Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Bide beni cok seviyormuş aşıkmış gibi görünüyor nası evli kadını yanımda baştan aşağı kesebildi aklım almıyor Çocuğa baktı desem erkek çocuklarını hiçç sevmez
Evet çocuğa bakmış.
Kardeşine karı şey et derken gebe bırak, amca olayım demek istemiş.
ne de olsa kadınlara değil çocuklara bakıyor.

Valla canım bi kadını süzmesi mi daha iğrenç, bunu senin yanında yapması mı, kadının evli ve çocuklu olması mı, kadının yanında kocasının ve çocuğunun olmasımı bilemedim... Kardeşiyle de bu tür bu konuşmaya giren adama ben asla güvenmezdim...

Bu ayrılmak için bi sebep mi sizce bakması
20 yasindayim ama bu yasima kadar bile hep sacma sapan insanlar cikti karsima, bu sanssizlikla yuva kuramiycam gibi geliyor

Bide dis gorunus ve paradan cok karaktere ve zekaya onem veriyorum, sizce yersiz bi kuruntu mu bu

Cevabı siz vermişsiniz.
Sevgilinizde zeka yok, karakter yok, saçma sapan bir insan.

Bu ayrılmak için bi sebep mi sizce bakması
Evli kadına bakmış
Kardeşine okula giderken neler demiş neler
Arkadsnn kız arkasına yürümüş , ayrılmak için daha napsin bütün şartları zorlamış
Şahsen ben yapamam boyle bir erkekle bnm için daha büyük bahabeye gerek yok bu benim fikrim ben bir kere sogursam geri dönüşü olmaz
Ama siz nasilsinz ne dusubuyirsnz sizin için normal mi bilemem tabi

Zihniyetine laflar hazırlamıştım fakat sevgilinizin zihniyeti bile yok. Etrafta karı karı diye salya akıtan bi tip canlandı gözümde.

O benim gecmisim artik degistim ben deyince inandım
İnsanın karakteri geçmişinde kalmaz, olaylar geçmişte kalır, aklı fikri “karı şey yapmak” olan birinin değişeceğini sanmıyorum kadının kucağındaki çocuğa baktığını ise hiç sanmıyorum

Çocuğa bakmasının ihtimali yok mu. Çocuk kucağındaydı

Savunmasında öylesine söyledim laf olsun diue erkekler aralarında öyle konuşur utandırma falan demişti

Bide beni cok seviyormuş aşıkmış gibi görünüyor nası evli kadını yanımda baştan aşağı kesebildi aklım almıyor Çocuğa baktı desem erkek çocuklarını hiçç sevmez
Kardeşiyle olan diyaloğu, sizden önce yaptığı birkaç hata, erkek çocuklarını hiç sevmemesi... Bu detaylar olmasa bile kadını süzmüş olma ihtimali var ki bunlar söz konusu iken çocuğa baktığı külliyen yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…