Sevgilim face şifresini vermiyor

hayır tabiki düşmezsin , o face senin değil mi arkadaşım , sen açık kalmasını istediğin sürece açık kalır , özel hayatına bu kadar müdahele etme hakkı nerden var kendisinde

Daha önce erkek arkaaşımdan habersiz facemi aktifleştirmiştim çok kızmıştı arkamdan iş çevirdin birdaha böyle birşey yaşamamk için değiştirdiğini söyledi

yani sende suphelenmekde haklısın dul ne demektir birde eski mesajlarını niye tutuyorki okuyupda eskilerimi yadediyor heralde..ben olsam yeni hesab acardım adıma madem o boyle davranıyor birsey dediginde de ya bosver onemli degil bu face olayları derim

Son düzenleme:
Uyusana bugün sınavın yok mu senin yazmış sanki çok düşünüyor ne diyeyim sizce kızlar ??

Daha önce erkek arkaaşımdan habersiz facemi aktifleştirmiştim çok kızmıştı arkamdan iş çevirdin birdaha böyle birşey yaşamamk için değiştirdiğini söyledi

gerçekten bende yaşlarınızı merak ettim ...

kızdı tamam sende katlandın mı anlamadım ? o zaman sende ona face şifresini vermio diye kız ...

olcak şey mi bu...

Uyusana bugün sınavın yok mu senin yazmış sanki çok düşünüyor ne diyeyim sizce kızlar ??

bence birsey yazma kapat msni git yat meraktan catlasin...
1 yildir sevgilisiniz ve facesinde iliski durumu dul yaziyor sana dair birsey yok pek guvenme sen bu arkadasa

Ben yanlış yapmam ama sende o potansiyel var arkamdan iş çevirebiliyorsun dedi

Defolsun gitsin bi ya...yavrucum canım benim bu çocuğun söyledikleri çok saçma...ne işi çevirecekmişsin bir sor bakayım...onun çevirdiklerinden mi çevirecekmişsin defet şunu hayatından

Kızlar belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ayrılmaı düşünüyorum bu kadar çok direnmesi şüphe uyandırdı bende

Kızlar belki abarttığımı düşüneceksiniz ama ayrılmaı düşünüyorum bu kadar çok direnmesi şüphe uyandırdı bende

bence cok yerinde bir karar,surekli kendini savunacak bir bahanesi var ve birde sana laf atiyor...

Biz mi senin abarttığını düşünücez???sabır...kızım bariz saf yerine koyuyo bu çocuk seni...

Son düzenleme:
sanırım yaşlarınız gerçekten küçük , böyle boş insanlarla boş ilişkiler yaşama lütfen , bırak yoluna gitsin...

önünde koca bir hayat var daha nice güzel insan çıkar karşına için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…