kaç yaşındasınız sevgiliniz kaç yaşında ?Arkadaşlar lafı uzatmicm üç aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana iki aşık olduğu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim edin bana ☹☹
Ben 18 19kaç yaşındasınız sevgiliniz kaç yaşında ?
Bende bunun farkındaym kaç defa git dedim beğenmiyorsan ayrılabilir sn gitmm diyorKilon gayet iyi şimdiden böyleyse işin zor
bak cok gencsin böyle ökuzlere karisma cureti vermemen lazimBen 18 19
Kendisi sporcu oldugu için çevresindeki butun kızlar fit 90 60 90 benim de öyle olmami istiyor ben olamıyormilk olarak hicbir erkek o sekilde bir kadina karisamaz
3 aylik sevgili nerden buluyor o cureti
fiziginiz anormal ötesi obez degilki bile
Bende açıkçası böyle dusinuyorumSporcu diyorsunuz belki mesleği gereği hantal kalmanızı istemiyordur. Utanmakla ne alakası var anlamadım güzel bir şeye teşvik ediyor adam. Hakaret falan etmiyorsa normal bi istek gayet
O zaman öylesi ile sevgili olsaydı. Öküz. Kilo boy oranın gayet iyi.Kendisi sporcu oldugu için çevresindeki butun kızlar fit 90 60 90 benim de öyle olmami istiyor ben olamıyorm
Ben ona hep saygı sevgi gösterdm ondan öyle yapıyor sadece biraz basenli olduğum için öyle yapıyor bide her buluştuğumuzda güzel ol bakimli ol diyorilk olarak hicbir erkek o sekilde bir kadina karisamaz
3 aylik sevgili nerden buluyor o cureti
fiziginiz anormal ötesi obez degilki bile
İlk aşık olduğum yazım yanlışı olmuşİki aşık olduğum mu diyor
Canım ben hantal değilim sadece basenliym birazSporcu diyorsunuz belki mesleği gereği hantal kalmanızı istemiyordur. Utanmakla ne alakası var anlamadım güzel bir şeye teşvik ediyor adam. Hakaret falan etmiyorsa normal bi istek gayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?