Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence Sevgiliniz adam gibi adam.Merhaba. Sevgilimle 2 gecelik bi tatile gittik ve orda2 yıllık ilişkimizde ilk defa öpüstuk
Benimde hayatımda ilk olan bişeydi öpüşmek.
Erkek arkadasim gece hayatı olan biri
Ailesinin bircoguyla tanıştım
Ciddi giden bir ilişkimiz var
2 günün ardından kendi evlerimize gittiğimizde kendini suçlu hissettiğini, beni ciddi gördüğü için oyle bir beklentisinin olmadığını, bana sarılırken aldığı hazzı öpüşürken alamadığıni söyleyip, bi daha böyle şeyler yaşamamamız gerektiğini kibar bi şekilde dile getirmeye çalıştı, ama laflar çok ağır geldi bana
Kızlar kendimi çok kötü hissettim bu laflar karşısında
Afedersiniz ama kendimi o....pu hissettim
Sarılmaktan ki hazzı öpüşürken alamadım demek sarılmayı öpüşmeye tercih ettiğini belirtiyor dimi
Evlilik oncesi cinsellige çok sıcak bakan biri değilim açıkçası
Öpüşmek bile benim için bir nebze tabuydu
Ama sevgililer arasında olması gerektiğini düşündüğümden ve olmasını istediğimden o beni öperken bende karşılık verip tabularımi yıktım
Ve karşılığında böyle bi durumla karşılaştığımda şok oldum
Şuan o konuyu kapattık eskisi gibiyiz, ama benim aklımda hep
Roller değişti sanki bizde sanki o kızda ben erkekmisim gibi bişey oldu ve çok utandım bu durumdan
Sevgilimin bu davranisi neden sizce
Ne yapmam gerekiyor bu durumdan sonra
Acaba gerçekten beni öpmek istemiyor mu
Yoksa ciddi düşündüğü için mi yaklaşmak istemiyor
2 yıldır ilk defa öpüşmek mi?
Bence azıcık tercihlerini sorgulamak lazım. Sürpriz yumurta gibi adamlar var; gay, biseksüel,travesti seven tiplerden çıkmasın sonra.