Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune bu hesap ortalığı karıştırmak için burada bu sebeple bu konudan dolayı kimseye ceza vermemeni rica ediyorum.

Birde farkında mısın sitede bir huzur var 3-*5 gündür, baş ağrılarım bitti, rapor gelmiyor

konu sahibi aktif hesabı ceza alınca bunla sitede yürümüş...

bu durumda deşifre etmeli miyiz?
Lütfen Deşifre edin. Ben de konu sahibinin trol olduğunu düşünüyordum. Eski konuları tutarsız. Eğer doğruysa da kendisine zararı olur çünkü aşırı hızlı yaşamak bir yerde zararlı olabilir.

Herkes ülkede cinnet halinde surda olgun insanlarız dert dinleyip olgunca yorum yapmak bu kadar mi zor birbirimizi tanımıyoruz bile sakin olun kime neyi kanitliyorsunuz hadi paylaşamıyoruz bari burda düşman kesilmeyelim birde konu fakeymis Kazen bey banlar kandırdıysa konu sahibinin ruhsal durumu ben sahsen kendimi kandırılmış hissetmiyorum

Hanımlar, hadi yine iyisiniz.

kaçamak peşinde

nasıl anlamadın ?

Kesinlikle buluşmayın çıkarın hayatınızdan tamamen

Boş oturanının boş kalfası olarak polislik yapıyoruz.
Özelden de yazdım sakinleşsinler diye ama genel olarak gerginiz. Bu konu sahibinin dolandırıcılığı açıkça görülürse, belki herkese ders olur bir anda celallenmeyiz.

Yahu bana kız küfür etti görmedğn mi.
Ben dalga geçiyordum.
Konu saçma sapan zaten

Ayy dayılar teyzeler öyle foto koyuyor valla .
Kalitesiz sensin yürü git her konuda peşimdesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…