Sevgilim face şifresini vermiyor

Ben yanlış yapmam ama sende o potansiyel var arkamdan iş çevirebiliyorsun dedi

Sana güvenmiyor belli ki..
Bence seninle ciddi düşünmüyor gittiği yere kadar gitsin gibi bi havası var yazdıklarını okudumda şimdi. umrunda değil gibi. benim düşüncem bu oldu çok mu seviyosun sen bu kişiyi? ne kadar zamandır konuşuyosunuz?

banada ciddi degil gibi geldi 25 yasinda adam artik ciddi dusunecek bir yas ama o kisi sen degilsin galiba...

19 ve 25 yaşlarımız ayrılmak istediğimi söyledim vermeyecekse bakalım..

1 yıl oldu .Seviyorum elbette :)

Eski sevgilinle de facebook yüzünden atışmışsın...ne iş???? çocuğa kızıyoduk ama sen de az müsabaka izlememişsin

heee belkide bu yuzdendir bu tavri ama sen bi ayrilmak istedigini soyle bakalim cevabi ne olacak merak ettim...

saçma sapan bi sebep yüzünden bitirecek misin birşey yapmadıgım halde bana güvenmiyosan kendi bilcegin iş.Sırf inadından yapıyorsun o yüzden vermiyorum dedi

saçma sapan bi sebep yüzünden bitirecek misin birşey yapmadıgım halde bana güvenmiyosan kendi bilcegin iş.Sırf inadından yapıyorsun o yüzden vermiyorum dedi

madem sacma sapansa ver o zaman sifreyi de,
asil sen bana guvenmiyorsun,bir hata yaptim surekli yuzume vuruyorsun de...

sen bilirsin o zaman
zaten belliydi
ikide bi bahane uydurmaya çalışıyodun
çok büyük bi bahane oldu sana ve böyle yazmış

Boşuna zamanını harcıyosun gibi geliyo bana. seninle gelecek düşünse ve olgun bi erkek olsa böyle davranmazdı emin ol. eğer bi sorunu varsada adam gibi konuşurdu seninle sorununu çözmeye çalışırdı. Bu baya baya kendi halinde yaşıyo. Boşver bırak cevabı ne olursa olsun sen yoluna bakmalısın bence tatlım. Daha 19 yaşındasın. Bırak ne hali varsa görsün o seni kaybettikten sonra arasada sen taviz vermemelisin böyle bi adama.

e tatlim sen daha once 1 degil 1 kac hatta yapmissin adamin sana guvenmemesi normal geldi simdi...

sen bilirsin o zaman
zaten belliydi
ikide bi bahane uydurmaya çalışıyodun
çok büyük bi bahane oldu sana ve böyle yazmış

arkadasim gercekten ayrilmak istiyorsan ayril,
senin hatalarin varmis guvenmemekte hakli tabi bu sifresini vermiyecegi anlamina gelmiyor ama iliskiniz nereye kadar gider bilmem,
baksana oda cok cabuk sokup atti...

Eski sevgilinle derken anlamadim ?

canım ben mevzuuyu yanlış anlamışım eskiden de senin şifreni değiştirmiş sen de ondan izinsiz aktifleştirmişsin....şimdi yine aynı durum...da bi öncekinle bi konuşmaman gereken biriyle konuştun...ayrıca ne mesajı saklıyormuş ki??? hatıralarını mı saklıyor

he suclu hem guclu dıe buna derım ayyyy ne gıcık bı erkek tıpı kendını suclu hıssettırıyor sana bence birşey yazma ve kapat msnı.bakalım snra arıcak mı

yaa kızlar face muhabbetı acılınca bende sorayım dedım benım erkek arkadasımdada bendede ılıskımız oldugu yazmıyor cunku henuz bır nısan yok o yuzden yayın yapmak ıstemedık ciddiyet olmadan.ama ailesiyle tanıstırcak beni nısanda.sizce bi yamuk var mı benım durumumda kendımı de aradan cıkarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…