- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
Krediyi ben teklif etmiştim o da halledicem en son çare seni düşünelim demişti en son çare ben kaldım ama babası bile acımıyosa benim acımam aptal gibi hissediyorum kendimi, annesi de kızmış ona benden para istediği için, bana çok çaresiz kaldım dedi ağladı bende dedim aylık ödemelerime yardım et diye, o da işe başlıcam hemen 3 ay sonra kredi çekip kapatıcam senin krediyi diyoda, ya ödemeyezse diye bir ihtimal var, beni çıkış yolu gibi görüyo sanki kurtar beni bu hayattan falan diyip duruyo
Git duzgun birini bul. Bunu uzulerek yazıyorum ama iyiligin için yaziyorum,sakın yanlış anlama Muhtemelen yaşından dolayı biraz korkuya kapıldın galiba,memursan evde kalmazsın illa ki çıkar karşına durust biri ama evlenmek,yuva kurmak,ceyiz hariçindeharic kimseye kredi cekme.hadi 2 bin tl filan olur belki ama 20 bin cfk fazla.ikimizde 30 yaşındayız, liseyi beraber okuduk ama 10 yıl girdi araya şu an 3 aydır beraberiz
Cekmemerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Ondan yüz bulmuş bu, ne desem yapar demiş. Ya benim de sözlü kendi borcu olan yakınım var, asgari ücretle çalışıyor, maaşın yarısı borca gidiyor, borç stresi çok yıpratıyor ama kıza çiçeğini de alıyor hediyesini de, yapma!Bu borcu nasıl yaptın diyorum detaylarını anlatmıyo ama bu borç bu kadar değildi ödeyemediğim için arttı dedi, cok güven vermiyo açıkçası, ev kızı olsam bu kadar cabuk evlenmek isteyeceğini bile düşünmüyorum, çok ta güvenmiyorum açıkçası rahatına düşkün biri çalışmazsa ödemezse diye aklımdan geçiyo kendi halletsin öyle çıksın karşıma, açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo
Yok bence asla ama asla çekmeyin. Ailenden biri olsa belki ama yarın ayrılsanız ne olacak . Kendi ailesinden biri çeksin krediyi. Sakın ola duygu sömürülerinede inanma. Çekersende ödemeyecekmiş gibi düşün bari... çünkü o para gelmez...merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Git duzgun birini bul. Bunu uzulerek yazıyorum ama iyiligin için yaziyorum,sakın yanlış anlama Muhtemelen yaşından dolayı biraz korkuya kapıldın galiba,memursan evde kalmazsın illa ki çıkar karşına durust biri ama evlenmek,yuva kurmak,ceyiz hariçindeharic kimseye kredi cekme.hadi 2 bin tl filan olur belki ama 20 bin cfk fazla.
Hic bana bishy almadi dmissin. Yemege ya da kafexe gdince de hesabi sen mi oduyorsun hep. O guveni gordun mu onda gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?