- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
merhaba kızlar benim sevgilim biraz piskopat sanırım kıyafetlerime o kadar karışıyor ki artık bunalma noktasına geldim
hem de hiç açık bir şey giymiyorum etek sıfır kol falan giymiyorum
neden bu kadar abartıyosun diye sorduğumda kimsenin seni beğenmesini istemiyorum güzel olmanı istemiyorum diyo gerçekten çok bunaldım her gün kavga ediyoruz hemde hergün sizce ne yapmalıyım ??
merhaba kızlar benim sevgilim biraz piskopat sanırım kıyafetlerime o kadar karışıyor ki artık bunalma noktasına geldim
neden bu kadar abartıyosun diye sorduğumda kimsenin seni beğenmesini istemiyorum güzel olmanı istemiyorum diyo gerçekten çok bunaldım her gün kavga ediyoruz hemde hergün sizce ne yapmalıyım ??
ya yemin etti karışmam dedi ağrıda takip falan ediyolar korkuyo ben yokken bişey olur diye dikkat çekicek hiç bişey giyme nolur diyo bende bisürü kızda gördüm giysem nolur diyorum oda bana merak etme bu isteğimin devamı gelicek diye korkuyosun ama olmicak karışmicam dedi yemin ettiBaşta söylemeniz gerekeni sonda söylediniz resmenPeki Istanbul'da böyle yapmayacağından emin misiniz? Hadi diyelim derdi gercekten buysa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya yemin etti karışmam dedi ağrıda takip falan ediyolar korkuyo ben yokken bişey olur diye dikkat çekicek hiç bişey giyme nolur diyo bende bisürü kızda gördüm giysem nolur diyorum oda bana merak etme bu isteğimin devamı gelicek diye korkuyosun ama olmicak karışmicam dedi yemin etti
ilişkimizdeki tek kavga sebebimiz bu bunun dışında melek gibi biri yemin ederim tek sorunu benim kıyafetlerim en son ki kavgamız benim ilek paça pantolonum yüzünden oldu bileklerim görünüyomuş kısa kollu giyiyorum kolu çok kısa bunun diyo saatlerce kavga ediyoruz o diyo giyme bunu ben diyorum giyicem yinede istediğimi giyiyorum ama kavga etme durumu beni yormaya başladı
yorumlarınız fikirleriniz için çook teşekkür ederim hepinize gerçekten ama keşke şöyle açıklasaydım durumu daha net olurdu biz ikimizde üniversite öğrencisiyiz ve ağrıda okuyoruz maalesef ve benim sevgilim ağrılı değil burda ağrılılarıdda asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen sevgilim gerçekten çok sosyal ve anlayışlı biri tekrarda üstüne basa basa söylüyorum melek gibi biri ama ağrıdaki erkekler çok kötü ve ne kadar kapalı giyinirsen giyin bakıyolar engel olma şansım yok güzel olana bakıyolar sevgilim bana ağrıda bunu giyme istanbulda istersen etekle dolaş karışmıcam ama burası uygun bi şehir değil diye uyarıyo ve ben o yüzden onu ikna etmeye çalışıyorum bilek paça pantolon giyen bi sürü kız gördüm bende giyeyim güzel olur dedim giyme görünmesin falan dedi sorunumuz bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?