- 25 Temmuz 2013
- 13.200
- 53.799
- 798
Hanımefendi?? kshdksdhsk bu konu yeterince karışık bir de sabah menüsünü karıştırmayın nolurMenüm 21 Aralık
Sabah
2 yumurta
1 kk peynir
2 kaşık menemen
7 zeytin
Ara 1 küçük muz
Ara 50 gram kabuksuz fıstık
Akşam
Izgara pirzola
Buharda sebze
Az patates kızartması
Ara 1 porsiyon meyve
10 adet kuruyemiş
2, litre su
Zipzip- Hallederiz
Düzenledim mesajıHanımefendi?? kshdksdhsk bu konu yeterince karışık bir de sabah menüsünü karıştırmayın nolur
Anladım yanlış açtığınızı şaka yaptım alınmayın lütfenDüzenledim mesajı
Alınmadım.Anladım yanlış açtığınızı şaka yaptım alınmayın lütfen
Hepsi aynı evde toplansa,liderleri kim olurdu acaba?Arada böyle absürt şeyler gelmiyor değil aklıma.
Tamam gülmeyin
Matematik problemi gibi olmuş ama benim çok uykum geldiBöyle bir toplantı olsa: olası çoklu üyelik ihtimallerini gözeterek; toplanması öngörülen üye sayısı ile toplanacak üye sayısı aynı olur muydu acaba, diyorum ben de.
O da olacak inşallah,ya bakma Ferhans zararsız yine,saygısızlığı falan yok.Bazen cinlerimizi tepemize fırlatıp gidiyor işte .
Bayan libidoFerhansla pijama partisi yapacak kadar ona güvenemem canım. O kadar sempatik değil
Ben araştırma peşindeyim ama ben bulana kadar hesabın banı bitebilirYa bu ikinci hesap bu mu diye bir heyecanlandık? Konuda yorumunuz yok ki yanlış buraya yazdınız nasıl oldu bu? Ben şüphelendim.
Kazen abi de yazmadı. Diğer ana hesabından yazamadığı için buradan yürüdü dediğine göre asıl hesabı askıda biri olmalı
Ben araştırma peşindeyim ama ben bulana kadar hesabın banı bitebilir
Herkes yorum yazdığı konulara bir baksa sabaha kalmaz çözeriz aslında, çünkü kesin birimiz bir şey yazmıştırNeyse en kısa zamanda açıklanır umarım
Matematik problemi gibi olmuş ama benim çok uykum geldi.
Kazen bir konuda "İnanın çoklu üyelikte %60 gibi bir oran BDV için geçerli ise %30'da diyet başlıkları için geçerli." yazmıştı.
O yüzden: gelmesi beklenen üye sayısı ile, adı geçen tüm üyeler geldiğindeki sayı eşit olur mu diye merak ediyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?