birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Karısına saygısı olan insan evliyken başkasıyla olmaz ne saygısı
Adamın her gece yattığı evde bildiği tattığı tanıdığı ten var, çocuklarına ana yaptığı Kadın var, ailesinin çevresinin eşi olarak kabullendiği Kadın var, meşru bir birliktelik var, sürekli elinin altında çıplakken gördüğü duştan sonra ıslak saçlarıyla mis gibi kokan milyon kere seviştiği Kadın var, yanında osuracak kadar samimi olduğu bir Kadın var, niye ayrı yatsın ki niye sevişmesin ki tabiki de sevişiyorlar. Hatta birbirlerini seviyorlar, aksi halde çocuklar da büyümüşken sevmediği bir insanla neden aynı evde yaşasın. Ha şu olabilir Kadın adama git kimle istiyorsan yat kalk kullan at elinin kiridir demiş olabilir, aaaa tam da seni tarif etmiş
Ya bi desene adama boşan diye, nolur ya bi de valla, bak bakalım nasıl heryerden engellenip paçavra gibi atılıyorsun
İçtikten sonra dünya-ahiret lafı eden adam çok güven vericiymiş bravo
Benim abimde karısı aldatıyordu, önce karısıyla sevişip duş alıp metresiyle sevişmeye gidiyor sonra gelip tekrar karısıyla sevişiyordu. O….suna ruhum sensiz ben yokum, bu evde cehennemdeyim karımdan nefret ediyorum ama çocuklarıma kıyamıyorum, sen benim sebebi hayatımsın diye mesaj çekerken karısına yıldönümü süprizi hazırlayıp bir çocukları daha olsun diye yalvarıyordu
Nasıl bir aksiyon alman lazım ben söyleyeyim sana buradaki kadınlar Kadın düşmanı kurt bunlar kurt hiçbiri de kınadığını yaşamadan ölmeyecek
Madem ailesi seni biliyor tanıyor, Kadın da biliyor, hemen alıyorsun çiçeğini çikolatanı karısından adamı istemeye gidiyorsun, çocukları senin büyüğün olduğu için onlardan da icazet alman lazım
Hadi kolay gelsin