• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ilk olduguna inanmiyor ne yapacagim simdi

Özellik ile şu devir de evet kadınlar daha fena erkekler daha masum niyemi ? Çünki artık kızların eve erkek attığı dönemdeyiz artık bakireysen alay konusu olduğu dönemdeyiz. Liselere bakın gördünüzmü hiç çevrenizde yaşatınızmı bilmiyorum ama artık aile ve çevre korkusu da kalmadı ki evlenene kadar rahatına bakma ve talep yoğunluğundan ucuza gelen diktirme var. Ben dün bu yüzden kaç yıllık arkadaşımı sildim kendisi boşandı ama boşanma sebebi kendisinin aşırı rahatlığı ve eşinin onu dövmesiydi iş o konuma kadar geldi. Ailesinin yanında şuan ama daha boşanmadan facebook üzerinden erkek arkadaşlar edinip ilk gün yatıyordu biri çok bağlandı kabul etti maddi durumu iyi değildi arkadaşımda uyanık onu kenarda tutuyordu burada sevişmeye devam ediyordu adam saf tamamen bağlanmış güveniyordu. Buradan zengin birini buldu şimdi o çocuğa hiç bir şey demeden onla yine devam etti ve ayın ondördünde nikahı var çocuk yalvarıyor buna resmen ve klasik yalan dulum ya ailem baskı yapıyor görücü usulü baskılara dayanamadım bilmem ne ? Bana ulaştı faceden ve telefon ile konuştum dün adam ağlıyor ya ben ona ne yaptım diye empati kuruyorum içim gitti inanın.Selamı sabahı kestim onun ile zaten yapma bişey gelcek başına diyordum.

Bu arkadaşın erkek arkadaşıda bir şeyler yaşamış görmüştür illa ki şüphe duyduğu bir durum vardır soruma cevap alabilseydim daha net yorum yapabilirdim.

ben bu tüür farklı örnekleri genele yaymaya kanısındayım ben hala bu ülkenin kadınlarının fedakar namuslu cefakar kocalarına sadakatli yavrularından utanan kadınlar oldugunu düşünüyorum

O kan gelmeyedebilirdi.
Hiç bir şey ispatlaman gerekmez.
Bu adamlada ömür geçmez.

herkesin hayatı kendine.
erkek yasıyor yasıyor sonra bakire olmazsa yaftayı yapıstırıyor

vallahi Allah hatalara farklı günah vermiyor o yasadıysa ona da günah baskası yasadıysa baskasına günah!!

ve Rabbim bayan ya da erkek diye ayrımcılık yapmaz!!

ben bu tüür farklı örnekleri genele yaymaya kanısındayım ben hala bu ülkenin kadınlarının fedakar namuslu cefakar kocalarına sadakatli yavrularından utanan kadınlar oldugunu düşünüyorum

Genele yaymak zaten en büyük yanlış en büyük ön yargı oluşumunu oluşturur. Şuan çevrenize bakın yeni nesile özellik ile aile ve çevre korkusu kaldımı ? Bu örnekte verdiğimin aksine örnekler de verebilirim söylediğiniz tarzda.

Özellik ile şu devir de evet kadınlar daha fena erkekler daha masum niyemi ? Çünki artık kızların eve erkek attığı dönemdeyiz artık bakireysen alay konusu olduğu dönemdeyiz. Liselere bakın gördünüzmü hiç çevrenizde yaşatınızmı bilmiyorum ama artık aile ve çevre korkusu da kalmadı ki evlenene kadar rahatına bakma ve talep yoğunluğundan ucuza gelen diktirme var. Ben dün bu yüzden kaç yıllık arkadaşımı sildim kendisi boşandı ama boşanma sebebi kendisinin aşırı rahatlığı ve eşinin onu dövmesiydi iş o konuma kadar geldi. Ailesinin yanında şuan ama daha boşanmadan facebook üzerinden erkek arkadaşlar edinip ilk gün yatıyordu biri çok bağlandı kabul etti maddi durumu iyi değildi arkadaşımda uyanık onu kenarda tutuyordu burada sevişmeye devam ediyordu adam saf tamamen bağlanmış güveniyordu. Buradan zengin birini buldu şimdi o çocuğa hiç bir şey demeden onla yine devam etti ve ayın ondördünde nikahı var çocuk yalvarıyor buna resmen ve klasik yalan dulum ya ailem baskı yapıyor görücü usulü baskılara dayanamadım bilmem ne ? Bana ulaştı faceden ve telefon ile konuştum dün adam ağlıyor ya ben ona ne yaptım diye empati kuruyorum içim gitti inanın.Selamı sabahı kestim onun ile zaten yapma bişey gelcek başına diyordum.

Bu arkadaşın erkek arkadaşıda bir şeyler yaşamış görmüştür illa ki şüphe duyduğu bir durum vardır soruma cevap alabilseydim daha net yorum yapabilirdim.

konu sahibi çoktan gitti sanırım...

Genele yaymak zaten en büyük yanlış en büyük ön yargı oluşumunu oluşturur. Şuan çevrenize bakın yeni nesile özellik ile aile ve çevre korkusu kaldımı ? Bu örnekte verdiğimin aksine örnekler de verebilirim söylediğiniz tarzda.

sahsen benim lisede en marjinal dedigim arkadasım bile namusuyla asker yolu bekliyor bir tanede edepsizini görmedim inanın tabiki farklı olanlar olacaktır ama bu erkekleri yüreklendiremez cunku biz kadınlarrr namusluyuzdurrr .... bakın bu tip söylemler malesefff erkekleri yüreklendiriyor bu konuda konuda acmıstım ben bizler böyle düşünürsek onlar ne düşünmezz....

acaba diktirmş olabilceğni mi düşünmüş ?çünkü bu aralar moda.....ama öküzün tekiymiş vhallaa.....bn olsam açık açık sölerdim 'mallık yapma bahaneni anladım ben dünkü çocuk mu sanıyorsun sen beni..gideceksin defol alma bnm zamanımı ağşlıkkkkkk. 'ayh sinirlendim...:27:

sahsen benim lisede en marjinal dedigim arkadasım bile namusuyla asker yolu bekliyor bir tanede edepsizini görmedim inanın tabiki farklı olanlar olacaktır ama bu erkekleri yüreklendiremez cunku biz kadınlarrr namusluyuzdurrr .... bakın bu tip söylemler malesefff erkekleri yüreklendiriyor bu konuda konuda acmıstım ben bizler böyle düşünürsek onlar ne düşünmezz....

Erkeğin rahatlığı kadının rahatlığından geliyor zaten. Ama kadınımız iş evliliğe geldiğinde koşup diktirmese yada adet gününe denk getirip keklemese ve aile ile tehdit edildiğinde o tehdit eden ile birlikte olmasa yani arkasında dimdik durabilse şuan bu rahatlıkları kalmaz belli sözler ağızlarına sakız olmazdı genital bölümden alıntı yapıp bak bu şekilde kekliyor diye laf türetilmezdi.

Konu sahibi burada olmasına rahmen bir açıklama yapmadı soruma ?

Biz bayanların anatomisi gereği sahip olduğu bir zardan dolayı bekaretten
sorumlu tutulmamız da hiç mantıklı değil. Nefis sadece kadına verilmemiş.
Allah yarattığı her iki cinse de vermiş bu yetiyi. Biz onu evirip çevirip bayana
dayatmışız, saçma sapan sözler de uydurmuşuz üstüne. Sadece kadınlara
ait bir yetenek olsaydı, oruç gibi bir ibadet de sadece kadınlara gönderilirdi.
( Dini örnek için özür diliyorum ama sadece bir örnek. )

Evet zevki için erkekleri kullanan kadınlar var ama bu ülkede zevki için
tecavüz ettiği kadını pazarlayan adamlar çok daha fazla var... Yani o
sevdiği kadın için çok ağlayan erkek masalları daha az inandırıcı. ( Nihali,
kesinlikle fikirlerini tartışmıyorum ama ben böyle konularda daha çok erkeklerin
kadınları kullandığını düşünüyorum ülkemizde, sana ve fikirlerine saygım var.
Lütfen yanlış anlama ve sataş olarak düşünme. ) Kızlar arasında bakirelik
ayıp görülüyorsa, bu ülkenin erkekler arası diyalog lugatında uzuuuun
yıllardır da 'milli olmak' gibi bir deyim var.

Demem o ki cinse değil niyete bakın. Masum duyguları ile kandırılan kim olursa
olsun, bu konuda, karşısındakine merhamet göstermemeli. Çünkü acizlik
olarak algılanıyor. Herkes yaşadığının arkasında olsun. Topluma ters düşse de.

konu sahibi bak senin icin ugrasıyoruz dil döküyoruz.
kac sayfa oldu sadece 2 ya da3 yorumun var

madem konu acıp kenara ceılıyorsunuz ne diye vakit kaybı yaratıyorsunuz??

bir yerden sonra da ayıp denen bir sey var yani

ya da biz mi enayiyiz her konuya bodoslama giriyoruz????

Erkeğin rahatlığı kadının rahatlığından geliyor zaten. Ama kadınımız iş evliliğe geldiğinde koşup diktirmese yada adet gününe denk getirip keklemese ve aile ile tehdit edildiğinde o tehdit eden ile birlikte olmasa yani arkasında dimdik durabilse şuan bu rahatlıkları kalmaz belli sözler ağızlarına sakız olmazdı genital bölümden alıntı yapıp bak bu şekilde kekliyor diye laf türetilmezdi.

Konu sahibi burada olmasına rahmen bir açıklama yapmadı soruma ?

her bekaretini vermis kız arkadasımız gidip bekaretini diktirmiyor adetine getirmiyorrr bunlar toplumda az bi kesim. benmi göremiyorum nedir anlamadım. bu toplumdaaa adam gibi adamlar var sevgiyi ögrenmişşşş sevmek nedir bilen. Erkeğin rahatlığı kadının rahatlığından geliyor zaten cümlesinide cok dogru bulmuyorum .. kadın rahatsada erkek rahat olmayıversin kendini kontrol etsin neden herşeye kadın yapıyorki anlamadım namus bir bizemi işliyor :25:

Ne raporu manyakmisin?
Neyi ispatlayacaksin? Kime ne? O senin vücudun ve bu kimseyi ilgilendirmez.

Ama o erkege cok gülmem geldi....Haydeeeee breeee keske onunla pehlivan güreside yapsaydin.
Insallah böyle erkekler birgün uyandiginda tüm vücudunda kizlik zari ile kalksinlar emi...:52:
Yüzü gözü agzi kizlik zari ile dolansin, iigghhh yazarken midem bulandi.

Aaayyy yine hanimefendiligimi bozdum sizlerin yüzünden.:33:

Ne raporu manyakmisin?
Neyi ispatlayacaksin? Kime ne? O senin vücudun ve bu kimseyi ilgilendirmez.

Ama o erkege cok gülmem geldi....Haydeeeee breeee keske onunla pehlivan güreside yapsaydin.
Insallah böyle erkekler birgün uyandiginda tüm vücudunda kizlik zari ile kalksinlar emi...:52:
Yüzü gözü agzi kizlik zari ile dolansin, iigghhh yazarken midem bulandi.

Aaayyy yine hanimefendiligimi bozdum sizlerin yüzünden.:33:

Çok ayıp olivia, hiç yakışıyor mu sizin gibi bir hanımefendiye böyle
bir beddua :17: :9::9::9::9:

Biz bayanların anatomisi gereği sahip olduğu bir zardan dolayı bekaretten
sorumlu tutulmamız da hiç mantıklı değil. Nefis sadece kadına verilmemiş.
Allah yarattığı her iki cinse de vermiş bu yetiyi. Biz onu evirip çevirip bayana
dayatmışız, saçma sapan sözler de uydurmuşuz üstüne. Sadece kadınlara
ait bir yetenek olsaydı, oruç gibi bir ibadet de sadece kadınlara gönderilirdi.
( Dini örnek için özür diliyorum ama sadece bir örnek. )

Evet zevki için erkekleri kullanan kadınlar var ama bu ülkede zevki için
tecavüz ettiği kadını pazarlayan adamlar çok daha fazla var... Yani o
sevdiği kadın için çok ağlayan erkek masalları daha az inandırıcı. ( Nihali,
kesinlikle fikirlerini tartışmıyorum ama ben böyle konularda daha çok erkeklerin
kadınları kullandığını düşünüyorum ülkemizde, sana ve fikirlerine saygım var.
Lütfen yanlış anlama ve sataş olarak düşünme. ) Kızlar arasında bakirelik
ayıp görülüyorsa, bu ülkenin erkekler arası diyalog lugatında uzuuuun
yıllardır da 'milli olmak' gibi bir deyim var.

Demem o ki cinse değil niyete bakın. Masum duyguları ile kandırılan kim olursa
olsun, bu konuda, karşısındakine merhamet göstermemeli. Çünkü acizlik
olarak algılanıyor. Herkes yaşadığının arkasında olsun. Topluma ters düşse de.

Kesinlik ile öyle düşünmüyor ve belli bir saygı çercevesinde konuşabilmemiz beni mutlu ediyor.

Kadın istemediği sürece erkek ne yapabilir ? Milli olmak diyorsun bakire kızla mı milli oluyorlar aksine korkarlar zaten kız değilim diyenler ile milli oluyorlar.

İlki hata peki ya diğerleri ? Cinselliğe karşı değilim yaşamak isteyen arkasında durabilecek güçteyse yaşasın çünki sonra ki yalanları tüm kadınların zedelenmesine sebep oluyor. Tehdit ediliyor aman ailem duymasında birlikte olayım sonra kaç kişi tecavü ediyor bunu arkadaşımın arkadaşı yaşadı ve ağzını dahi açamadı suçlu bana göre odur tek taraf değil tek tarafa yüklenilmeside yanlış.

Tanışdığı gün yada hafta yatan kadınlar var değilmi? Lisede özellikk ike üniversitede neler oluyor burada herkes rahatlık ile buna örnek verebilir çevresinden kaldı ki burada neler okuyoruz. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum herkese.

hani sevgilin "ilk"olmaya bu kadar önem veriyor ya peki onun "ilk"i sen miymişsin? keşke sende bunu sorsaydın ona!

İlk olduğumu hissetmiyorum diyebildiğine göre epey bir tecrübesi olmuş olmalı!!

ben de bunu düşündüm, demek ki ne kadar çok bayanın ilk ilişkisini yaşadığı bir erkekmiş? bu konularda kompleksi biri sanırım erkek arkadaşınız ya da eski erkek arkadaşınız, sakın kendinizi dr larda rapor peşinde bir hale sokmayın.

vay ş....siz hem yapıyo hem hissetmiyormuş öylemi ben onun hissini.......neysee hayatım bişey ispatlamak zorunda değilsin....bişey bir kere söylenir bu soru sorulmaz bile böyle bişey söylenmez bir bayana hemde sevdiğini söylediği kadına ...bir erkeğin aklına bu şüphe girdiyse bir daha çıkmıyor...istediğin kadar namuslu ol...dr ' a danış derdini bir anlat böyle bir rapora ihtiyac olduğunu söyle ama bu adamla durma derim, ulaaaannn millet sevdiğini bilmem nerelerden çıkartıp tepesinde taşıyor...böyleside hazır namuslu kıza pislik bulaştırmaya çalışıyor...deneyimli biri olarak ' ömrümü sana, sen ilksin diyerek geçirmiyecem canım ben en değerli varlığımı sana verdim değmezmişsin...bunu yapmış olabilirim ama bana ilkmişim gibi hissetmedim diyen bir adamla olacak kadar onursuz değilim de ve ayrılll...milyon kez ilksin desen anlamaz...ayrıl o düşsün peşine...düşmüyorsa zaten ayrılmak için demiştir...bu günahıda ondan çıkar....düşerse peşine en azından aklı başına gelmiştirde düşer...

Benim üzüldügüm, hala seviyorum demesi.
Vay be ne sevgiler var, ben hic öyle olamadim.
Bu saygisizligi yapacak bir insani degil hal sevmek orada olayi bitirirdim.
Hadi ordan terbiyesiz, serefsiz herif seni, kiz sana güveniyor ve ilkini seninle yasiyor yok hissedemedim.

Acaba kizlik zari hissetme motorumu üretsem.....Vallahi para basarim...evet, evet, kizlik zari hissetme motoru
Isminide ellenmemismotor koyacagim.....
Isteyen varmi?

Simdi
bu ellenmemismotor söyle dörtgen bir alet kizlar, erkek pipisine bir tane hissetme teli saracak.
Eger iliskide ellenmisse yesil, ama ellenmisse ne yazikki diiitttt sesi verecek yani kizlik bozulmus mesaji.
Sayet orange yanarsa ellenmemis ama bilgisi var demek olacak.
Vallahi ben cok begendim.
Ne dersiniz satarmi bu alet.
Yemin ediyorum meslegimi birakirim....

Benim üzüldügüm, hala seviyorum demesi.
Vay be ne sevgiler var, ben hic öyle olamadim.
Bu saygisizligi yapacak bir insani degil hal sevmek orada olayi bitirirdim.
Hadi ordan terbiyesiz, serefsiz herif seni, kiz sana güveniyor ve ilkini seninle yasiyor yok hissedemedim.

Acaba kizlik zari hissetme motorumu üretsem.....Vallahi para basarim...evet, evet, kizlik zari hissetme motoru
Isminide ellenmemismotor koyacagim.....
Isteyen varmi?

:52::52::52::52::52: :))))))))))))))))))))))))) oyyy bak para kazanmak ne kolay aslında :))))))

Simdi
bu ellenmemismotor söyle dörtgen bir alet kizlar, erkek pipisine bir tane hissetme teli saracak.
Eger iliskide ellenmisse yesil, ama ellenmisse ne yazikki diiitttt sesi verecek yani kizlik bozulmus mesaji.
Sayet orange yanarsa ellenmemis ama bilgisi var demek olacak.
Vallahi ben cok begendim.
Ne dersiniz satarmi bu alet.
Yemin ediyorum meslegimi birakirim....

kendini adam zanneden erkekler o aletide bpzar yinede inanmaz :3:

Back
X