• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben boşanmış olduğunu hayatta tecrübeli olduğu anlamında söyledim.
Ergen değil.
Bunu demek istedim .
Siz konuyu başka yere çektiniz küfür bile ettiniz bana
Ama dur şunu mahkemeye vermezsem bende Isabel değilim hadi bakalım
bekliyorum haydiiii bakalim

Aha bu yorum sana ait. Hakikaten hiç ahlak bekçisi değilsin İsabella.
Geçen başka konuda da yazdım. Flörtüm beni eve bırakırken evimi öğrenebilir. Daha sonra bana zarar vermek için bunu kullandığında benim suçum olmaz bu konuda. Suç, manyak gibi haneye tecavüze kalkışan adamlardadır.
Her b.kta da kadını suçlamaktan vazgeçin artık. Adresimi öğrenmek isteyen, bana sormadan da öğrenir. Her manyak da ben manyağım diye tabelayla dolaşmıyor. Kavun da değil, dibini koklayamıyorsun malum. Elin manyağının faturasını kadına kesmekten vazgeçinnnnnnn
Aksine böyle konularda hep erkekleri suçlarım.
Hatta geçen tartıştık bir arkadasla burda by konu yüzünden.

Valla ben boşandım boşandığım gün eski eşime (dostça boşandık) ben çocuk istiyorum her an evlenebilirim dedim 🤣🤣 kendi dedi hakkındır ben istemiyordum biz zaten 6 aydır ayrıydık mahkemeyi bekliyorduk kapatma kendini dedi , şimdi bende mi hata yaptım yani
Ne saçma kural bunlar yav

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Bsey yapma .
Yorulduk artık sevgilim evliymislerinizden

İste diyorum ya, sen yazdiginin nasil anlasilacagini öngormekten uzaksın daha. Herkes ayni seyi anliyosa dön kendine bak.
Sizin beyin yspınız sıkıntılıysa ben ne yapayım.
O kadar boşsunuz ki daha ne olduğunu anlamadan yok sen boşanmışları aşağıladın yok ahlak bekçisin diyorsunuz.
Ben kaç aydır bu forumdayım.
Benim hayat görüşüm az çok bilinir burda.
Boşanmış bir kadını aşağılayacaj son insanım ben burda.
Benim ailem boşanmış kadınlarla dolu

Selam başlıkta olduğu gibi durumun özeti kızlar çok üzgünüm, çok kırgınım ve gerçekten çok kızgınım.. Bu zamanda kimseye güvenmeyecek miyiz ? Bilen bilir ben aldatılıp boşanmış bir kadınım sonra hayatıma yeni biri girdi telefonu ortada yani evime gelir kalır vs yani o süreçte ne bir sms ne bir arama inanır mısınız dışarıdan biri bu evli dese inanmazdım o bakımdan yani baya güvendim gel gelelim sosyal medyama gelen mesaj ile dünyam başıma yıkıldı resmen meğer 5 yıllık evliliği varmış karisi şüpheleniyor ve kendi sosyal medya kullanmadığı için kız kardeşinden stalk filan yapıyorlar benim profile denk geliyor ve profilden ikimizin fotoğrafını görüyor ilk bir ton hakarete maruz kaldım sonra numarasını talep ettim ve telefonda uzun bir konuşma sonrası izah ettim yani bilmedigime ikna oldu şimdi ise o adamın hala haberi yok şehir dışındayım dedim ve karısı buluşmak istiyor habersiz bir cafe vs plan yapalım yüzleşelim diyor bende açıkça güvenmedim ama kafamda karışık ne yapmalıyım?
Buluşmayın ne gerek var. Siz anlatmışsınız telefonda,o da ikna olmuş işte. Çekilin aradan yesinler birbirlerini. Siz de kapatın bu mevzuyu.

Ha hakikaten öylesin! Hele ondan fütursuzca yaşarsan böyle olur diye ahkam kesiyorsun.
Evet futursuz.
Bunu ben kendime de söylüyorum bazen.
Tanımadan etmeden adama bağlanırsan bak bunlar olabiliyor.
Ben kendime de yaparım o eleştiriyi.

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Ne oldu hani çete, linç fln diyordunuz. Gerçek yüzünüz erken mi çıktı? Burada şu üslupta kimseye yazmadım, Kezban gibi hakaretlerde bulunmadım. Üslubumu korudum. Bana eski sevgilinizi beğenen kadına hakaret ettirmedim siye düşman olup her yerde ban için uğraşan insanın gerçek kalitesi çıktı maskeler düştü

O kadar boşsunuz ki daha ne olduğunu anlamadan yok sen boşanmışları aşağıladın yok ahlak bekçisin diyorsunuz.
Sevgilisi olan kadına fütursuzca yaşamının sonucunu cekiyo, dersini aliyo derken ne oluyo peki, ay sen daha lafinin nereye gittigini algilamaktan acizsin. Ugrasmiycam senle. Laf kalabalığı yapiyosun anca sacma sapan

Of
Ne oldu hani çete, linç fln diyordunuz. Gerçek yüzünüz erken mi çıktı? Burada şu üslupta kimseye yazmadım, Kezban gibi hakaretlerde bulunmadım. Üslubumu korudum. Bana eski sevgilinizi beğenen kadına hakaret ettirmedim siye düşman olup her yerde ban için uğraşan insanın gerçek kalitesi çıktı maskeler düştü
Offf eski sevgilim konusu yıl oldu ya.
Medeni durumumu merak ediyorsan çok mutluyum şu an yeni sevgilimle

Evet futursuz.
Bunu ben kendime de söylüyorum bazen.
Tanımadan etmeden adama bağlanırsan bak bunlar olabiliyor.
Ben kendime de yaparım o eleştiriyi.
Ne yapsın millet? Flörtleri polis taramasından mı geçirelim tek tek?
Kişinin beyanı esastır, adama olana söz yeter diyoruz.
Ayrıca kandırmak isteyen her türlü kandırır. Aldatmak karakter sorunudur, kimisi de epey ustalaşmıştır. İş işten geçtikten sonra anlarsın. Çok büyük konuşuyorsun.

Ne yapsın millet? Flörtleri polis taramasından mı geçirelim tek tek?
Kişinin beyanı esastır, adama olana söz yeter diyoruz.
Ayrıca kandırmak isteyen her türlü kandırır. Aldatmak karakter sorunudur, kimisi de epey ustalaşmıştır. İş işten geçtikten sonra anlarsın. Çok büyük konuşuyorsun.
Adamın kandırdığı falan yok bu konuda.
İnanmıyorum ya zorla mı

Hıı evet. Sevgimizin fotoğrafını beğendi diye kocasıyla mutsuz da ondan beğendi diye kadına aranıyor demiştiniz. En baş kadın düşmanı sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X