- 23 Temmuz 2020
- 20
- 2
- 36
- Konu Sahibi hayalperest11
-
5 senelik ilişkim sonuçta kötü bir şekilde ayrılmadık ve şans vermek istedim sadeceAraya o kadar zaman girmisken niye tekrar baristin ki ? Zaten soguk da davraniyormus. Yol ver gitsin
Yol ver gitsin.zamana bırakmamızı üstüne çok fazla gitmemem gerektiğini söyledi
1 yılda neler olmuştur neler o gelsin sen kızsın ağırdan sat kendini sen niye gidiyorsun ayağına tabi ilgisiz davranır av değilsinMerhaba bizim 5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 senedir ayrıydık ve geri döndü şu an 2 haftadır bir aradayız ama eskisi gibi değil kısa cevaplar veriyor ilgi göstermiyor önceden böyle değildi ne yapacağımı bilemedim1-2 sefer sordum ama zamana bırakmamızı üstüne çok fazla gitmemem gerektiğini söyledi.. Farklı şehirlerde yaşıyoruz haftaya oraya gideceğim yüz yüze belki bir şeyler düzelir bilmiyorum. Belki de alışma süresidir uzun süredir ayrı olduğumuz için hemen düzelemeyiz belki bilmiyorum ama korkuyorum.. beni hala sevdiğini söylüyor ama korkuları varmış. Kendisi bana geri döndü ağladı ama şu an böyle soğuk yapmasına anlam veremiyorum üzülüyorum ne yapmam gerek? Sizce alışma süresi mi yoksa başkası mı vardır?
Onun için gitmiyorum özellikle orada yazlığımız var ailemle birlikte yıllık iznimde tatile gideceğim ama o gelirse burada kalabileceği bir yer yokhiç de gitmeyin bence
şuna bak kendisi geliyor barışalım vs diye sonra da böyle de yapıyor
gittiğinizde nerede kalacaksınız
o gelecek olursa nerede kalacak?
2021’de olan bir şeydi o aynı kişiyle2 haftadır beraberiz demişsiniz.
Mart ayında hamilelikten şüphelenmissiniz. Yani ayrı olduğunuz dönemde birlikte mi oluyordunuz yoksa zamanı mı yanlış yazdınız anlamadım. Yoksa başkası ile mi birlikteliğiniz vardı Mart'ta.
Biri olmasından korkuyorum telefonda aradığında çok iyi keyfi neşesi ama üstüne gittiğimde sanki başka biri gibi ayrılma sebebimiz çok üstüne gitmemden dolayıydı aynılarını yaşamak istemiyorum beni yormandan korkuyorum dedi belki de bu yüzden temkinli yaklaşıyor bilmiyorumDengeyi aşma. Lütfen gitme ben gittim sonu hep hüsran oldu. Erkeklere fazla yüz verme ve üstüne düşme
Tekrar bir araya gelme talebi ondan mı sizden mi geldi? Araya epey zaman girmiş, seviyorsa özlemiş olmalı ve daha sıcak davranmalı diye düşünüyorum. Bence duygularından emin değil.Merhaba bizim 5 senelik bir ilişkimiz vardı 1 senedir ayrıydık ve geri döndü şu an 2 haftadır bir aradayız ama eskisi gibi değil kısa cevaplar veriyor ilgi göstermiyor önceden böyle değildi ne yapacağımı bilemedim1-2 sefer sordum ama zamana bırakmamızı üstüne çok fazla gitmemem gerektiğini söyledi.. Farklı şehirlerde yaşıyoruz haftaya oraya gideceğim yüz yüze belki bir şeyler düzelir bilmiyorum. Belki de alışma süresidir uzun süredir ayrı olduğumuz için hemen düzelemeyiz belki bilmiyorum ama korkuyorum.. beni hala sevdiğini söylüyor ama korkuları varmış. Kendisi bana geri döndü ağladı ama şu an böyle soğuk yapmasına anlam veremiyorum üzülüyorum ne yapmam gerek? Sizce alışma süresi mi yoksa başkası mı vardır?
Senin gibi birinin hayatından biri olmasından korkuyordum, 1 sene köpeği oldum (sevgilim değildi) hala hayatında biri yok. Kimse bu adamlara köpek olmuyor merak etme olsa bile 3 günlük olur. Şaşırt onu. Kendine özen göster onu takmıyormuş başkası varmış gibi davran benceBiri olmasından korkuyorum telefonda aradığında çok iyi keyfi neşesi ama üstüne gittiğimde sanki başka biri gibi ayrılma sebebimiz çok üstüne gitmemden dolayıydı aynılarını yaşamak istemiyorum beni yormandan korkuyorum dedi belki de bu yüzden temkinli yaklaşıyor bilmiyorum
Kız çevresi yok hayatında belki de biri gerçekten yoktur sadece henüz eskisi gibi olamadığımız için üzülüyorum yüz yüze gelene kadar belki böyle sürer ya da biraz zaman geçene kadar şu an seni şımartmak istemiyorum hemen gereksiz kavgalar çıkartıyorsun diyor (ayrılma sebebimiz buydu) bunun olmasını istemiyormuş belki bu yüzden şimdilik mesafelidirSenin gibi birinin hayatından biri olmasından korkuyordum, 1 sene köpeği oldum (sevgilim değildi) hala hayatında biri yok. Kimse bu adamlara köpek olmuyor merak etme olsa bile 3 günlük olur. Şaşırt onu. Kendine özen göster onu takmıyormuş başkası varmış gibi davran bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?