Sevgilim işten atılmış ,nasıl davranmalıyım ?

sorun da ben hiçbirşey bilmiyorum hangi yolda gidiceğimi intihar etmeyi düşünüyorum sürekli ... sırf düşünmekten bıktığım için ... ne olur yardım edin yaa :S

şiiitttt aklına intiharı falan getirme hatta şimdi onu düşünmeyi bırak kendin için bişeyler yap.hiçbişey senden değerli değil olamazda o yüzden bırak onu bunu kendini rahatlat..

güzelim neden sevmesin seni, adam işten atılmış, morali bozuktur, elbette ki yalnız kalmak ister. adam işinin derdinde, sen bana mesaj atmıyor diyorsun, bence biraz daha anlayışlı ol, kend haline bırak onu. şu an çok üzgünse eğer, çok uçlarda yaşayacaktır her şeyi yani feyste eğleniyormuş gibi gözükmesi filan normaldir, ona aldırma derim ben...

e hani kötü günde iyi günde?
sevdiğin kişi üzgünse bunu kendi üzerine algılamının manası ne?
azıcık ilgilenip moral vermektense kendi köşene çekiliyorsun?
çocuk sana yüzük almak için işe girmiş kovulmuş kalkıp beni seviyor mu diyosun..

böyle adamlar hep böyle kızlara mı düşer?

hani böyle mal mal beklersin ya hani gelir diye içinde salakça bi umut doğar ya işte o salaklığa her düşüşümde üzülüyorum ne aşk kokan sözler geçiyor içimden nede dans edebilecek şarkılar yalnızca kafamı avuçlarımın arasına koyupta keşke yada kahretsin diebiliyorum yolunu kaybetmiş bir bedevi gibi.(bu ne demek en son bunu atmış face ..acaba yarın sabah yanına mı gitsem bir haftadır görüşmedik evine gidip ailesiyle zaten tanışıyorum onu ben mi uyandırsam :S mesajda yanımda olmamı istemiyor anlıycağınız o yüzden kalp yolluyor o mesajlaşmayı sevmez .. :( ne yapsam ki :(

canım erkek arkadaşının işten atılma üzerine olan tepkileri, sadece yüzük almak için işe girmiş birinin vereceği tepkilere benzemiyor. başka sorun olabilir mi?

Canım bence yanında ol. En azından sen benm zor günümde yanımda olmadın ben yüzük almak içn neler yaptm demesin cocuk. Yanında ol ve ondan mesaj beklemeden ara ara ona msj at. Cok sık değil ama. Günde 1-2 kere. Oda güzel mesajlar günaydın, iyi geceler, seni seviyorum, her zmn yanındaym vb. gibi.. Böyle devam et 1 hafta fln.. Sonra bakalım neler olacak.

Back
X