merhaba kızlar benim sevgilim biraz piskopat sanırım kıyafetlerime o kadar karışıyor ki artık bunalma noktasına geldim
hem de hiç açık bir şey giymiyorum etek sıfır kol falan giymiyorum
neden bu kadar abartıyosun diye sorduğumda kimsenin seni beğenmesini istemiyorum güzel olmanı istemiyorum diyo gerçekten çok bunaldım her gün kavga ediyoruz hemde hergün sizce ne yapmalıyım ??
ilişkimizdeki tek kavga sebebimiz bu bunun dışında melek gibi biri yemin ederim tek sorunu benim kıyafetlerim en son ki kavgamız benim ilek paça pantolonum yüzünden oldu bileklerim görünüyomuş kısa kollu giyiyorum kolu çok kısa bunun diyo saatlerce kavga ediyoruz o diyo giyme bunu ben diyorum giyicem yinede istediğimi giyiyorum ama kavga etme durumu beni yormaya başladıYa bi de şeyi anlamadım, psikopat diyosun böyle bir insanla neden birliktesin. Ben şahsen nefret ederim öyle tiplerden.
Erkek dediğin kadına psikopatça davranmaz, nazik davranır. Sen de maşallah vermişsin ipleri eline.
ilişkimizdeki tek kavga sebebimiz bu bunun dışında melek gibi biri yemin ederim tek sorunu benim kıyafetlerim en son ki kavgamız benim ilek paça pantolonum yüzünden oldu bileklerim görünüyomuş kısa kollu giyiyorum kolu çok kısa bunun diyo saatlerce kavga ediyoruz o diyo giyme bunu ben diyorum giyicem yinede istediğimi giyiyorum ama kavga etme durumu beni yormaya başladı
birbirimizi çok seviyoruz ve kıyafet yüzünden ayrılabileceğimiz ikimize de komik geliyor genelde sorunlu bi adam olsa tamam dicem de öyle değilkiBu yaşta bu sıkıntıya değer mi ? Bırak gitsin.
Hayat kısa,şimdi giyinmeyeceksin de ne zaman giyineceksin ?
İnsan dışarı çıkarken hele de sevdiğiyle buluşacakken giyinip süslenmek ister.
En güzel olması gereken günlerini kısıtlamalarla geçirme.
Son bir kez rest çekmeyi deneyebilirsin belki.
Taviz vermeyeceğini ve kendisine uymuyorsa ayrılmanızın en doğrusu olduğunu söyleyebilirsin.
birbirimizi çok seviyoruz ve kıyafet yüzünden ayrılabileceğimiz ikimize de komik geliyor genelde sorunlu bi adam olsa tamam dicem de öyle değilki
Melek gibiyse o zaman takma kafana.
O ne istiyorsa onu giy.
O ne diyorsa onu ye.
O ne isterse onu yap.
O neyi isterse onu düşün.
peki nasıl bi konuşma yapmalıyım etkileyici ikna edici olsun
Sevgiliyken hayatiniza okadar dahil ediyosunuzki adamlari , evlenince bosanmaya kadar gidiyor bu durum....
Anlamiyorum , Anliyamiyorum , Sevgiki demek tanima sureci demek ne sen ona karisabilirsin , Nede o sana karisabilir ...
Benim nisanlim bana asla sunu bunu giy dememistir , karismamistir .. kiskanmiyomu? Kiskaniyo , ama kimse kimsenin hayatina karisamaz
Melek gibi demissinde , Pantolunundan bilegin gorundu diye tartisan bir adam Melek olamaz , sorunlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?