he suclu hem guclu dıe buna derım ayyyy ne gıcık bı erkek tıpı kendını suclu hıssettırıyor sana bence birşey yazma ve kapat msnı.bakalım snra arıcak mı
yaa kızlar face muhabbetı acılınca bende sorayım dedım benım erkek arkadasımdada bendede ılıskımız oldugu yazmıyor cunku henuz bır nısan yok o yuzden yayın yapmak ıstemedık ciddiyet olmadan.ama ailesiyle tanıstırcak beni nısanda.sizce bi yamuk var mı benım durumumda kendımı de aradan cıkarayım
sende sıkıntı yok bekleme yapma ticari
selam kızlar özet geçeceğim sevgilim face şifresini vermiyor ki o istediğinde ben ikiletmeden vermiştim.Şuan msnde ve bu mesele yüzünden benimle konuşmuyor bende yazmadım.Sizce nasıl bi tavır takınmalıyım?
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teker teker çok teşekkür ederim.Bugün sınavımdan sonra görüşeceğiz senin bu hırsların çocukca inadın yüzünnden vermedim şimdiye kadar bi yanlışım olmadı olmaz dedi.Hırsını yenmek istiyorum herşey istediğin zaman olmaz bunu anla yarın gzelce konuşur açar bakarsın dedi.Bakalım ne varmış eski msjlarda..
Canim sorunu çözdük çok şükür :) açtım baktım facesine eski mesajlarını okudum seninde söylediğin gibi eski sevgilisyle olan konuşmaları var.Hiç sorun etmedim zaten.Arkadaşlarına baktım tanıdığım kız arkadaşları var diğerleride iş yerinde ki erkek arkadaşları.Nasıl rahatladım bir bilsen :)
Canim sorunu çözdük çok şükür :) açtım baktım facesine eski mesajlarını okudum seninde söylediğin gibi eski sevgilisyle olan konuşmaları var.Hiç sorun etmedim zaten.Arkadaşlarına baktım tanıdığım kız arkadaşları var diğerleride iş yerinde ki erkek arkadaşları.Nasıl rahatladım bir bilsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?