sevgilim güzel olmamı istemiyor !!!

Fzt95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
24
0
86
35
Ordu
merhaba kızlar benim sevgilim biraz piskopat sanırım kıyafetlerime o kadar karışıyor ki artık bunalma noktasına geldim
hem de hiç açık bir şey giymiyorum etek sıfır kol falan giymiyorum
neden bu kadar abartıyosun diye sorduğumda kimsenin seni beğenmesini istemiyorum güzel olmanı istemiyorum diyo gerçekten çok bunaldım her gün kavga ediyoruz hemde hergün sizce ne yapmalıyım ??

Çok bencil biriymiş Canın ne isterse onu giyersin. Daha sevgiliyken şu kadar dahil etmeyin hayatınıza erkekleri gözünüzü seveyim ya.
Benim eşim sevgiliyken hiç karışmazdı bana, dozunda giyiniyorum zaten. Ama bi kere bile şunu giy, saçını böyle yap, makyaj yapma dediğini hatırlamıyorum. Aksine güzel ol, bakımlı ol der. Teşvik eder beni.
Senin sevgilin gibi olanların gidişatını söyleyeyim alınma darılma, giyimine karışır, makyajına karışır, evlenince çalıştırmaz, hiç bir sosyal aktiviten olmaz, o seni eve kapatır ama kendisi dışarda gününü gün eder.
Benden söylemesi, ister ders çıkar ister çıkarma. Sevgili olmak demek birbirini tanımak demek. Sen ona o sana karışamaz.

Son düzenleme:
Ayril gitsin.

Dalga gecmiyorum, ciddiyim. Boyle insani zorla oldugundan farklilastirmaya calisan, bunaltan, hatta psikolojisini bozan insanlara prim verilmemeli diye dusunuyorum. Herkes durmasi gerektigi yeri bilecek. Anan baban karismiyordur senin giyimine bu kadar degil mi? Sevgili kimmis Allah askina, 3 gunluk adamlar nerden buluyor bu curreti anlamiyorum.

Bu tipler karisina evde perde actirmayan tipler iste. Bakkala bile yalniz gidemeyen kadinlarin kocalari. Aman kimse gormesin de begenmesin diye.
Senin de dedigin gibi psikopat olabilir sevgilin, psikopatca dayatmalar bunlar.
Demek kendi her kiza sarkma egiliminde, onun icin o kizin sevgilisinin/esinin olmasi onemli degil, guzel olmasi yetiyor. Diger erkekleri de kendi gibi saniyor.

cnm rahatsız olduğunu dile getir..ilerde evlenirseniz bunun 2 katıı sıkıcaktır..şimdiden hallet bu konuyu

Ya bi de şeyi anlamadım, psikopat diyosun böyle bir insanla neden birliktesin. Ben şahsen nefret ederim öyle tiplerden.
Erkek dediğin kadına psikopatça davranmaz, nazik davranır. Sen de maşallah vermişsin ipleri eline.

Açık giyinsen dahi karışamaz da kapalı giyimin nesine karışıyor anlamadım.
Hiç uğraşma,işine gelmiyorsa gitsin kendine uygun birini bulsun.

Derdiniz ne bu adamı cekiyorsunuz? Ben yeri geliyor babamı dinlemiyorum kıyafet konusunda o da ayda yılda bir karışır.Bu kadar taviz vermeyin lütfen,belliki eziğin teki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilişkimizdeki tek kavga sebebimiz bu bunun dışında melek gibi biri yemin ederim tek sorunu benim kıyafetlerim en son ki kavgamız benim ilek paça pantolonum yüzünden oldu bileklerim görünüyomuş kısa kollu giyiyorum kolu çok kısa bunun diyo saatlerce kavga ediyoruz o diyo giyme bunu ben diyorum giyicem yinede istediğimi giyiyorum ama kavga etme durumu beni yormaya başladı

Melek gibiyse o zaman takma kafana.
O ne istiyorsa onu giy.
O ne diyorsa onu ye.
O ne isterse onu yap.
O neyi isterse onu düşün.

Bu yaşta bu sıkıntıya değer mi ? Bırak gitsin.
Hayat kısa,şimdi giyinmeyeceksin de ne zaman giyineceksin ?
İnsan dışarı çıkarken hele de sevdiğiyle buluşacakken giyinip süslenmek ister.
En güzel olması gereken günlerini kısıtlamalarla geçirme.

Son bir kez rest çekmeyi deneyebilirsin belki.
Taviz vermeyeceğini ve kendisine uymuyorsa ayrılmanızın en doğrusu olduğunu söyleyebilirsin.

birbirimizi çok seviyoruz ve kıyafet yüzünden ayrılabileceğimiz ikimize de komik geliyor genelde sorunlu bi adam olsa tamam dicem de öyle değilki

Gitsin kendi tarzında birini bulsun o zaman ne diye seni değiştirmeye çalışıyor ki? Kendinden ödün verme seviyorsa seni o halinle sevsin giyimine kuşamına karışıyorsa da yol ver gitsin..

birbirimizi çok seviyoruz ve kıyafet yüzünden ayrılabileceğimiz ikimize de komik geliyor genelde sorunlu bi adam olsa tamam dicem de öyle değilki

Sen öyle görmek istiyor olabilirsin ama pantolondan ayak bileğinin görünmesine takan adamın mutlaka sorunu vardır.

Bak canım bu adamın giyim takıntısı yok.Yani bu adam modacı değil,morla sarıyı beraber giydin diye kızmıyor.
Kızma sebebi çok başka ve altında sana "şimdilik" göstermediği kocaman sorunlar yumağı yatıyor.

peki nasıl bi konuşma yapmalıyım etkileyici ikna edici olsun

Ayak bileğin göründü diye kıyamet koparan bir adamı ikna edeceğini düşünüyorsun hı ?İyiymiş

Sadece bu konu yuzunden ayrılmak çok komık gelecekse bileklerini kapatacak pantolon giyeceksin,dırseklerınde vucut hatlarını gostermeyen tshırt giyeceksin.Al sana çözüm.

Sevgiliyken hayatiniza okadar dahil ediyosunuzki adamlari , evlenince bosanmaya kadar gidiyor bu durum....

Anlamiyorum , Anliyamiyorum , Sevgiki demek tanima sureci demek ne sen ona karisabilirsin , Nede o sana karisabilir ...

Benim nisanlim bana asla sunu bunu giy dememistir , karismamistir .. kiskanmiyomu? Kiskaniyo , ama kimse kimsenin hayatina karisamaz zaten sen sana yakisani giyiyorsun...

Melek gibi demissinde , Pantolunundan bilegin gorundu diye tartisan bir adam Melek olamaz , sorunlu olur.

Vallaha gecen benimki ruj surmucen dedi tamam dedim hosumada gitti sonra üstüne sac boyasan yakisir diyen adam sac boyamicanda dedi :) hayrdir noluo bu kadar müdahale edemezsin dedim kendine geldi.ettirmem arkadaş .ben daha 22 sinde bi kizim.simdi güzel şeyleri denemiycem de ne zmn deniycem 50 imde mi ? Çok geç.

Katiliyorum......size

her erkek kıskanır da sennki baya baya abartmıs olayı.. bide yas kac ogreneblr mıyım???? benimki de cok kıskanc ama benmkının ıstedıgı 1-gögüslerin görnmesin 2-mini giyme. pantalona falan karısmadı hic :26: zaten karıssa sok gecırırdım herhalde saka mısın sen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…