- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Çarşaf giymeni tavsiye ederim,hem böylece "melek" gibi adamı da germemiş olursun.ilişkimizdeki tek kavga sebebimiz bu bunun dışında melek gibi biri yemin ederim tek sorunu benim kıyafetlerim en son ki kavgamız benim ilek paça pantolonum yüzünden oldu bileklerim görünüyomuş kısa kollu giyiyorum kolu çok kısa bunun diyo saatlerce kavga ediyoruz o diyo giyme bunu ben diyorum giyicem yinede istediğimi giyiyorum ama kavga etme durumu beni yormaya başladı
Çarşaf giymeni tavsiye ederim,hem böylece "melek" gibi adamı da germemiş olursun.
Sevgilinin sözünden çıktığın için kavgalar oluyor,söz dinlersen kavgalar sona erer.
merhaba kızlar benim sevgilim biraz piskopat sanırım kıyafetlerime o kadar karışıyor ki artık bunalma noktasına geldim
hem de hiç açık bir şey giymiyorum etek sıfır kol falan giymiyorum
neden bu kadar abartıyosun diye sorduğumda kimsenin seni beğenmesini istemiyorum güzel olmanı istemiyorum diyo gerçekten çok bunaldım her gün kavga ediyoruz hemde hergün sizce ne yapmalıyım ??
merhaba kızlar benim sevgilim biraz piskopat sanırım kıyafetlerime o kadar karışıyor ki artık bunalma noktasına geldim
neden bu kadar abartıyosun diye sorduğumda kimsenin seni beğenmesini istemiyorum güzel olmanı istemiyorum diyo gerçekten çok bunaldım her gün kavga ediyoruz hemde hergün sizce ne yapmalıyım ??
ilişkimizdeki tek kavga sebebimiz bu bunun dışında melek gibi biri yemin ederim tek sorunu benim kıyafetlerim en son ki kavgamız benim ilek paça pantolonum yüzünden oldu bileklerim görünüyomuş kısa kollu giyiyorum kolu çok kısa bunun diyo saatlerce kavga ediyoruz o diyo giyme bunu ben diyorum giyicem yinede istediğimi giyiyorum ama kavga etme durumu beni yormaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?