- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Özellik ile şu devir de evet kadınlar daha fena erkekler daha masum niyemi ? Çünki artık kızların eve erkek attığı dönemdeyiz artık bakireysen alay konusu olduğu dönemdeyiz. Liselere bakın gördünüzmü hiç çevrenizde yaşatınızmı bilmiyorum ama artık aile ve çevre korkusu da kalmadı ki evlenene kadar rahatına bakma ve talep yoğunluğundan ucuza gelen diktirme var. Ben dün bu yüzden kaç yıllık arkadaşımı sildim kendisi boşandı ama boşanma sebebi kendisinin aşırı rahatlığı ve eşinin onu dövmesiydi iş o konuma kadar geldi. Ailesinin yanında şuan ama daha boşanmadan facebook üzerinden erkek arkadaşlar edinip ilk gün yatıyordu biri çok bağlandı kabul etti maddi durumu iyi değildi arkadaşımda uyanık onu kenarda tutuyordu burada sevişmeye devam ediyordu adam saf tamamen bağlanmış güveniyordu. Buradan zengin birini buldu şimdi o çocuğa hiç bir şey demeden onla yine devam etti ve ayın ondördünde nikahı var çocuk yalvarıyor buna resmen ve klasik yalan dulum ya ailem baskı yapıyor görücü usulü baskılara dayanamadım bilmem ne ? Bana ulaştı faceden ve telefon ile konuştum dün adam ağlıyor ya ben ona ne yaptım diye empati kuruyorum içim gitti inanın.Selamı sabahı kestim onun ile zaten yapma bişey gelcek başına diyordum.
Bu arkadaşın erkek arkadaşıda bir şeyler yaşamış görmüştür illa ki şüphe duyduğu bir durum vardır soruma cevap alabilseydim daha net yorum yapabilirdim.
ben bu tüür farklı örnekleri genele yaymaya kanısındayım ben hala bu ülkenin kadınlarının fedakar namuslu cefakar kocalarına sadakatli yavrularından utanan kadınlar oldugunu düşünüyorum