Ben yanlış yapmam ama sende o potansiyel var arkamdan iş çevirebiliyorsun dedi
Sana güvenmiyor belli ki..
Bence seninle ciddi düşünmüyor gittiği yere kadar gitsin gibi bi havası var yazdıklarını okudumda şimdi. umrunda değil gibi. benim düşüncem bu oldu çok mu seviyosun sen bu kişiyi? ne kadar zamandır konuşuyosunuz?
sanırım yaşlarınız gerçekten küçük , böyle boş insanlarla boş ilişkiler yaşama lütfen , bırak yoluna gitsin...
önünde koca bir hayat var daha nice güzel insan çıkar karşına için rahat olsun
Sana güvenmiyor belli ki..
Bence seninle ciddi düşünmüyor gittiği yere kadar gitsin gibi bi havası var yazdıklarını okudumda şimdi. umrunda değil gibi. benim düşüncem bu oldu çok mu seviyosun sen bu kişiyi? ne kadar zamandır konuşuyosunuz?
19 ve 25 yaşlarımız ayrılmak istediğimi söyledim vermeyecekse bakalım..
heee belkide bu yuzdendir bu tavri ama sen bi ayrilmak istedigini soyle bakalim cevabi ne olacak merak ettim...
saçma sapan bi sebep yüzünden bitirecek misin birşey yapmadıgım halde bana güvenmiyosan kendi bilcegin iş.Sırf inadından yapıyorsun o yüzden vermiyorum dedi
Eski sevgilinle de facebook yüzünden atışmışsın...ne iş???? çocuğa kızıyoduk ama sen de az müsabaka izlememişsin
saçma sapan bi sebep yüzünden bitirecek misin birşey yapmadıgım halde bana güvenmiyosan kendi bilcegin iş.Sırf inadından yapıyorsun o yüzden vermiyorum dedi
madem sacma sapansa ver o zaman sifreyi de,
asil sen bana guvenmiyorsun,bir hata yaptim surekli yuzume vuruyorsun de...
sen bilirsin o zaman
zaten belliydi
ikide bi bahane uydurmaya çalışıyodun
çok büyük bi bahane oldu sana ve böyle yazmış
Eski sevgilinle derken anlamadim ?
Kaç kere dedim bi hata yaptım yüzüme vurma tekrarlanmayacak dedim hala devam ediyor..
Kaç kere dedim bi hata yaptım yüzüme vurma tekrarlanmayacak dedim hala devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?