Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hala eşinin sizi nasıl bulduğunu anlayamadım. Siz adamla takipleşiyordunuz ve profil fotoğrafınız birlikte miydi? Ya da hesabınız herkese açıktı da kadın adamın takip ettiği herkese tek tek girip bakmış mı?

Sakın buluşmayın kadının muhatabı ve hesap sorması gereken kişi kocası
Önceki sayfaları okuyun hesap fake

Hiç hakaret etmediğim konularda bile sırf münakaşa yaptığım için banlandım. Buradaki esas sebep konunun fake olup olmaması mı yoksa birisinin üslubu mu? Kimse banlanmayacak denildiği için her önüne gelene hakaret eden, küfür eden ve dalga geçen bir üye var. Konu fake diye bunu görmezden mi gelelim. Kişinin yazıları gerçek ve varlar. O zaman fake olduğundan emin olunan her konuda herkes önüne gelene hakaret etsin bundan sonra. Adil olunması için I Isabella_7 nin banlanmasını rica ediyorum. Kazen Mune

Hepsi aynı evde toplansa,liderleri kim olurdu acaba?Arada böyle absürt şeyler gelmiyor değil aklıma.
ay liderleri kim olurdu bilmiyorum ama kapıyı kilitlerdim ben hdhdhhd
bir de zorunlunun şöyle uzun konu başlıkları var ya "ben ona şunu dedim o bana bunu dedi şu böyle yaptı ne yapmalıyım acaba?" daha gördüğüm gibi tık diyorum battı güneşim

Vanessa,Rainny,Zorunlu,Ferhans ahahahahah,çok eğlenceli olurdu ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…