Sevgilim ilerde ailesinin köyünde yaşamak istiyor

Hshshd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
6
9
1
24
Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı

Bunu açıkça söyleyebiliyor musunuz kendisine. Ailelerin herhangi birine yakın olursak diğeri problem yapar bize yansır, geleceğimizin tatlı olmasını istiyorum şeklinde uzlaşmacı bir yaklaşımla çözülebilir.

Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Yaşlarınız kaç sizin? İleride geçinmek için istiyor ne demek? Şimdi neyle geçiniyor?

Ben evlenmem ayrica tek cocuk olunca ailenin dibinden ayrilmamayi normal gormuyorum, ben de tek cocugum farkli sehirdeydik simdi farkli ulkelerdeyiz ailemle.

Tek cocukmuş, ailesine bakacakmiş diye kimsenin peşinde takilip koyde ailesinin dibinde ömrümden harcayamam. 2 iki cocuk olunca kiymetsiz mi olunuyor? Hatta köy olmasa bile omur boyu ailesinin tum giderlerini karsilamak zorunda olan biriyle de evlenmezdim (geliri 266152526727161 TL degilse 😂)
Değmez. Sıkıntı çekerken bir bakmişsin aşk kalmamiş sonra ne yapacaksin?

Demek ki sizin için doğru insan degil

Bunu açıkça söyleyebiliyor musunuz kendisine. Ailelerin herhangi birine yakın olursak diğeri problem yapar bize yansır, geleceğimizin tatlı olmasını istiyorum şeklinde uzlaşmacı bir yaklaşımla çözülebilir.
Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte 😏

Yıl yakınken bırak. Gitsin kendine ordan birini bulsun.

Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte 😏
O zaman benim aileme yakın olalım iyi insanlar deyin bakın ne diyor 🤣 yaklaşım çok bencil. Bu evde beraber oturacaksınız. İkinizin ortak kararı olması gerekiyor. Ev konumu meselesinden ayrılan bir sürü çift var.

Siz buna inaniyor musunuz ? Ailesinin öyle olmadigina her nasilsa yani ? Rahat edeceginize ? Siz ikna oldunuz mu öyle olmadiklarina ve rahat edeceginize ?

Back
X