Yaşlarınız kaç sizin? İleride geçinmek için istiyor ne demek? Şimdi neyle geçiniyor?Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Adam net, sen net, bence bu is olmaz
Demek ki sizin için doğru insan degilSevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işteBunu açıkça söyleyebiliyor musunuz kendisine. Ailelerin herhangi birine yakın olursak diğeri problem yapar bize yansır, geleceğimizin tatlı olmasını istiyorum şeklinde uzlaşmacı bir yaklaşımla çözülebilir.
Yıl yakınken bırak. Gitsin kendine ordan birini bulsun.Sevgilimin köyde bağ bahçesi var ilerde geçinmek için orada yaşamak istiyor bende köyde yaşamak istemiyorum çünkü sonuçta her şey ortak olucak yine o ailesinin eline bakicak kendi oda tek çocuk onuda anlıyorum ondan başka bakacak yok çok kararsızım ben olabildiğince iki aileye de uzak olmak istiyorum Kendi kendimize yaşamak istiyorum fikri olan var mı
O zaman benim aileme yakın olalım iyi insanlar deyin bakın ne diyorBen ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte
Siz buna inaniyor musunuz ? Ailesinin öyle olmadigina her nasilsa yani ? Rahat edeceginize ? Siz ikna oldunuz mu öyle olmadiklarina ve rahat edeceginize ?Ben ikisine de yakın olmak istemiyorum dedim ister istemez sorunlar oluyo dedim benim ailem öyle insanlar değil dedi tek çocuğum ztn dedi rahat ederiz falan filan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?