sevgilim güzel olmamı istemiyor !!!

Çarşaf giymeni tavsiye ederim,hem böylece "melek" gibi adamı da germemiş olursun.
Sevgilinin sözünden çıktığın için kavgalar oluyor,söz dinlersen kavgalar sona erer.

Çarşaf giymeni tavsiye ederim,hem böylece "melek" gibi adamı da germemiş olursun.
Sevgilinin sözünden çıktığın için kavgalar oluyor,söz dinlersen kavgalar sona erer.

Truee gelmiiiiis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cehennemin dibine kadar yolu var.Aranızda kan bağı yok,resmiyet yok.Bu ne böyle? Gardınızı alın.

yol yakınken dön bacı bu adamla evlendgını düşünsene
aman allahım düşmanımın basına verme
kapıdan kafanı cıkartmaz valla
uzak dur bacım kendını ondan sogutmaya calıs
zamanla düzelir dusuncesınıde kapılma
can cıkarda huy cıkmazmıs

Aman ne melekmiş yahu !! Bir tek giyinmene karışıyormuşmuş anlamıyorum sizi allah bilir kaç yaşındasın Ya sabır neyse yorum yapmayacağım --------------

Evlenince perdeyi acip disari bakmana izim vermez herhalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani kusura bakmayın ama sevgiliniz dışarda bileği açık bir kız görünce bakıyormuymuş da bilekte pantolon giymenize karışıyor? Ben direk kişi kendinden bilirmiş işi diye yorumluyorum

Benim bi arkadaşım vardi. Sevgilisiyle iyi anlasiyordu ve giymine hic karismiyordu neysr sonra bunlar evlendi.
Adam meger bambaska bir tip mış de, köprüyü gecene kadar mis. Bi karismalar kiskanmalar onu bunu giyme demeler dünya kavgalari oluyordu.
Kizda dayanamadii ayrıldı ve sonra adam pisman olmuş ama iş işten gecti bikere.
Cok.denediler ama kizi hep mutsuz etti ve Boşandılar sonunda.

canim sana tavsiyem uğraşma bu adamla inan üzülen tek sen olursun başka kimseye birsey olmaz.
seni olduğun gibi kabul eden insan, asil gerçek sevendir bunu asla unutma derim.

ne kadar zamandır birliktesiniz?eğer uzun süredir birlikteyseniz ve sürekli böyle söylüyor siz de yapıyorsanız ne yaparsanız yapın huyunu değiştiremezsiniz.erkekler genelde sevgililerine başka bi erkek bakmasın diye böyle etek giyme bluzun önüne dikkat et açık olmasın bilmem ne gibi şeyler söylerler onlar için çok normal ama bi süre sonra bizleri de sıktıklarının farkına varmazlar.

canım benım sevgilin aşırı kıskanç ve erkekleri çok iyi tanıyo ve biliyo kendince... yapılan bir araştırmaya göre de erkeklerin en çok etkilendikleri yer ayak ve el bilekleriymiş... sanırım bu haberi okudu erkek arkadaşın seni korumaya çalışıyo aklınca... ben onu anladım...:26:

Hayatta farklı yönlere bakmak sizinkisi ya herşeye tamam deyip onun yönünden bakacaksınız ya da benim fikrim düşüncelerim var deyip kendi yolunuzu çizeceksiniz

Son düzenleme:
Benim arkadaşımın bir sevgilisi vardı. Melek gibiydi. Tek kıyafetine karışırdı. Aynı senin anlattığın gibi. Sonra aradan zaman geçti, arkadaşımın bir gözü morardı, bileği incindi. Eee sonrası ayrılık tabi. Senin gidişatın da bu kusura bakma

canım kusura bakma gercekten ama dedıgın gıbı meIek gıbı bırı oIsaydı gercekten senı bu kadar uzmezdı bır kıyafet ıcın saatIerce tartısıImaz,gercekıerı gormeIısın..hersey duygusaIIık degıI ,bazı durumIarda mantıgını dakuIInman gerekır..
ınsanı degıstırmeye caIısırsan bunun sonu yok en son boyIe bır durumu akrabam yasadı
,kız nısanIıydı ve onu kapat bunu kapat kıyafetIerını degıstır derken en sonunda kapanmasını ıstedı kızın ve ayrıIdıIar,
bu cocuk nısanIanınca bu cesaretı buIdu ki senı erkek arkadasın cıkıyorken bunu yapıyor ıIerısı cok zor ,
gozIerını kapatıp bunu gormezden geIme,kendıne yazık edersın ,uzun uzuntuIer ınsanIarda ne yazık kı bunaIımIara ,psıkoIojık ve fızıkseI hastaIıkIara neden oIur,kendını dusunmeIısın.

Hasta, hasta, egosu yerin dibinde
Ne güzel yav sevgilin güzel olsun işte sen de tak koluna, çek yanağından öp bu güzellik benim de

Her erkek kiskanabilir elbet. Ama daha evli bile degilken her seyine karisiyorsa , ilerde neler olur bir dusun. Sevgilin sana melek gibi geliyor olabilir ama bu konulari cozemezseniz bu iliski yurumez..

Gecenlerde de bir arkadas 'sevgilim bakimli olmami istiyor' gibi bisey yazmisti.

Orda yazdigimi tekrar yaziyorum.

Nasil olmak/giyinmek istiyorsan öyle ol/giyin.

Baskasinin isteklerine (dogrularina) göre degil kendi isteklerine (dogrularina) göre hareket et.

demekki karakter olarak çok kıskanç biri.
ve seviyorda seni bence.
benim eşimde hep çok kıskançtı(nişanlıyken, sevgiliyken ve hala da öyle), ama ben bu durumu sorun yapmadığım için bizim için yada benim için sorun olmadı bu hiç, ona uyum sağladım olay bitti.
"ne kavgam bitti ne sevdam, ömür geçer gönül geçmez" diyorum:).....

Canim benim erkek arkadasimda karisir ama pantalondan bilek gorunecek kadar da degil. Tayt giymemi istemez mesela , askili falan giyerim etekte giyerim tabii giymesem sevinir ama bence o seni kisitliyorsa sende onu kisitla yazin sort giyme de mesela yada dar tisort giyme de :-D anlar o zaman

Olumlu seyler soylemek isterdim ama mumkun degil seni kandirmis olurum.duzelmez o adam evlenince cevrenden de kiskanir gorusturmez.ne sana ne kendine guveni yok cok bariz.karari verecek olan sensin bir omur boyle gecirebilir misin? iyi dusun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…