• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hic adamla neden konuşmuyorsun arasana belki karısı değil yani kendimi tutamam ben sayıp sövmeye bile ararım bu nasıl sabır 😱😱

Daha Nisan ayında bebek yapmak için doktora gidiyormuş.

Ya Mayıs değil ama merak ettim bu ne hız.
Boşanır boşanmaz sevgili buldun heralde bide 3 ayda geçmiş.
Neyse sana inanmadım ama umarım adamın karısı seni yılmaz🤣
7 ay oluyor boşandığım stalker seninde kafanı evden dışarı çıkarmıyorlar sanırım milletin hayatını bu kadar merak ediyorsun başka aktiviteler edin kendine psikolojin bozulur böyle şuanda pek düzgün olduğu söylenemez ama neyse

catla, sende bitane bile yok onda sira olmuslar oh

Sakın buluşmayın. Kendinizi daha berbat bir duruma sokmayın. Zaten fotoğrafı da görmüş, boşanmada kullanabilir, kullansın da. Siz başka ne yapabilirsiniz ki? Engelleyin gitsin.

ayy ne kadar yargıladınız, kimin hayatını nasıl bir hızda yaşadığı bizi neden ilgilendirsin.
boşandıktan sonra herkes 3 sene yas tutmuyor ya.

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Buluşmayın. Yüzleşecekse kocasıyla yüzleşsin. Sizin bilerek yada bilmeyerek bu ilişkiyi yaşamanız ne farkeder. Kocası beş para etmezin teküymiş şimdi napıcaksa kocasıyla yapsın. Siz de hrmen bu çemberden öıkarın kemdinizi ve önünüze bakın. Malserf o tarz erkekler çok yaygın. Siz krndinize odaklanın. Naparlsa yapsınlar artık.

Aman ha sakın buluşmayın.
Karı koca size saldırabilirler.
Belki size tuzak kurmuş bile olabilir.
Adam karısına demiştir çoktan “peşimi bırakmıyor , evliyim ben dedim ama hasta sanırım , psikolojisi bozuk” gibi yalanları çoktan sıralamıştır.
Arada olan size olur .
Görüşmeyin kesinlikle , numaranızı da değiştirin .

Adam sevgilisini takip ediyor açık açık foto koydurıyor ki bu fotolar gönderi yani konu sahibinin fotolar dışarıya açık vay bee.
Hikayeye gel.
Adam da salak herhalde benim eşim görür foto paylaşıyor diye hiç düşünmüyor
Gayet rahat adam.
Ya sevgilimizin bile takip ettiklerine şöyle bir bakıyoruz bir kadın olarak.
Kadın kocasına bakmayacak mı?
hanımefendi
instagram kullanmıyorum
hayatımda kimsenin kimi takip ettiğine de 1 kere olsun bakmadım

hayır inanmıyorsanız inanmıyorsunuzdur eyvallah da
sosyal medya kullanmayan stalk yapmayan insanlar da var
az bi üslubunuzu düzeltin
salak malak ne oluyor! size mi soracak insanlar? hadsiz hadsiz ithamlarda bulunuyorsunuz....size ne ya kimin sosyal medyasından kimin kimi takip ettiğinden etmediğinden?

7 ay oluyor boşandığım stalker seninde kafanı evden dışarı çıkarmıyorlar sanırım milletin hayatını bu kadar merak ediyorsun başka aktiviteler edin kendine psikolojin bozulur böyle şuanda pek düzgün olduğu söylenemez ama neyse
Yok hiç evden çıkmıyorum ben hemde hiç.
Bence biraz sende çıkma elalemin kocasıyla profil fotosu yapmışsın yazık .

halbusi kendisi elin kocasini daha cok sahiplendi😂😂😂
Ya benim de dikkatimi çekti yeni boşandığı ama banane. Adamlar boşanmadan sevgili buluyor kadınlar boşanır boşanmaz biriyle olunca yargılanıyor hem de kim tarafından hemcinsleri tarafından. Kadının düşmanı kadın resmen 😁

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Siz bilmiyormuşsunuz ki zaten.. Buluşmayın.. İyi ki öğrendiniz yol verip engelleyin

Ya benim de dikkatimi çekti yeni boşandığı ama banane. Adamlar boşanmadan sevgili buluyor kadınlar boşanır boşanmaz biriyle olunca yargılanıyor hem de kim tarafından hemcinsleri tarafından. Kadının düşmanı kadın resmen 😁
Ya ben bi an acaba adamin karisimi diye dusundum, hani denk geldi konuya falan🤔😂
Aynen bizene, herkesin kendi hayati..

Gunahimiz sevabimiz kimsenin boynuna degil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X