Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle merhabalar dün herşey güzelken birden sevgilimin işten atıldım mesajıyla yıkıldım .Zaten çalışanlardan 2 si kızdı .Biriyle arası bozuktu kız ona vurmuş bu da sinir krizi geçirmiş devamını bilmiyorum işte işten de atılmış ...:S dün beni merak etme evdeyim moralim bozuk konuşasım yok diye bir mesaj attı.Bende kendını toparlaması gereken güzel bir şiir yolladım ...Gece uyurken seni çok seviyorum meleğim diye mesaj attı o kadar.Bugün 12 gibi uyandım baktım mesaj yok telefonda ben attım ...Günaydın sevgili dedi Yine morali bozuktu ...Biraz konuştuk mesajları geç atmaya başladı ve sadece kalp morali yok gibiydi ...En son mesajıma da 3 kalp yolladı bende kızdım daha yollamadım şimdi ne yapmalıyım :S ( sadece yaz dönemi için çalışıyordu yüüzük alıcaktı ) tek isteği yüzük almaktı bu yüden işe girmişti
O aslan burcu hep ilgi fln bekler ...diyorum acaba yapmadığım birşey mi kendımı suçluyorum :)
hep öyledir de bende mesela çok kötü durumdayken bile face girip paylaştığım şeye göre gülüyordum ama ya ne biliyim hiç mesaj atmadı üff insan hiç mi özlemez
![]()
hiç mesaj atmadım ... az önce face şunu yazmış ne yapmalıyım :s ''hani böyle mal mal beklersin ya hani gelir diye içinde salakça bi umut doğar ya işte o salaklığa her düşüşümde üzülüyorum ne aşk kokan sözler geçiyor içimden nede dans edebilecek şarkılar yalnızca kafamı avuçlarımın arasına koyupta keşke yada kahretsin diebiliyorum yolunu kaybetmiş bir bedevi gibi... (yakında kutup ayısıda gelir...) '' ----> bunu yazmış