Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

Hewi111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
49
34
3
23
Arkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana

kaç yaşındasınız sevgiliniz kaç yaşında ?

Sporcu diyorsunuz belki mesleği gereği hantal kalmanızı istemiyordur. Utanmakla ne alakası var anlamadım güzel bir şeye teşvik ediyor adam. Hakaret falan etmiyorsa normal bi istek gayet
Bende açıkçası böyle dusinuyorum

Bırak gitsin. Bugün kilona karışan yarın kıyafetine sonraki gün görünüşüne karışır.
Kendinle barışık olmak istiyorsan seni bu halinle beğenen biriyle beraber ol yoksa hayat boyu kilo mu aldım, bu bana yakışır mı, hep bir diyet hep bir diken ustuluk yaşarsın.

ilk olarak hicbir erkek o sekilde bir kadina karisamaz

3 aylik sevgili nerden buluyor o cureti

fiziginiz anormal ötesi obez degilki bile
Ben ona hep saygı sevgi gösterdm ondan öyle yapıyor sadece biraz basenli olduğum için öyle yapıyor bide her buluştuğumuzda güzel ol bakimli ol diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…