sevgilim ile ilk defa oral yapcağız?

Tamam tatlım tepsimi,kurdelamı,makasımı alıp geliyorum.Organizasyon tam olarak saat kaçta ?

Sen konu sahibisin her halinden belli tamam naparsan yap beni ilgilendrmez...ben sadece günah olduğunu söyledim bunda da birşey yok...
Ama burası cinsellik bölümü, konu açılmış siz günah diyorsunuz. Gerçi konu sahibinin de fake olduğunu düşünüyorum bu arada, bence yanlış olan bu.
Baştan sona abuk subuk, düzgün bir şekilde konu açsaydı, düzgünce sorsaydı, yargılamadan sorduğu soruyu yanıtlardım sadece ama öyle değil. Bence fake olduğu besbelli.

Son düzenleme:
Kendinizi Allah sanıyorsunuz sanırım...
Kimse kendini Allah sanmıyor haddinizi bilin ! Siz kendinizi ne sanıyorsunuz aptallaştıkça aptallaştırdınız milleti !kıyamet sexten kopmayıp diğer sebeplerden kopacaksa senin yapacağın şey dünyayı kurtarmak olmasa bile etrafta yanlış birşey gördüğünde doğruya yönlendirmek. Yap gitsin nedir ya senin çocuğun da burdan böyle bir akıl alsa bi empati yap uçkurunuz namusunuza bu kadar ağır basmasın!!!

Allah senide senin gibisinide ıslah etsin Nekadar böyle Rahatsınız daha birde yol gösteriyorsun aç izle diye Yazık çok yazıkk !

Sana neler yazardım ama elimi banla kirletemem

Gunah diyr hoc bi halt bildigim yok simdiyr kadar gunah ayri bu ayri

GAYET GÜZEL BİR YORUM BEĞENMEYENLERİN NE ZORUNA GİTTİYSE!!

Yuhh be midem bulandı yoruma

Sen konu sahibisin her halinden belli tamam naparsan yap beni ilgilendrmez...ben sadece günah olduğunu söyledim bunda da birşey yok...
Boş verin siz dünyanın çivisi çıkmış artık Allah evlatlarımızı korusun bu zihniyeti olan insanlardan..

Kim ne yazarsa yazsın önemli değil ama benim inandığım Allaha Peygamberime laf edene sessiz kalamam... Bu platformda değil neresi olursa olsun... Herkes haddini bilsin. Yoksa kimsenin orasını burasını yalamak tınımda değil . Çokta TIN bu konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…