Valla üyeler beni açıklayıcı nitelikte yorumlar yapınca başka diyecek bir şey bulamadım. :) kendinizde fark etmişsiniz aslında, kabullenmek ve uzak durmak çok zor olabilir o kısmı çok iyi anlıyorum ama konuyu baştan aşağı mantıklı cümlelerle açıklamışsınız yani farkındasınız durumun. O yüzden sevgilinizden yavaş yavaş bağınızı koparın derim ama siz bilirsiniz.
Seksüel olarak kadını çekici bulmuş, bakmış. Hoş siz de bir ünlüyü veya sokakta geçen bir erkeği seksüel olarak çekici bulabilirsiniz. Bu doğru davranış mı? Tabii ki değil. Sadakat önemli.
Ne zamandır birliktesiniz? Kardeşine söylediği şeyler çok iğrenç. Kendisi mi dedi böyle söyledim kardeşime diye?Yani saydı evli çocuğu var bide sen yanımdasın dedi..
Hiç bilmiyorum Neva
Ilk vukuati degil ki.Purple sende inanmadın dimi çocuğa baktığına
Ne zamandır birliktesiniz? Kardeşine söylediği şeyler çok iğrenç. Kendisi mi dedi böyle söyledim kardeşime diye?
Benim 4 senelik ilişkim sallantıda, millet evliliğini bitiriyor. 8 ay çok uzun ve ömürlük bağlanmanızı sağlayacak bir süre değil. Ama şimdilik bir şeylerin farkında olarak sevgilinizi süzün biraz, hareketlerini kontrol edin. Bundan sonra çok güvenmeyin derim yani sizin yanınızdayken başkasını bu şekilde süzen insandan hayır gelmez üzülerek söylüyorum.Çok zor bi durum 8 aydır birlikteyiz
Bu adamı koluna takip gezdiren sizsiniz.
Bu karakterle bir adamla olmaktan rahatsız olsaydınız çoktan ayrilirdiniz.
Benim 4 senelik ilişkim sallantıda, millet evliliğini bitiriyor. 8 ay çok uzun ve ömürlük bağlanmanızı sağlayacak bir süre değil. Ama şimdilik bir şeylerin farkında olarak sevgilinizi süzün biraz, hareketlerini kontrol edin. Bundan sonra çok güvenmeyin derim yani sizin yanınızdayken başkasını bu şekilde süzen insandan hayır gelmez üzülerek söylüyorum.
Bana göre bu tip durumların geçmişte kalmisi yoktur.Hepsi geçmişte kaldı dediği için inanmıştım. Bunları da yeni gördüm işte
Kontrol edemeseniz bile bence artık güvenmeniz zor. Ne yapacağınızı siz bilirsiniz ama anlattıklarınız hiç iç açıcı değil. Allah yardımcınız olsun valla.Yemin ediyor çocuğa baktım diye. Bide şimdi asker ve 4 ay falan görüşmüycez çok zor kontrol etmem
Ole ama, adam sevgilisi varsa ayiririz icabinda diyor. Eskiden dunya ahiret bacimsin denirdiAma çok karaktersizce değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?