hayır tabiki düşmezsin , o face senin değil mi arkadaşım , sen açık kalmasını istediğin sürece açık kalır , özel hayatına bu kadar müdahele etme hakkı nerden var kendisinde
ne zamandir sevgilisiniz,
sevgilinin tavirlarindan hic hoslanmadim,
bana pek dürüst gelmedi...
dul yazmasıda cok cocukca kac yasında bu yaa bırde burcu ne
Hayır facesinde dul yazıyor gereksiz şeylermiş öyle diyor beyfendi.. Tek 1 tane fotoğrafımız bile yok.Muhabbet esnasında espryle karışık istemiştim ama çok ciddi tavır takındı vermek istemiyorum eski msjlarım duruyor görmeni istemiyorum sorun olmasın dedi.Bunun üstüne ısrar etmeye başladım.
ne zamandir sevgilisiniz,
sevgilinin tavirlarindan hic hoslanmadim,
bana pek dürüst gelmedi...
Daha önce erkek arkaaşımdan habersiz facemi aktifleştirmiştim çok kızmıştı arkamdan iş çevirdin birdaha böyle birşey yaşamamk için değiştirdiğini söyledi
Uyusana bugün sınavın yok mu senin yazmış sanki çok düşünüyor ne diyeyim sizce kızlar ??
Ben yanlış yapmam ama sende o potansiyel var arkamdan iş çevirebiliyorsun dedi
Kızlar belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ayrılmaı düşünüyorum bu kadar çok direnmesi şüphe uyandırdı bende
Kızlar belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ayrılmaı düşünüyorum bu kadar çok direnmesi şüphe uyandırdı bende
senin bir yanlisin oldumu bu arkadasa...
Konuşmamı istemediği erkek arkadaşım var onlarla görüşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?