Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Canim belli etmeden takipte ol.yoksa saklamaya çalışır biseyi varsa takipte ol sürekli dedektif gibi :)araştır çözersin

Kadının kocasına bi soyleseydin ya

Ama izledim onu resmen o süzerken, somra kadına değil çocuğa baktım dedi çocuk kucağındaydı

Bi an eşinizden bahsediyorsunuz diye algıladım. Sevgiliniz olduğunu fark edince sevindim. Çünkü böyle iğrenç tabiatlı biriyle ömür geçmez.

Canim cok itici bi durum ya. Okurken acayip gicik aldim . Birazdaha davranislarini takip et yakindan gozlemle bu seklde dahafazla davrnis farkedersen kes baglantini derim . ilerde cok uzlursun

Mecburmusun bu adamı hayatında tutmaya? Bukadar olumsuzluk ve sapıklık varken bana sakın sevgiden bahsetme allah aşkına. ...

Bide beni cok seviyormuş aşıkmış gibi görünüyor nası evli kadını yanımda baştan aşağı kesebildi aklım almıyor Çocuğa baktı desem erkek çocuklarını hiçç sevmez

Çok açık değil mi yazdiklariniz su an görüşmeniz hata bence direk ayrilin ilerde uzulirsunuz

Böyle aklı bi tarafında olan adamları çok mu arıyosunuz? Sal ipini gitsin leşş gibi bi adam sevgilim diye yanında gezdirmeye utanır insan

Asker derken askerlik görevini mi yapıyo yoksa meslek olarak mı asker?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…