Sevgilim iki de bir bana spor yap kilo ver diyor

chole ting diye bir akım var eğer hareketler zor gelmezse yapabilirsin onu evde benimde boy 1.60 kilo 53 ama göbek var onu eritmek için yapmaya çalıştım bi dönem sağlık problemimden dolayı bıraktım ama yeniden başlayacağım 15 günde 8 cm filan inceltiyomuş öyle diyolar tabi bunu sevgilin için değil kendi sağlığın için yapmalısın

Benim sevgilimsen kararlarıma saygı duymak zorundasn dedi 1haftadir ne ben yazıyorm ne o
Affedersiniz ama öyle bir sevgiliye çomak sokarım.
Ayrılmışsınız, o yüzden yazımı güncelliyorum. Spora başlamışsınızdır umarım, emin olun vücudunuz daha güçlü olacak. Sizi normal standartlardaki bedenle kabul etmeyen ergenlerden de uzak durun.

Son düzenleme:
Canım bende squat denedim bir işe yaramıyor evet haklısın beraber spor yapmak güzel ama arkadaşlarının bulunduğu ortama beni almıyorsa ben nasl onunla spor yapacm
Bu, sizden utandığını gösterir. Sinyallerin farkında olun ve aynı sorunu bir daha yaşamayın.

Son düzenleme:
Ayrılın daha şimdiden böyle konuşuyorsa. Ben esimle tanıştığımda 53 kilo civarıydım şu an 66. Insanın kilosu değişebilir bu karşısındakine baskı yapmasını gerektirmez

kilon ve boyun ideal bence. Acaba o baya zayıf birini mi istiyor. Spor yapmanı istemesini anlarım da zayıfla diye ısrarı çok sinir bozucu. İlişkiyi gözden geçir derim daha da uzatırsa resti çek bence

Aman ister ayrıl ister ayrılma okul iş kariyer bunlara odaklanman gerekmezmi daha çok bel ve basenden başka. Sonuçda bu yaşda kalkıp evlenip onunlamı devam edeceksin. Hayatın yeni başladı seninde onunda. Laf özgüvenin kalmamış
... Oooo hayat içinde daha seni ne parçak pinçik ederler alışırsın.... Hemen yere serilme... Bu ergen oğlanıda merkeze koyma... İster spor yap ister yapma.. Yapacaksan kendine sağlık için yap. Onada sanane paşa keyfim isterse yaparım senide paşa keyfim isterse ararım de. Kes iletişimi de izle bak nasıl dönecek 180 derece....

bence ölçülerin gayet iyi, belki 4-5 kilo verebilirsin ama onda da senin vücut ve kemik tipini bilmediğimiz için belki çok zayıf görüneceksin bilemiyorum.
neyse bunu geçelim gelelim sevgilinin barzoluğuna, kusura bakma başka kelime bulamadım...
birincisi kilo alıp vermek saç kestirmek boyamak bunlar tamamen kişisel alınabilecek kararlar...senin sağlığın için söylese amenna ama burada bariz eleştiri resmen açık bir yerme var... gelme bu oyuna sakın kendini ezdirme, söylediği şeyleri kabul edip baskı kurmasına izin verme... ben istersem kilo veririm, istersem vermem. saygı duymuyorsan, buyur kapı orada.. bu kadar, bunu söyle kestir at... sen de kuzucum; kendini olduğun gibi sev gerisi çorap söküğü gibi gelir

cnm 1 defa söylemen yeterli, neden durup durup aynı seyi diyorsun bu kadar mı beğenmiyorsun de.
niye hiçbir şeyi açık açık konuşmazsınız.

Sevgilinin boyu kilosu nedir çok merak ettm

Vücudunu beğenmemiş kilo üzerinden söylüyor. Ama düzeleceğine inanmış

Dört nala kaç derim yaşın daha çok genç. Benim hayatımdaki insan 75 kg halimi de 55 kg halimi de gördü. Bir kere bile kilo al ya da ver demedi. Daha 3 ay önce hayatına girmiş birisinin sana bu şekilde müdahale etmesine izin verme. Ancak kendin için kilo almak ya da vermek için ugras

Bana da 3 günlük erkek arkadaşım benlerini aldır demişti. Ben benlerimi zaten aldırmak istiyorum fakat o öyle deyince inanılmaz tersledim ben memnunum diye bir daha diyemedi. Siz yeterince sert çıkmamışsınız.

vucut ölçün fit zaten.
ne zayıf denılecek kadar sıska nede kılolu denilecek kadar şişmansın.
idealsin .

3 aylik bir iliski . Size spor yap derken sizin iyiliginizi dusunseydi bu soyleyis tarzina yansirdi. Siz nasil anlamissiniz bunu benden utaniyor mu olarak . Evet canim utaniyor. Seni asagida goruyor. Lutfen ama lutfen biraz dik olun kendi kararlarinizi verin kimsenin emri altina girmeyin. Sporu gercekten sagliginiz icin yapin istemiyorsaniz yapmayin. Kismeyi daha 3 aylik bir iliski icinde bu kadar kendinizi baskilamasina izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…