Sevgilim için kredi çekicem

Ya bakin gercekten bu anda cok acıtasyon yapilabiliyor. Yani simdi kendinizden eminsiniz ama yarin fikrinizi degistirebilir. O yuzden bankaya gitmeden once onunla konusmayin, daha dogrusu bankaya gittim demeden once. Sizin yapmaniz gereken oynadiginiz role inanmak. Yani dusunun ki banka gercekten size kredi vermemiş. O ruh haline girin o sekilde uzulun. Sonra cok da etki etmiyor zaten insan kendini her konuda kandirabilir. (Bu arada evet yalan soylemek pek etik degil ama bazen de baska caremiz kalmayabiliyor)
Bu arada arkadasim yanimda ona bahsettim konudan, onun kuzeni de sevgilisi icin bilgisayarini ve diger teknolojik aletlerini satmış, 2500 lira kadar para bulmus bir yerlerden. hem de çocuğun kumar borcu düşünün. Odememis tabi. Boyle zilyon ornek var anlayacaginiz.

Acımayın acınacak hale düşersiniz. Umarım ağlayıp sızlayıp fikir değiştirtmez size

Bende konuya yakın arkadaşımın başından geçenleri yazayım diye uğradım. Uzatmayayım arkadaşım krediyi çektikten sonra çocukla ayrıldılar. Eski sevgilisi ödemedi borcu arkadaşım işsiz guçsuz odeyemedi de bir süre. Şimdi sanırım 1 senesi kaldı borcun geri ödemesi 13 bin civarındaydı.

Yalniz kapiyida açan sizsiniz teklifi siz yapmissiniz ben cekeyim diye. Yani hazirmissiniz kendinizi ateşe atmaya. Eee adam bulmuş boyle teklif yapan birini hayir dermi? Tabi iyi niyetliyse size bu borctan bile bahsetmeyip kendi hallederdi o ayri.

ikimizde 30 yaşındayız, liseyi beraber okuduk ama 10 yıl girdi araya şu an 3 aydır beraberiz
Git duzgun birini bul. Bunu uzulerek yazıyorum ama iyiligin için yaziyorum,sakın yanlış anlama Muhtemelen yaşından dolayı biraz korkuya kapıldın galiba,memursan evde kalmazsın illa ki çıkar karşına durust biri ama evlenmek,yuva kurmak,ceyiz hariçindeharic kimseye kredi cekme.hadi 2 bin tl filan olur belki ama 20 bin cfk fazla.

Hic bana bishy almadi dmissin. Yemege ya da kafexe gdince de hesabi sen mi oduyorsun hep. O guveni gordun mu onda gercekten.

Cekme

Sakinnnn ne büyük cesaret varmış sende . Bence odemez bile . Bende odemezdim heralde hazır bulmusum

Tamam arkadaşlar desteğiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim, borç yapılandırmayı ve icrayı kesecek kadar ödeme yapılabildiğini bilmiyordum, yarın bankaya gittiğimi ve sonrasında olumsuz olduğunu kefil istediklerini falan söylücem, merak ediyorum icra gelecek mi, düşünüyorum da icra ailesine gelecekse onlar niye bişey yapmıyo, duygularımla hareket etmicem ayrıca ayrı şehirlerdeyiz, krediyi çekip göndericektim borçlarını kapatıp yanıma gelecekti, ben de yanıma gelme zaman kaybetme işe başla dedim seni özledim falan diyo, ben de dedim daha krediyi çekmedim icralık biri aşk meşk düşünmez diye, parçaları birleştirince sonuç haklısınız beni kandırıyor ama kanmıcam hepinize tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Ondan yüz bulmuş bu, ne desem yapar demiş. Ya benim de sözlü kendi borcu olan yakınım var, asgari ücretle çalışıyor, maaşın yarısı borca gidiyor, borç stresi çok yıpratıyor ama kıza çiçeğini de alıyor hediyesini de, yapma!

ya kesinlikle bu durumda kimseye güvenlmez sakın yapma ayrıca şöyle düşün hadi diyelim her şey normal ilerledi kredinide çektin o da elinden geldiğince ödemeye çalışıyo yinede daha sevgiliyken ilişkinin ortasına pat diye para mevzusu girmiş olacak ileride her türlü sıkıntı yaratır ayrıca bencede bu konularda aile akrabalar dururken son çare olarak sen mi kaldın hiç etik değil

Arkadasimin kuzeni sevgilisinin bedelli askerlik parasi icin adamin eksik kalan yari parasi icin kredi cekti geçen ay. Ve daha ilk odemesinde adam amcam hasta,dayima haciz geldi vs vs geyikleriyle odememis. Simdi de telefonlara bile cikmiyormus. Ve kiz israrla arayip kredi borcunu hatirlatinca senet mi yaptik borcum yok demis ve hattini kapatmis. Ve bir yillik sevgililermis.. sakin kredi cekme sakin

Yillar once arkadasimi dolandimislardi. Kendini acindirmalar aynen para verdi arkadad. Sonrası soyleyeyim, arkadasi tahsilat sonrasi parasoni carpti ve yok oldu hayatindan. Haa eklemek isterim, internetten tanismislardi, istemeye bile geleceklerdi. Yani telefonla gorusturdugu hayali bir anne ve baba dahi vardi. Anlayacaginiz Çete imis bunlar. Kizlar netten kimseye guvenmeyin...

3 aydır sevgili olduğun bi insana kredi çekecek kadar nasıl güveniyosun
ve bi erkek 3 aylık sevgilisinden kredi isticek kadar yüzsüzse, kredi çekmeyi geçtim hemen ayrılmalısın
verilen örnek iyi bi ders niteliğinde zaten

Yok bence asla ama asla çekmeyin. Ailenden biri olsa belki ama yarın ayrılsanız ne olacak . Kendi ailesinden biri çeksin krediyi. Sakın ola duygu sömürülerinede inanma. Çekersende ödemeyecekmiş gibi düşün bari... çünkü o para gelmez...

Aklini ekmek peynirlemi yedin sen ?

Ben esim icin bile kredi cekmedim yalvardi yakardi ..

yalnızlık ve umutsuzluk psikolojisi içindeyken çıktı karşıma beni ikna etmek için uğraştı zaten eskiden okul zamanında da ilgim vardı, yazları turistik yerlerde calısıyorum kışın mağazada çalışıyorum ama mağaza kapandı şu an işsizim yakında başlıcam demişti, sonra ben istemeden facebook şifresini vermeler facede ilişkisi var yaptı ailesine söyledi, yanıma geldi güzel zaman geçirdik aramızda güzel bir enerji oldu ama borcu cıktı sonra derken böyle geri ödeceyeğim dedi hatta gizlice evlenelim beraber yaşayalım diyince ben de kandım, dediğiniz gibi yaşım geçiyo diye korktuğumdan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…