Sevgilim evli çocuklu bir kadını süzdü

oy oyy çok mu muhtaçsın bu çocuğa..
sevgilisi olan birine yürümeye çalışmış bunu bile bile zaten sevgili olmuşsun. sonra mesajları görmüşsün. kadına bakış açısını bile bile devam etmişsin.. cidden büyük aşk mı gözün mü kör oldu?

Sevgilisi varken başka birine yürüyen bugün evli birinide bakar ilerde evlendiğindede Bakar.
Bakar kısmı normal olarak algılanmasın balık baştan kokmuş kaç yani yol yakınken .

Sizce ayrılmalı mıyım bakmadım demesine rağmen direk

Benim deģilde o çok aşık olduğunu iddia ediyor
Haklisin sanirim

Hiç uzatma bitir. Ciddiyete binince başa çıkamazsın. 2. Kadın konumuna düşersin.

İykkk o nasıl bir cümle yaaaa karı şey yap. Tiksinc bir erkek

O kadar yorum yapilmis ayrilayim mi diye soruyorsun hala. 9 ay sevgili kaldigin hata.

Demek ki sevgilin olacak gereksiz tipin bu konularda bayağı bi teceübesi var evli kadınları yiyecek gibi süzdüğüne göre kadınlara karşı bi zaafı da olabilir.Kaçarak uzaklaşmanı tavsiye ederim böyle tiplerden insana hayır gelmez.Zamanına yazık

Çocuğa bakmasının ihtimali yok mu. Çocuk kucağındaydı
Biraz zeka kırıntısi biraz ya. Bakıslari cok sapik gibiydi diyosun sence cocuga bakması daha kötü değil mi ? Of ya vallahi bana elit kimligimi bozdurup ban yedirtceksin sen.

Bu adamdan ayril kendini biraz gelistir.

Hic bilmiyorum. Uzak ilişki bide.
Açık yazayım o halde.
Sevgiliniz askerliği bitince size tekmeyi basacak.
Çünkü siz onun istediği özelliklere sahip değilsiniz.
Sadece boş vaktini dolduran öylesine birisiniz.

Sizi beğenmiyor.
Onun tercihi İzmirli çekici kızlar.

Sen eşinin yada sevgilinin boyle bi eski konusmasini gorsen bitirir miydin

Evet bitirirdim bitirdim de neden bitirmeyim sanki dünyadaki son erkek mi. Eşimde öyle birşey görmedim. Ayrıca bakışları için sapik gibi diyorsun madem memnunsun devam et ama yarın öbür gün bu adam s ni aldatir net.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…