- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
1seneye yakındır ayrıl barış yaşadığım ilişkim var. Ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarımız kriterlerimiz uygun fakat kendisi eski eşini zor atlattı hala bile gelgitleri oluyor bi anda soğukluk giriyor ve ayrılıyoruz. Ve ben ilk defa birisi için çabalıyorum sebebi de benim için artıları daha fazla. Asil konuya gelelim dün ilk defa evine gittim güzel geçti film felan izledik ben kendisinden tülbent istedim kendi odasından getirdi annesiyle yaşıyorlar ama arası yok konuşmuyor. Bana bi anda tülbenti çıkarmayı düşünmüyorsun heralde yaptı benim de içime kuşku düştü yok bidahakine getircem dedim gülerek o da ciddi algıladı ben sana yenisini alırım ama onu istiyorum çıkar yaptı bu arada cimri veya biseylerin lafini yapicak adam değil ısrarla tekrarlayınca annen mi kızar dedim hayır ama annemin yaptı. Bende Sinirlendim neyin lafini yapiyosun diyip çıkartıp verdim biraz ağır konuşup evden çıktım peşimden geldi arabasıyla sesini çıkartmadan eve bıraktı inerkende gönlümü almadı bende bittiğini söyledim kırgın ve sinirli baktı inince dayanamayıp aradim kendi hakliligini konuştu bende birşey diyomusun dediğimde demiyorum dedi teli kapattım. Saçma bir konu ama bu adam benim gönlümü almak için hiç çabalamıyor. Acaba eski eşinin tulbentimi bu da aklıma geliyor. Sizce bu konu da fazlamı tepki verdim gönlümü almadığı için bitirmem normal mi. Ve genelde ayrılık sorunları onun kafasına takılan veya farklı sorun olduğunda bunu pek dile getirmez yapamadığını söyleyip ayrılıyor aradan çok zaman geçip dinlediğimde evet ben haksızım ama o an tepkisini gösterip sorunu anlatmıyor veyahut gönlümü pek almaz ama kötü de davranmaz kibar zarif çoğu konu da ince davranır