cOK sacma birsey bu erkekler ne ister kanama olur inanmaz,esnek olur kanama olmaz inmamz ne bunlarin derleri ki...
canim acaba iliski sirasinda tavirlarindan mi buna kanaat getirdi yani ilkim derken illa birlesme manasinda dememis olabilir..
affedersin ama kizlik gitmeden yapanlar var sevisme tarzinda öyle birseyden mi bahsediyor..ama güvenmiyorsa iliskiyi yürütmek zor
Söylediğiniz mantıklı konu sahibi yanlış algılamasın beni de yatakda hal hareketlerinden dolayı da olabilir.
durumuna gerçekten çok üzüldüm bende aynı durumu biraz daha farklı yaşadım o hayal kırıklığını emin ol çok iyi biliyorum. bendeki fark kan gelmedi ve benim ilkimdi çok uzun süredir birlikteydik ona yalan söylemeyeceğimi çok iyi bilmesine ragmen yüzündeki o ifade her şeyi anlatıyordu... sonuçta ben seninle istediğin doktora gelirim sana asla yalan söylemedim falan dedim sonra kalktım gururumu onurumu ayaklar altına aldım doktora gittik o da bana asla o ne demek falan demedi resmen benimle geldi... doktor gelmeye bilir esnek olabilr vs gibi şeyler söyledi geldik... bana inanmadı eminim hala da inanmıyor ama artık eskisi gibi canımı acıtmıyor:S
aslında yapılması gereken aynı dakika arkanı dönüp gitmek kendini yıpratmamak ama bunu yapabilmek için aşktan gözünün kör olmaması gerek...
Söylediğiniz mantıklı konu sahibi yanlış algılamasın beni de yatakda hal hareketlerinden dolayı da olabilir.
Peki ya siz? Sizin hissettikleriniz, sizin kalbiniz, sizin gururunuz ne olacak? Yıllarca sakladığınız namusunuzu verdiğiniz ciğeri beş para etmez bir adam için değer mi?
bu da çok kötü ya. yani o zaman varsa yaşadıkları numara yapcak..erkek yutcak.
benim hissettiklerim hayal kırıklığı büyük bir yıkımdı...
istediğini aldı şimdi ayrılmak için mana arıyo sen neden evlenmeden biriyle ilişkiye giriyosun ki şimdi ayrılsanız yarın öbür gün biriyle ciddi bi ilişkin olsa nasıl söyliceksin ona ben evlenmeden biriyle birlikte oldum diye hiç utanmıcak mısın
Arkadaşım neyi güzel düşünmüş rapor almayı mı rapor almak onur kırıcı bir davranıştır bana göre kimseye bişey ispat etmek zorunda degil.
Sizi anneniz bir erkek yıpratsın diye bu yaşa getirmedi. Şahsınızda konuşuyorum ama hepimiz icin geçerli bu durum. Yanlış anlamayın beni lütfen. Kıymetli olan sizsiniz. Sizi kıymetinizi arttıran/azaltan bir erkeğin iki kelimesi değil.
Erkek milleti ya..hepsi ayni... Hersey cok iyi ve evlilige dogru giderken o cok ozel ani ikimiz de isteyerek yasadik. Ama erkek arkadasim kanamaya ragmen ilk oldugunu hissetmedigini soyledi. Icimden geceni senden saklamadim ilk olsam da olmasam da bunu inemsemiyorum ama ilkmisim gibi hissetmedim bunlari unutalim yepyeni bi sayfa acalim dedi ama ben ona yalan soylemedim ki. Ilk olmanin sorumlulugunu kaldiramiyir bence ya da ben ondan ayrilayim istiyor. Sizce ne yapayim aklimda doktorumdan iliski sonrasi muayeneye gittigimdeki hulgulari raporlamasini istemek var. Sobra bu raporu yuzune vurmak ve ayrilmak... Ne dersiniz... Cok da seviyorum..uzun zamandir beraberiz.. ilk olmasam da onemi yok seni seviyorum diyor ama neden yalan soyleyeyim.... Ve ilk oldugunu nasil anlamadi aklim almiyo..bi erkek anlamaz mi bunu? Bi de doktor ne kadar zaman once oldugunu anlayabilir mi? Raporu yuzune vursam da anlasa yalan olmadigini...gerisi bos zaten.. icimden birsey koptu gitti... Degmezmis... Resmen travmadayim....
Arkadaslar ben burda neye uzuldum, samimiyetime inanilmamasina ve icimdeki kirginlik ofke duygularini paylastim sizinke. Burada ahkam kesmek, ders vermek ya da mevcut durumu elestirmek bir fayda saglamaz. Ben sizin gunah duvariniz degilim. Bu yuzden yeterince hirpalanmis bir hemcinsinizi destek olarak rahatlatmak yerine yangina korukle gidecekseniz kendinizi de beni de yormayin. Evlilik oncesi cinsellik ayip degildir ve bana gore utanilacak birsey de degil. Evlilik seks vizesi de degildir. Ben sadece bana inanilmamasina uzuldum ve tabi haddini asan yorumlariniza
İşte onu her erkek yutmuyor canım keklerim derken kek durumuna düşebiliyor kadın.
Arkadaslar ben burda neye uzuldum, samimiyetime inanilmamasina ve icimdeki kirginlik ofke duygularini paylastim sizinke. Burada ahkam kesmek, ders vermek ya da mevcut durumu elestirmek bir fayda saglamaz. Ben sizin gunah duvariniz degilim. Bu yuzden yeterince hirpalanmis bir hemcinsinizi destek olarak rahatlatmak yerine yangina korukle gidecekseniz kendinizi de beni de yormayin. Evlilik oncesi cinsellik ayip degildir ve bana gore utanilacak birsey de degil. Evlilik seks vizesi de degildir. Ben sadece bana inanilmamasina uzuldum ve tabi haddini asan yorumlariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?