Bu kadar çirkin bir sözü başka türlü açıklayamazdı size çünkü, zihniyetim bu diyemez ki...Savunmasında öylesine söyledim laf olsun diue erkekler aralarında öyle konuşur utandırma falan demişti
Kardeşiyle olan diyaloğu, sizden önce yaptığı birkaç hata, erkek çocuklarını hiç sevmemesi... Bu detaylar olmasa bile kadını süzmüş olma ihtimali var ki bunlar söz konusu iken çocuğa baktığı külliyen yalan.
Sevgilisi varken başka birine yürüyen bugün evli birinide bakar ilerde evlendiğindede Bakar.
Bakar kısmı normal olarak algılanmasın balık baştan kokmuş kaç yani yol yakınken .
oy oyy çok mu muhtaçsın bu çocuğa..
sevgilisi olan birine yürümeye çalışmış bunu bile bile zaten sevgili olmuşsun. sonra mesajları görmüşsün. kadına bakış açısını bile bile devam etmişsin.. cidden büyük aşk mı gözün mü kör oldu?
Bakışlarındaki ifadeyi tekrar düşünün, önceki hatalarını hepsini düşünüp tartıp bir karar verin, ben olsam ayrılırdım...Sizce ayrılmalı mıyım bakmadım demesine rağmen direk
Hiç uzatma bitir. Ciddiyete binince başa çıkamazsın. 2. Kadın konumuna düşersin.Dün tatil yerine gittik minubusteyken evli bi çift bindi bir oğulları var yanında biz arkada oturuyorduk onlar tekli koltuklara geçtiler çaprazımızdalardı yani. Yolu yarıladık zaten 15 dklık bi mesafeydi ben camdan dalıp gittiğim sırada aniden ona bi baktım kucağında oğlu olan kadına baştan aşağı bakıyor ama öyle normal bakmak değil gözleriyle yavas yavaş defalarca aşağıdan yukarıya bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bide yüz ifadesi de çok garipti sapık gibiydi. Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı. Normalde bu nereye baktın meselesinden tartışırız benim abarttığımda olur zaten der demez nereye baktın diye hemen bağırır bana bakmıyorum diye ama bunda böyle bi tepki verdi. Elimi tutup güven bana falan dedi çok iyi davrandı.
Ve ayrıca benle tanıştıktan 1 ay falan önceye kadar sevgilisi olan hatta sevgilisi askerde bi kıza aylarca yürüdüğünü mesajlaştıklarını falan biliyorum içip içip aradığını doğum günü partisi hazırladığını.
Acaba düşünüyorum da evli veya sevgilisi olan kadınlara bi zaafı falan mı var psikolojik hasta olabilir mi
Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi
Kızlar kafam çok karışık nolur dertleşelim
Kızlar bu arada sevgilim asker. Benim izin gününde yanına gelmiştim. Yazmayı unuttum
Belli.Kızlar bu arada sevgilim asker.
Benim deģilde o çok aşık olduğunu iddia ediyor
Haklisin sanirim
Bakışlarındaki ifadeyi tekrar düşünün, önceki hatalarını hepsini düşünüp tartıp bir karar verin, ben olsam ayrılırdım...
İykkk o nasıl bir cümle yaaaa karı şey yap. Tiksinc bir erkek
daha 20 yaşındaymışsın. hayatının baharını bu çocukla ziyan etme.
sana abla tavsiyesi kadına bakışı delik olan tiplerle muhattap bile olma bırak sevgili olmayı.
Şortlu ? Topunuz bi defolup gitseniz artik su ulkeden.Bu arada çocuklu dediğim kadın şortlu falan güzel bi kadındı gençti
Biraz zeka kırıntısi biraz ya. Bakıslari cok sapik gibiydi diyosun sence cocuga bakması daha kötü değil mi ? Of ya vallahi bana elit kimligimi bozdurup ban yedirtceksin sen.Çocuğa bakmasının ihtimali yok mu. Çocuk kucağındaydı
Açık yazayım o halde.Hic bilmiyorum. Uzak ilişki bide.
Sen eşinin yada sevgilinin boyle bi eski konusmasini gorsen bitirir miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?