Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

Sevgilinizin cevab8 çok garip "Sen yanımdasın bakabilir miyim bakmam " demiş demek siz yokken çok bakiyor

Biraz zeka kırıntısi biraz ya. Bakıslari cok sapik gibiydi diyosun sence cocuga bakması daha kötü değil mi ? Of ya vallahi bana elit kimligimi bozdurup ban yedirtceksin sen.

Bu adamdan ayril kendini biraz gelistir.

Ama insan yanlis anlayabiliyor ve boyle olaylarda saglikli dusunemiyor o yuzden diger olaylari da anlattım dertlesmek fikir almak icin

ayrılın bu çocuktan..asla acımadan hemde..Yanlış adamım diye bağırıyor size.ilerde çok pişman olursunuz

Ihtimali bile igrenc direk yuzu kizardi zaten yapti sanirim
Kaç kuzum kurtar kendini o namussuzdan ben olsam baktığıni anladığım anda elimin tersini geçirirdim inerdim o dolmustan pislik herif !! Nefret ediyorum sapik ruhlu adamlardan rahat rahat eşinizle de cikamiycaz o zihniyeteki insanlar yüzünden bu iyi işaret olmuş senin için

Bunlar birlikte olmamanıza yeterken bir de bu olay. Bu kadar süzdüğünü gördüyseniz bir de o tepkileri asla normal değil.
Ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…