Sevgilim İlgisiz Davranıyor

Haspammm sana kurban olsun

O bir senede sevgili yapmış, ayrılınca boşta kalmamak için size yalvarmış ama herhalde o kızla da barışabilme umudu oluşmuş bir taraftan ki size soğuk yapiyor.

neden ayrıldığını yazmamışssınız ama kopukluk yaşamışsınız ara verilmiş bir anda herşey eskisi gibii olmaz zamana bırakın

neden ayrıldığını yazmamışssınız ama kopukluk yaşamışsınız ara verilmiş bir anda herşey eskisi gibii olmaz zamana bırakın
Benim son zamanlarda üstüne gitmemden dolayı ayrılmıştık ve tekrar aynı şeyleri yaşarız diye korktuğunu söylüyor bana ayrılık sebeplerimizi tekrarlama lütfen dedi ama korkuyorum işte o 1 senede iletişimimiz kopmadı ara sıra yine yazıyordu konuşuyorduk bir şekilde bu zamana kadar hiç bana karşı yanlış bir şeyini görmedim ayrıyken de aynı şekilde ama bilmiyorum

istemiyorsa zorlama biraz gururlu ol başka erkek mi kalmadı çantada keklik görünüyorsun bir de ayağına gideceksin allah akıl versin

sen çok seviyorsun.kaybetmekten aşırı korkuyorsun. beni boğuyorsun demiş ayrılmış hala restini çekememişsin. engellememişsin. o da her canı sıkılıp yalnız kalınca aramış. sen de biz ayrılmadık ki diye hayal kurmuşsun. adam seni yedeğe almış. daha iyi biri çıkıncaya kadar kenarda dursun diyor. seninle ilgilenmiyor. sen kendi kendine ilişkini yaşıyorsun. ne özen görüyorsun ne sevgi görüyorsun. hala devam ediyorsun. bunu sen seve seve kabul etmişsin. kızım bak beni boğma diye yine ortadan kaybolacak bir ay geçecek o rahat rahat gezmelerde sen de evde ağlayacaksın. yine barışacaksınız iki ay sonra yine. çünkü sana ne kadar ilgisiz davranırsa davransın tekrar onu kabul edeceğini adı gibi biliyor. sen de sınır çizme diye bir şey yok. o yüzden hayatına hep bencil erkek çekersin. sen bu efendi köle ilişkisini neden kabul ettin ki. o kadar mı kendini sevgiye layık görmüyorsun. aman ilgilenmesin ayrılsın ben onu tek başıma da severim düşüncesi yanlış. gurur yap ve ayrıl. sen yapmazsan o zaten yakında ayrılacak. seven erkek araya 1 sene sokmaz. gözünü aç artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…