Sevgilim face şifresini vermiyor

Off inan ben okurken daralıyorum şuan sıkıldım resmen ya. Adam dediğin net olucak arkadaş ne bu böyle çocuk gibi. ben sevmiş olsamda bana karşı böyle tavırları olan bi insandan soğurdum diye düşünüyorum. Ayrıl diyemem tabi senin hayatın ama devam edersen de işin var bunla senin yandığının resmidir

sende sıkıntı yok bekleme yapma ticari

ya böyle felaket tellalı gibi kötü yorum yapan üyelerden hiç hoşlanmıyorum ama söylemeden de geçemeyeceğim.

erkek arkadaşın hiç tekin birine benzemiyor canım. bir kere tutarlı ve adil değil.
ben karı koca bile olunsa msn-facebook-mail vs şifre verilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim. ama madem sen vermişsin, onun da sana vermesi gerekirdi.

ayrıca o kim olur da senin hesabını dondurur? hesabını dondurduğuna göre sana güvenmiyor (eski arkadaşla konuşma meselesinden dolayı). sen şifre istediğinde 'güvenmiyorsan ayrılalım' diyor ama kendisi de sana güvenmiyor. bu güvensizlik seninle ilişki yaşamasına engel olmuyor. tutarsızlık üzerin tutarsızlık. hem ilişki durumuna 'dul' yazmasından hiç hiç hoşlanmadım, burnuma çok kötü kokular geliyor.

öne sürdüğü bütün gerekçeler bahaneden öte değil. hepsinin -istese- bir çözümü var. ama ipe un serip trip ile haklı çıkmaya uğraşıyor. bu adama karşı çok dikkatli ol derim.

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teker teker çok teşekkür ederim.Bugün sınavımdan sonra görüşeceğiz senin bu hırsların çocukca inadın yüzünnden vermedim şimdiye kadar bi yanlışım olmadı olmaz dedi.Hırsını yenmek istiyorum herşey istediğin zaman olmaz bunu anla yarın gzelce konuşur açar bakarsın dedi.Bakalım ne varmış eski msjlarda..

Bende fikrimi belirtmek istiyorum. Bi çok arkadaşımda aynı davayı görüyor sevgilileriyle..
Ben çok karşıyım bu şifre verme olayına,biraz huyuna git belki yeni çıkıyorsanız o da güven sorunları yaşıyor olabilir.Sana anlatamadığı şeyleri arkadaşlarıyla paylaşıyor olabilir. Tabi vermemesi de seni tereddüte düşürür mutlaka. Biraz ona güvendiğini hissettir. Bu durum üstünde fazla durma ilerleyen zamanlarda laf arasında iste verir belki. Umarım çözülür bi şekilde bu sorunun:)

Biz kadinlarin en büyük yanlislarindan bir tanesi, hayatina giren erkege sanki herseyi ondan ibaretmis
kimi durumlarda onun sahibi ya da tamami ile onun maliymis gibi davranmasi.
Birini sevebilirsiniz, sevgili hatta es olabilirsiniz, ama bu hic bir özelinizin size ait özel bir alanin olmayacagi anlamina gelmemeli.
Ne siz kendi sifrenizi ona buna verin, ne de bir baskasindan bunu isteyin.
Böyle bir hakkiniz yok, onun sevgilisisiniz, tüm kisilik haklarinin sahibi degilsiniz.

neden vermiyor
bugün face şifresi gizli olur, yarın başka şeyler..
ilişkide her şey ortada olmalı
sen şifresini bilsen belki girip karıştırmıcaksın bile
önemli olan onun sana bu güveni vermesi
ama böyle yaptıkça kendisi senin kafana soru işaretleri sokuyor

'hırsını mı yenecekmiş?' sana hırsını ve inadını yenmeyi öğretmek bu şahısa mı kaldı? o kim oluyor da seni terbiye etmeye kalkıyor? ay çok sinirlendim. hem yarın o mesajların 'can alıcı olanlarını' silmeyeceği ne maalum? her şey 'onun istediği zaman' oluyor da, senin 'istediğin zaman' olamazmış öyle mi? yaptığın hatayı sittin sene bahane olarak öne sürüp asıl inat yapan kendisiyken nasıl bu kadar zeytin yağı olabiliyor pes! vallahi pess!

açıkçası bu şifre alıp vermeye karşığım.tamamen güvenli olduğunada inanmıyorum.sonuçta ona göre hal ve önlem alınır.seninkinde ise haklı olduğunu düşünüyorum.şifreni verme konusunda değil ama.madem senden istedi o da verecek.vermese dahi istendiğinde sorun çıkartmayacak.çok gıcık bir durum.

vermez vermez Allahım ya...
yazıcaktım ama diğer cevaplarınızı okudum da başka şüpheleriniz var ve diretmesi hoşunuza gitmemiş,iş sadece şifre meselesi değilmiş bunu anladığım için demiyorum :) Hem sizin şifrenizi alıyosa ve kendininkini vermiyosa bi sorun vardır ,evet.

Ben şifremi vermedim,hatta kendi bilgisayarından girmemi sağlamıştı uyanık,otomatik kaydediyomuş bilgisayarı. Bunu farkedince bi saniye diye girip şifremi değiştirmiştim gözünün önünde
Şahsen çok rahatsız olurum,neden benim özel konuşmalarımı okusun ki?? Her sohbeti kaydediyo face,tek benim değil bi konuda benimle dertleşen arkadaşımın özeline sevgilimin dahil olmaya hakkı var mı??? Ya da arkadaşıma sevgilim hakkında dert yansam -ki yanarım,çok normal- sevgilim bunu görse üzülür.Ben görsem ki benim hakkımda başkalarıyla dertleşiyo-ki dertleşir normal- atmadığım trip kalmaz..yani bazı şeyler gizli kalmalı ,insanın özeli olmalı.
ayrıca ben bugün face şifremi vermişsem yarın 'telefonumu nasıl karıştırırsın' demeye hakkım olmaz...
diye düşünüyorum :)​

bence sifresini vermemesinin disinda takilman gereken daha onemli konular var-, mesela neden ilsiki durumunda dul yaziyor ve neden hicbir ortak resminiz yok..aslinda bunlar sorulacak seyler de degil ya neyse..bunlarin ustune sifre vermemesi bide eski mesajlari gorursun diye bahane turetmedi gerçekten yapbozu tamamliyor. bence sen bir otur ve dusun derim, bunlar normal degil..
cunku eski mesajlari silmek 1 saniyelik is.. veya her ne musabakasiysa bu onlari takip etmek de eminim ki bitek facebooktan olmuyordur.. gunahini almak istemem kimsenin ama ortada buyuk bi yanlis var..

cnm bnm, bnmde 2 yılı dolmak uzere olan bı ılıskım var ılıskınn baslarndan berı her tur sıfremz ıkımzde de vardr zaten cok guvenırım fakt benm derdm suydu bnmkınn bır suru kız arkadsı vardı erkeklerden de fazla ve bn bazılarna cıddn snır olurdum eskı msj konusuna gelnce onn facenı karıstırırken taaa 3 yıllık bıle mesaj buldgm oldu ve o sevmedgm kızlarlaydı cnmlı cıcımlı tmm su anda bn sevmedgm ıcın kızlarla gorusmuyor knusmuyor ama ynede bnı rahatsz etmstı erkekler gercktn nıeyse eskı msjları dert etmezler sadece bız sorun ederz bn snırlenıp sevglmn tum msjlarını sılmıstım oda bana kızmstı haklı olarak bn orda msjn varlıgnı unutmsm nıe sıldn ona kızıp hepsnı dıe, sevglınn gunahnı almak ıstemem ama snnde sevglnn gorusmesnı ıstemedgn kısıler mı varda acb hala gorusuyor bnu mu saklamak ıstedı? :44:

Canim sorunu çözdük çok şükür :) açtım baktım facesine eski mesajlarını okudum seninde söylediğin gibi eski sevgilisyle olan konuşmaları var.Hiç sorun etmedim zaten.Arkadaşlarına baktım tanıdığım kız arkadaşları var diğerleride iş yerinde ki erkek arkadaşları.Nasıl rahatladım bir bilsen :)

Heh sevndm canm nasıl ıkna ettn vermeye

Eski sevgilisiyle konuşmalarını saklamasını ben hoş karşılamazdım. Neden tutuyor ki ?
Anı demeyin allah aşkına öyle saçmalık mı olurmuş ya.

Mesajları silmiyor taa ne zamandan kalma mesajları var özellikle eski sevgilisinin msjlarını bırakmamış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…