sevgilim evli ne yapmalıyım?

benbirgurgendaliyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
14
-8
16
25
birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?

Bu hafta aynı durumu çok yakınımın başına geldi 😔. Yıllardır biriyle görüşüyor. Ama eşine de kul köpek . Gittik kızı da adamı da evire çevire dovduk valla . Bı b...k da yiyemediler . Adam kızın arkasında durmadı kız bı dünya laf yedigiyle kaldı ortada. Güvenmeyin.keske yakın olsaydın seni de dovseydim 🤪 evli adamlarla işiniz ne ya

Ben bu metreslerin kafasını hiç anlamıyorum. Diyelim adamın dedikleri doğru olsun böyle anlaşmış olsunlar, ayrı yatıyor olsunlar-ki kesinlikle hepsi yalan- yine de ya e be metres, adam iş arkadaşıyla yemeğe çıksa kavga çıkarırsınız, bu eşiyle aynı evde yaşıyor, biri duşa giriyor bornoz ile duştan çıkıyor, kaç yıllık evlilik birbirlerinden kaçacak değiller giyinirken birbirlerini görüyorlar, birlikte yemek kahvaltı yapıyorlar, sağa sola birlikte gidiyorlar bunları nasıl kabullenebiliyosunuz acaba? Ve ikinci kadın olmayı. Adam vaatte vermiyor yani beklediğin bir şey de yok. İnsan sevse böyle geniş olabilir mi? Hay sçayım böyle sevgiye.

birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Pardonda da ayrı odalarda uyuyorsa cocuk nasıl yapmış kusura bakma ama senden snra ayrılmayı düşünmüştür hiçte inanma ayrı odalaarda uyuyoruz demesıne çocuklar ıcın sürdürüyoruz demesıne bılındık klişe erkek yalanı yapma etme yuva yıkanın yuvası olmaz onu aldatan senı de aldatır nokta net 🤨

Yazık adam genç bedeninden yararlanıyor sana türlü yalanlar söyleyerek ve sen de bunları yutuyorsun.
Kendin demişsin eşinin üstüne bir sürü başkaları da olmuş, imam nikahı kıymış. Onlardan hevesini almış sana geçmiş senden de başkasına atlaması çok sürmez.

Bütün aldatan erkekler aynı masalı anlatır. İlişkiniz yanlışlıkla ortaya çıkarsa senden yıldırım hızıyla ayrılmasına şaşırmazsın umarım. Geleceğin de yok. Yanlış iş...
Ailesi beni biliyor tanıştık zaten

Aksine benimle ciddi olduğunu söylüyor boşan demememin sebebi bitirecekse de bu kendi karari olmali
Ne dicek? Karımı seviyorum mutluyum ama seninlede takılmak güzel mi diyecek?Kandırmayın kendinizi ne ciddisi Allahaskına😅Buna kendinde inanmadıgın için burda konu açıyorsun zaten.Yok karısının haberi varmısta falanda offf ara karısını bakalım bu kadar eminsin adamdan de ki ben sizin kocanızın sevgilisiyim biz ciddiyiz.Adama de arayıp emin olucam bu durumdan bak seni nasıl sepetliyor😅 İnanmayın yavrum bu adamlara

Yapma güzel kız, yapma küçük kız, kendine bu sıfatı layık görme. Söylenen yalanlara inanma. Alacağın aksiyon hemen adama ayrıldım diye mesaj çekip her yerden engellemek olsun. Gençsin önünde upuzun bir yol var. O yolu başkasının eğlencesi ya da başkasının ahiyla kirletme. Çünkü bu seni bulmadan ölmeyeceksin. Temizlen bence

“Başından beri yalan söylemedi” derken evli olduğunu sonra söyledi diyen siz.
Hangisi gerçek?
Salak mı sandınız siz herkesi.
Eğer doğru ise eşinden boşatıp siz evlenin ve evde acaba şu an beni kimle aldatıyor diyerek,tırnaklarınızı yiyerek siz bekleyin.
Kadın ilk baş üzülse de sonra mutluluğu bulma şansı olur şu şekilde mutluluk şansı yok çünkü.

Demek ki aldatan erkeğinde az şereflisi hiç şereflisi oluyormuş.
Sizinki tam bir hiç şerefli 🎉
Ciddi ciddi yazıp yorum beklediğinize göre kendinizi bi sorgulayın.Size yapışıp kalmayın beni kandırdın demeyin musallat olmayın bela olmayın diye ümit bile vermiyor .Siz bunu beni kandırmıyor diye yorumluyorsunuzdur.
Konunuzu yabancı bir gözle okuyun ve sadece mantık arayın .

Kızılcık şerbeti aleve neler söylüyorsam size de aynılarını söylüyorum. Kötü kalplisiniz yaşattığınızin hesabı sorulur nasılsa size

Bende klasik kk kadını olarak düştüm tuzaga eğlencesine açmışsınız sanki uslupta sanki kadınları kızdırmak eğlenmek var 😄
Gerçek ise değilse de neyse yazdığın iyi olmuş böyle yüzlerce kadın var kendide farkında olup utanıp su sanal aleme bile yazmayan yazamayan onlar okusun belki bi iki teselli eden çıkart onları 💃💃💃

Back
X