Her zaman derm balık baştan kokar neden hala berabersn o çok sacma
Asker derken askerlik görevini mi yapıyo yoksa meslek olarak mı asker?
Ben size farklı bişi sordum cevap bu değil ..Bide beni cok seviyormuş aşıkmış gibi görünüyor nası evli kadını yanımda baştan aşağı kesebildi aklım almıyor Çocuğa baktı desem erkek çocuklarını hiçç sevmez
Böyle aklı bi tarafında olan adamları çok mu arıyosunuz? Sal ipini gitsin leşş gibi bi adam sevgilim diye yanında gezdirmeye utanır insan
Evet çocuğa bakmış.Bide beni cok seviyormuş aşıkmış gibi görünüyor nası evli kadını yanımda baştan aşağı kesebildi aklım almıyor Çocuğa baktı desem erkek çocuklarını hiçç sevmez
Karaktersiz biriyle neden sevgilisiniz yoksa siz de mi ....?
Ben size farklı bişi sordum cevap bu değil ..
Görevde olması ayrilmaniz için bi bahane değil ki senin yanında bakan sen yokken neler yaparGörevde canim kısa dönem
Evet çocuğa bakmış.
Kardeşine karı şey et derken gebe bırak, amca olayım demek istemiş.
ne de olsa kadınlara değil çocuklara bakıyor.
Görevde olması ayrilmaniz için bi bahane değil ki senin yanında bakan sen yokken neler yapar
Eee ozaman yapacağınız şey belliTabiki mecbur değilim
Bu ayrılmak için bi sebep mi sizce bakması
20 yasindayim ama bu yasima kadar bile hep sacma sapan insanlar cikti karsima, bu sanssizlikla yuva kuramiycam gibi geliyor
Bide dis gorunus ve paradan cok karaktere ve zekaya onem veriyorum, sizce yersiz bi kuruntu mu bu
Evli kadına bakmışBu ayrılmak için bi sebep mi sizce bakması
Zihniyetine laflar hazırlamıştım fakat sevgilinizin zihniyeti bile yok. Etrafta karı karı diye salya akıtan bi tip canlandı gözümde.Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi
İnsanın karakteri geçmişinde kalmaz, olaylar geçmişte kalır, aklı fikri “karı şey yapmak” olan birinin değişeceğini sanmıyorum kadının kucağındaki çocuğa baktığını ise hiç sanmıyorumO benim gecmisim artik degistim ben deyince inandım
Valla canım bi kadını süzmesi mi daha iğrenç, bunu senin yanında yapması mı, kadının evli ve çocuklu olması mı, kadının yanında kocasının ve çocuğunun olmasımı bilemedim... Kardeşiyle de bu tür bu konuşmaya giren adama ben asla güvenmezdim...
Zihniyetine laflar hazırlamıştım fakat sevgilinizin zihniyeti bile yok. Etrafta karı karı diye salya akıtan bi tip canlandı gözümde.
İnsanın karakteri geçmişinde kalmaz, olaylar geçmişte kalır, aklı fikri “karı şey yapmak” olan birinin değişeceğini sanmıyorum kadının kucağındaki çocuğa baktığını ise hiç sanmıyorum
Kardeşiyle olan diyaloğu, sizden önce yaptığı birkaç hata, erkek çocuklarını hiç sevmemesi... Bu detaylar olmasa bile kadını süzmüş olma ihtimali var ki bunlar söz konusu iken çocuğa baktığı külliyen yalan.Bide beni cok seviyormuş aşıkmış gibi görünüyor nası evli kadını yanımda baştan aşağı kesebildi aklım almıyor Çocuğa baktı desem erkek çocuklarını hiçç sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?