- 1 Ekim 2019
- 496
- 2.008
- 43
sevgiliniz sizin siz oldugunuz icin sevmeli, kafasindaki kisiye yaratmaya calisip sizi dönusturup sevmemeliBen ona hep saygı sevgi gösterdm ondan öyle yapıyor sadece biraz basenli olduğum için öyle yapıyor bide her buluştuğumuzda güzel ol bakimli ol diyor
Ohooo daha büyüme çaginiz bile tam bitmemiş ama spor kotu bısry degil siz istiyorsanız yapın haa sevgiliniz de belki dış görünüş değil sağlık için diyordur sanıyorum cok kafanıza takmamaniz gereken bir konu cubku önümüzde saha uzuuunnnnn yıllar varBen 18 19
Bunu ona soyledmsevgiliniz sizin siz oldugunuz icin sevmeli, kafasindaki kisiye yaratmaya calisip sizi dönusturup sevmemeli
ne dediBunu ona soyledm
Ben zaten sabah akşam 1 saat yürüyorm ama basen var gitmiyorOhooo daha büyüme çaginiz bile tam bitmemiş ama spor kotu bısry degil siz istiyorsanız yapın haa sevgiliniz de belki dış görünüş değil sağlık için diyordur sanıyorum cok kafanıza takmamaniz gereken bir konu cubku önümüzde saha uzuuunnnnn yıllar var ☺
Haftanın 7 günü yan yan yanayız zaten öyle deme amacını anlamıyormInce bel genıs basen bence cok cekıcı kumsaatı olmak ıcın Ugrasıyor ınsanlar.
spor yap deme amacı ne ?
Bırlıkte vakıt gecırmek mi yoksa zaten fızıgın ıyı yanı ?
Evet çok haklısınbak cok gencsin böyle ökuzlere karisma cureti vermemen lazim
Herkesin vucut yapısı farklı daha iyi işte önce bel hafif basen bosver takma kafanaBen zaten sabah akşam 1 saat yürüyorm ama basen var gitmiyor
Bunu ona da söylüyorm ama o basensiz kızlardan hoşlanıyor ve 1 yıldır arkamda dolanıyor elde ettiği için çok değiştiHerkesin vucut yapısı farklı daha iyi işte önce bel hafif basen bosver takma kafana
Çok teşekkür ederimKendin için yap sporu,hasbam daha 19 yaşında neye karışıyor önünüzde kocaman bir hayat var.. otursun oturduğu yerde,gitsin okusun ekmeğini kazansın senin kilondan ona ne daha şimdiden takıntılı varlığa bak sen. Ayrıca resme baktım gayet normalsin.
Benim sevgilimsen kararlarıma saygı duymak zorundasn dedi 1haftadir ne ben yazıyorm ne one dedi
Ben ona hep saygı sevgi gösterdm ondan öyle yapıyor sadece biraz basenli olduğum için öyle yapıyor bide her buluştuğumuzda güzel ol bakimli ol diyor
Evet öyle herkeste bunu söylüyor ama insanın zoruna gidiyorHerkesin vucut yapısı farklı daha iyi işte önce bel hafif basen bosver takma kafana
başta kör müydü siz rahatsız değilseniz o rahatsızsa bu durumdan uzasın yoluna baksınu kişisin dedi çıktığımız günden beri bana spor yap diyor kendiside sporcu bir kaç defa söyledi ve kavga etik hala bana diyor biraz kilo ver 1.60 boyum ,55 kilom var bizde genetik olduğu için ince beli basenli oluruz sevgilom bende utanıyormu yardim
19 yaşında evet hiç öz güvenm kalmadı belim İnce olduğu için her giydigimi taşırdm şuan nerede uzun birşey varsa bol varsa giyiyorm yemek yemiyormKaç yaşında.
Tavsiyede bulunmak normal ancak sevgilinizin sürekli bu şekilde uyarıda bulunması hiç normal değil.
Bir kaç zaman sonra ozguveni zedelenmiş biri olarak konu açarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?