Sevgilim işten atılmış ,nasıl davranmalıyım ?

Öncelikle merhabalar dün herşey güzelken birden sevgilimin işten atıldım mesajıyla yıkıldım .Zaten çalışanlardan 2 si kızdı .Biriyle arası bozuktu kız ona vurmuş bu da sinir krizi geçirmiş devamını bilmiyorum işte işten de atılmış ...:S dün beni merak etme evdeyim moralim bozuk konuşasım yok diye bir mesaj attı.Bende kendını toparlaması gereken güzel bir şiir yolladım ...Gece uyurken seni çok seviyorum meleğim diye mesaj attı o kadar.Bugün 12 gibi uyandım baktım mesaj yok telefonda ben attım ...Günaydın sevgili dedi Yine morali bozuktu ...Biraz konuştuk mesajları geç atmaya başladı ve sadece kalp morali yok gibiydi ...En son mesajıma da 3 kalp yolladı bende kızdım daha yollamadım şimdi ne yapmalıyım :S ( sadece yaz dönemi için çalışıyordu yüüzük alıcaktı ) tek isteği yüzük almaktı bu yüden işe girmişti :(

bazen insanlarin yalniz kalmaya ihtiyaci vardir, sen onun yaninda oldugunu gostermissin hatta konusmak istediginde ara o zamana kadar beklicem seni seviyorum gibilerinden msj at ve bekle. o kendini iyi hissettiginde donecektir. burda kizmani gerektirecek birsey yok bence, bence sana cok guzel davranmis, nasil hissettigini ve ne istedigini belirtmis. sadece onun sana donmesini bekle bence.

O aslan burcu hep ilgi fln bekler ...diyorum acaba yapmadığım birşey mi kendımı suçluyorum :)

aslan burcu erkegi offf ne zordur bilirim. o zaman acikca sor, cevabi ona birak. hani kizdim falan yazmissin ya ben o yuzden dedim, bilmiyorum belkide naz yapiyordur sevgilini en iyi sen bilirsin.

İşten atılmasına da üzülmüştür, dünkü sinir krizi de onu sarsmıştır haklı olarak.

Biraz başını dinlesin bence, öyle dakika başı sizle mesajlaşacak durumu yok şu anda demek ki. Yine de sizi kırmamak için birşeyler yollamış baksanıza. Siz de akşam yatana kadar 2-3 mesajdan fazla yollamayın bana kalırsa. Bugünlerde ona biraz toleranslı olmanız iyi olur, benim eşim gibi bir aslansa, çabuk sinirlenip, içini döktükten sonra sakinleşen bir tiptr. Kovulma olayı gururunu kırmış olabilir, biraz pohpohlamak iyi gelebilir. Eğer iş yerindeki kavgada hırsını tam alamamışsa, size bile bir patlayabilir bu günlerde, kişisel algılamamaya çalışın.

evet aynen öyle hep birşeyler bekler karşı taraftan cnm ...kalp yolladıktan sonra atamadım zaten daha büyük ihtimal atmazda yatarken sevdiğini söyler bir o kadar :S

Benim pazartesi stajım başlıyor yarın son günüm haftaya haftasonuna kadar görüşemiycez çalışırken yarın için izin koparmıştı buluşucaktık acaba onu ne yapıcam :S

Yanında ol ona bu kötü günlerinde yardımcı ol dicem ama facete bişiler paylaşıp gülüyo yazmışsın kafam karıştı :44:

hep öyledir de bende mesela çok kötü durumdayken bile face girip paylaştığım şeye göre gülüyordum ama ya ne biliyim hiç mesaj atmadı üff insan hiç mi özlemez
:(

hep öyledir de bende mesela çok kötü durumdayken bile face girip paylaştığım şeye göre gülüyordum ama ya ne biliyim hiç mesaj atmadı üff insan hiç mi özlemez
:(

Kafasını dağıtmak için yapıyordur bence. En son mesajlaşmanızın üstünden aylar geçmedi ki be güzelim, bugün defalarca mesajlaştınız anlattığına göre. E faceden birbirinizin ne yaptığını da görüyorsunuz, o da bir çeşit haberleşme değil mi? Ben mesaj dönemi kadını değilim ama en son mesajlaştığınızda ters bir şey olmamış, sevgisini yollamış sana, daha neye sıkıntı yapıyorsun ki?

Madem sırf yüzük için girdi işte,
ona hep onun yanında olduğunu ve yüzük işininde acelesinin olmadığını hissettir.
nasılsa ben hep seninim,seninleyim gibilerinden
ve bir aslan burcu,yalnız kalmak istediği zamanlarda bile ilgi bekler kendimden biliyorum
belki cevap vermez ama sen yine de hep ilgilen,soğuk bile konuşsa mesaj at
zor bi dönem,birincisi sana mahçup olmak ikincisi istediğini yapamamak.
Pes etme ve anlayışlı ol canım bence : ) :

Son düzenleme:
hiç mesaj atmadım ... az önce face şunu yazmış ne yapmalıyım :s ''hani böyle mal mal beklersin ya hani gelir diye içinde salakça bi umut doğar ya işte o salaklığa her düşüşümde üzülüyorum ne aşk kokan sözler geçiyor içimden nede dans edebilecek şarkılar yalnızca kafamı avuçlarımın arasına koyupta keşke yada kahretsin diebiliyorum yolunu kaybetmiş bir bedevi gibi... (yakında kutup ayısıda gelir...) '' ----> bunu yazmış

hiç mesaj atmadım ... az önce face şunu yazmış ne yapmalıyım :s ''hani böyle mal mal beklersin ya hani gelir diye içinde salakça bi umut doğar ya işte o salaklığa her düşüşümde üzülüyorum ne aşk kokan sözler geçiyor içimden nede dans edebilecek şarkılar yalnızca kafamı avuçlarımın arasına koyupta keşke yada kahretsin diebiliyorum yolunu kaybetmiş bir bedevi gibi... (yakında kutup ayısıda gelir...) '' ----> bunu yazmış

bu biraz durum için abartılı bi ruh hali olsa da
kişiden kişiye değişir
anlaşılan fazla sarsmış bu olay onu
ama sen sakın kafandan birseyler kurup ona inanma ki biz kızlar bunu cok güzel başarıyoruz(!) :)
bırak neyın ne olduğunu ondan öğren.
ve bu yazdıklarının ne demek olduğunu da bıze değil kendisine sor
ne demek istediğini anlayabilmemiz için biraz da tanımamız lazım sonuçta (:

Onu gidip kendım görmekten mi söz ediyor mu ne:S ben evine çok kez gitmiştim ailesiyle de tanıştım ...Bir gün eindeyken çok kötü bir kavga ettik ve yapılmaması gereken şekilde bir tehdit etti ndan sonra bir daha hiç eve gitmedim affettim ... işte böyle :( ne yapmalıyım ya yardım edin kendımı kötü hissediyorum ...

ayy canımm baya karışıkmış.. herşey güzelken bi iş nedeniyle davranıyorsa ilgilen çünkü aranızda olan bi sorun değil güzel güzel aşk mesajları at eskileri hatırlat eğlenceli şeyler anlatıp gül onunda gülmesini sağla belki bu şekilde ruh halinden çıkarr..

önce sen kendini topla öyle onunla konuşmaya çalışş.. başka şeylerde mi var atamadığına göre :59:

Back
X