu sinirle fazla yaşamazsın ha ben de yeni çıktım hastaneden ölüyordum ya sana yazik niye bu kadar yükseldin ki Allah allahYa kızım ne yaftalaması .
Dalgamı geçtim sizle.
Ayy buda zavallı hiçbir şey anlamıyor ya yazık kezban
Tamam ama özelden ne söyledim sana haklı iken haksız duruma kendini düşürüyorsun. İfaden saldırganca. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Birisine direk saldırdığında karşıdaki senin ne dediğinle ilgilenmez. Bu kendine büyük bir kötülük. Şimdi bile kıt diyorsun. Yazma lütfen ya. Hadi ya herkes birbirini görmezden gelsin ya anlaşsın ya da yazmasın. BıktıkYa kız tuhaf okuduğunu anlamıyor.
Beyni kıt
Hala yaftalıyorsuh diyor.
Ya konu fake başından beri söylüyoruz.
Konuları çıkardık daha ne yapalım.
Nisanda tüp bebek ağustosta anal seks.
Bunları söyledim diye yaftalamış mı oldum.
Safın teki ya bu gurbetçi.
Beni ahlak bekçisi teyze sandı
Ya ben dalga geçiyordum .Kizzzz sen bu sinirle fazla yaşamazsın ha ben de yeni çıktım hastaneden ölüyordum ya sana yazik niye bu kadar yükseldin ki Allah allah
Okuduğunu anlayamıyorsa onun sorunu.Tamam ama özelden ne söyledim sana haklı iken haksız duruma kendini düşürüyorsun. İfaden saldırganca. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Birisine direk saldırdığında karşıdaki senin ne dediğinle ilgilenmez. Bu kendine büyük bir kötülük. Şimdi bile kıt diyorsun. Yazma lütfen ya. Hadi ya herkes birbirini görmezden gelsin ya anlaşsın ya da yazmasın. Bıktık
Bu üye anlattı ama engellemedi konu sahibi çünkü derdi başka işte. Amacına da ulaştı ama yine de kaybettiKonuna yorum yapmasını istemediğin kişileri üç nokta işareti olan yerden engelleyebilirsiniz. Biri israrla aynı yorumları yapıyor. Bence eşler kocalarına eşli foto ve kilit sembolü getirmeyi zorunlu kılmalı.
zaten banlanılmayacak diye coştukça coşuyorsun isabelYa kız tuhaf okuduğunu anlamıyor.
Beyni kıt
Hala yaftalıyorsuh diyor.
Ya konu fake başından beri söylüyoruz.
Konuları çıkardık daha ne yapalım.
Nisanda tüp bebek ağustosta anal seks.
Bunları söyledim diye yaftalamış mı oldum.
Safın teki ya bu gurbetçi.
Beni ahlak bekçisi teyze sandı
Çok yoğun talep var ifşa için ya.
Ben de destekliyorum. Ve destekleyenler bu iletinin altına nazar boncuğu atsın bence. İmza toplamış gibi olalım.
Meraktan diğer konusuna baktım yukarıda bir üye bırakmış. Bahar Candan'la ilgisi ne biri beni aydınlatsın.Her şeyden önce
Bu üye anlattı ama engellemedi konu sahibi çünkü derdi başka işte. Amacına da ulaştı ama yine de kaybetti
Şu ifşa olayı da olsa da şarj bitmeden yetissem
Ben konu sahibinin yalan söylediğini söylrmiştim öyleymiş .zaten banlanılmayacak diye coştukça coşuyorsun isabel
hala kıt filan demene gerek yok
konu sahibi fake de olsa, senin söylemlerin doğru değil sen bunu kabul etmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?