sevgilim güzel olmamı istemiyor !!!

benimde öyle psikopat bır sevgilim vardı..onu giyme bunu giyme saga bakma sola bakma kimseye selam verme ayyy rezıllık,bende salak gıbı yapıyordum..yazın ortasında uzun kollu gıyıyordum..bılerek kolumu morartırdı kı kısa kollu gıymeyeyım annem kızım bak şu güzel şunu gıy derdı ben sırf o kızmasın dıye yok ben onu begenmıyorum gıymem derdım..aptallık etmısım okadar zaman..canım benım yol yakınken ayrık,sonrası felaket olacak ben sna soyleyeyım..

şimdiden böyleyse evlenince camdan bile baktırmaz. ayrıl gitsin yoluna...

yorumlarınız fikirleriniz için çook teşekkür ederim hepinize gerçekten ama keşke şöyle açıklasaydım durumu daha net olurdu biz ikimizde üniversite öğrencisiyiz ve ağrıda okuyoruz maalesef ve benim sevgilim ağrılı değil burda ağrılılarıdda asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen sevgilim gerçekten çok sosyal ve anlayışlı biri tekrarda üstüne basa basa söylüyorum melek gibi biri ama ağrıdaki erkekler çok kötü ve ne kadar kapalı giyinirsen giyin bakıyolar engel olma şansım yok güzel olana bakıyolar sevgilim bana ağrıda bunu giyme istanbulda istersen etekle dolaş karışmıcam ama burası uygun bi şehir değil diye uyarıyo ve ben o yüzden onu ikna etmeye çalışıyorum bilek paça pantolon giyen bi sürü kız gördüm bende giyeyim güzel olur dedim giyme görünmesin falan dedi sorunumuz bu yani

Başta söylemeniz gerekeni sonda söylediniz resmen Peki Istanbul'da böyle yapmayacağından emin misiniz? Hadi diyelim derdi gercekten buysa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ayrıl inan böyle insan çekilmiyor. Ben yaşadım sen yaşama senin ilerki vakanım. Kapalı olduğum halde herşeyime karışırdı bu olmamış şu şöyle bu böyle derken sonu hakaretlere kada gidiyor. Herşeyine karışmaya başlıyor bu sefer şunu yapma bunu yap o kadar daraltmaya başlıyor ki onun sözü dışında söz kabul görülmüyor en sonunda ayrıldım. Fazla ileri gitmeden ayrıl canım istediğin kadar melek olsun benim ki de melekti tek sorun giysiydi derken çoğalıyor karışmaya başlayan insan herşeyine karışmaya başlıyor bu sefer karşı çıktın mı sen kötü oluyorsun. Canı yanan yine sen oluyorsun üzülme ayrıl gitsin karşına seni sen olduğun için olduğun gibi sevecek birini bul. Tüm hatalarınla doğrularınla yanlışlarınla sevecek birini seni değiştirmeye kalkışmayacak birini. Seni değiştirmeye kalkışandan ayrıl ne kadar dediklerini yapsan da bir süre sonra onun istediği kişinin sen olmadığını seni değiştirmeye çalıştığını görüyorsun. Umarım yazımdan bir ders çıkarabilirsin...

Başta söylemeniz gerekeni sonda söylediniz resmen Peki Istanbul'da böyle yapmayacağından emin misiniz? Hadi diyelim derdi gercekten buysa..

ya yemin etti karışmam dedi ağrıda takip falan ediyolar korkuyo ben yokken bişey olur diye dikkat çekicek hiç bişey giyme nolur diyo bende bisürü kızda gördüm giysem nolur diyorum oda bana merak etme bu isteğimin devamı gelicek diye korkuyosun ama olmicak karışmicam dedi yemin etti

33 yaşında kadınım,evliliğimin 8.yılı içindeyim,kıyafetlerimi kendi mutluluğum için giyerim,eşimi mutlu etmek için değil,askılıda giyiyorum minide ama eşim ağzını açıp birgün olsun böyle giyinme demedi çünkü beni tanıdığındada öyle giyiniyordum,demek istediğim o seni ilk tanıdığında sen zaten öyle giyiniyorsun neden onun senin hayatına müdahale etmesine izin veriyorsun ki,önce senin mutluluğun,ileride kapan derse kapanacakmısın mesela.

Yaşadığınız konjonktür gereği böyle bir şey söylemiş olduğunu düşünmek istiyorum. Yoksa bir kadının ne giyeceğine karışmak kimsenin haddine değildir. Abartı olmadığı sürece sorun yok ama bileği görünen pantolonlarda sıkıntı yok bu biraz aşırı değil mi?

Ben de İstanbul'un güzide olmayan semtlerinden birinde yaşıyorum buradaki erkekler de maalesef kapri pantolon giysek bakıyorlar. Zor gerçekten.

Ama sevgilinizin biraz daha anlayışlı olmasını beklerdim. Özgür bir kadınsınız, dozunu ayarlayacak derecede giyinin kimse karışmasın.

tatlım zamanla alışırsın hatta sıfır kol giyenlere napıobunlar ya falan dersin. askılıları görünce yuh çıplak gezseydin falan dersin. anormal gözüküyor ama, bence yaptıkları normal. benim eşimde açık insan görünce tepki veriyor böyle olurmu diye. dışardaki adamları tahrik etmiyecek şekilde giyinmelisin. başka çare yok.bi tshirt giyerekte çok zarif olaabiilirsin. boşu boşuna eşini rahatsız etmene gerek yok.benim fkrim tabi saygılar:)

O da kendince haklı şimdi baktığımızda,inşallah söylediği gibi İstanbul'da da karışmaz.Yine de hala kısa kolun abartılacak bir şey olmadığını düşünüyorum.Umarım aşarsınız sıkıntıları.

Sevgilimle 2 yıldır birlikteyim, bir kere de bana ''şunu giymeni istemiyorum'' dememiştir.
Ona bu hakkı vermem
Kızların da bu kadar taviz vermesini anlayamıyorum doğrusu, sen de onlardan birisin. Nasıl geliyorsunuz böyle baskılara gencecik yaşta aklım almıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bnmde nisanlm cok kisknc asiri hmde cok. 6senedr berbrz nisanlanali 1sene olucak. Ama ck seviorum onu. Çok sornlar yasdk kiyfet knusunda ama sahiplnme duygulari fazla oldgu icin oluo bazi erkklerde boyle. Tmm cnmda bu asilmiyack konu deil sen onun istemedigi seyleri ypmzsn oda sana gore davranr krsilikli anlrsnz brbirinizi. Acik giyinmeni istememesi gayet normal seni ciddi gordugu sevdgi icin sahiplnme duygusu icinede girdiyse kapali normal giymeni istiodur her erkek sevgilisinin acik giymesini kaldiramaz. Yapi meselesi.

tek sorun olarak gosterdigin sey o kadar ciddi birsey ki...
ayak bileklerin gorundu diye kavga cıkartması sence normal mi?
su an bir tercih yapman gerek; ya bu yorgunlukla ömrün gececek... ya da istedigin gibi giyinme ozgurlugunu bir erkege bırakmayacaksın.

eger hemen ayrılmayı ilk aletnatif olarak gormuyorsan, ona tavrını net koy! hala devam ediyorsa da en azından icinde ukte kalmaz, denedim dersin.

evett klasikk ayrılınması gereken erkek modelii sen güzel gorunmee paspal olll senii bu kıvama getırsınn bı sure sonra bu durum senın ruh halini etkilesin sonra erkegım gozu dısarı kaymaya baslasınn veeee bı sure sonra ben yapamıyorum sevgım bıttııı yapmayın kızlar erkk arkınız elbette karısacak sıze mesela acık gıyındınız buna karısabılır yada gıtmenızı ıstemedgı bıryer vardır buda makulll arada bır boyle durumlar olabılır amaaa sen cırkın ol kımse senı begenmesın nedır ya nasıl sacma bır mantıkk senın once kendın ıcın bakımlı ve guzel oldugunu bılmesı lazım tutkı sen cokk guzl gorunuyrsun ve sana bakıyrlar bu neyı degıstrır senın sevgınden suphemı duyuyor ??? hıc bunu sordunmu kendısıne yoksa kndısıne mı guvenı yok sehzadenın

pardonnn bu yorumunu suanda gordumm ayrılmaaa adam haklıııı istanbula gelene kadar sık dısını hattaaa onu dınlemelısın ordaaa ıstanbulda baktın aynı sekılde ozaman ust yorumda dedıklerımın arkasındayım amaa unıdekı sartlarda sevgılın haklı

bence hoşunuza gidiyor erkeklerin size böyle davranmaları, yoksa bunun başka bir izahı olamaz. zaten yol yordam bilen kadın işe, geceye, düğüne, denize ne giyilmesi gerekiyorsa onu giyer. işe giderken süper minilerinizi giyip, file çoraplarla gitmiyorsunuz sanırım ama yok bileğin göründü, yok ayak tırnağın göründü diye sizi rahatsız eden adam size dünyayı dar eder.

bence her erkek yanında bakımlı, hoş, temiz, modern kadın görmek ister. tesettürlü de olsa ne kadar şık, modern giyinenler oluyor. hem kızmayın da dünya nın en güzel kadını da değilsinizdir sanırım, yani hiçbirimiz değiliz. herkes yollarımızı mı gözlüyor sokakta. güzel olunca size bakılacağını düşünüyorsa sevgiliniz, demek ki kendisi her güzel kadına şöööle bir bakıyor ki rahatsız oluyor imamın fikri, zikri meselesi.

yapmayın, size yazık. sizin aklınız, fikriniz yok mu ki o söylüyor size ne giyinmeniz gerektiğini?

konu başlığını okudum tam konuyu okurken kıskanıyordur konuşup halledersin büyütülecek mesele değil diyordum kiii yorumları okurken ayak bileğinin görünmesinden bile hır gür çıkardığını okuyunca olayın psikopatlık derecesinde olduğunu farkettim. benim erkek arkadaşım da kıskanç bi insandır ama böyle dayatmalara hiç gelemem yani. senin kendi fikrin ve bi duruşun olsun. o da seni bu duruşunla ister kabul etsin, ister etmesin...

Hasta herif ya. Sor bakalım etek giyen kızların bacaklarına g.tüne mi bakıyor kendisi? Sapık mıdır nedir ya. Kusura bakma erkek arkadaşın falan ama bu normal değil. Sen de bu adamla kavga ediyorsun. Yoksa adam sapık değil de sen mi mazoşistsin. Etme canım kavga etme bildiğini oku.

Ben böyleyim canın isterse diyemiyor musun. Bak bakalım nasıl tıpış tıpış yola geliyor. Erkekleri neden yontamıyorsunuz medenileştiremiyorsunuz azcık. Kadının kendini koruyabileceğini, etrafta erkekler dönüp bakıyorsa bunun onların sapkınlığı terbiyesizliği olduğunu bu adamların kafasına nasıl işleyemiyosunuz.

Kolsuz giyince ne oluyormuş çok merak ettim. Koldan omuzdan tahrik olanlara karşı önlem mi alıyormuş. Ya sapık herifler her yerde ben sokaktaki sapıklara göre giyimimi mi değiştircem. Ördekleri de saklayalım sapıklar ördeklere tecavüz ediyor.

Bunu yapan erkeğin kendine güveni yoktur. Kapalı giyinen kız istiyorsa da seni böyle değiştirmeye çabalayıp bunalımlara sokmayacak. Öyle birini bulacak.

Ya adama bir rest çek. Sana güvenmesini kendine güvenmesini sağla. Korkma ayrılmaz. Aklı başına gelir sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…