Sevgilim işten çıkmamı istiyor

Ben de öyle düşünüyorum; hem aklımda kalmaz hem yeni mezunum az çok bir şeyler öğrenirim ondan da.

Sözlü değiliz ama bu tarz bı bahane olur sanırım

Yok sözlü olmadığınızı farkettim zaten hem sevgililiğe göre işe ailelerin onu yapma şunu yapların karışması daha mümkün hem de evlilik gibi arkasını takip etmesi kolay olmayan bir müessese diye onu seçtim.

Silah sesi panik atağımı azdırıyor benim diyebilirsiniz bir de.

Ahahah yalan da değil aslında hop hop oluyordum başlarda resmen şimdi etkilenmiyorum bile

Nikahı kıyın, tazminatla çıkarsınız. Evlilik de aradan çıkmış olur

auyyyyy hanı cok duzgun bır yermıs gıbı ne deyıp cıkcam dıysun brde, arkana bakmadan kacman gerekır oradan bence

Suriyeli çocuğa kadar okudum gerisini ne psikolojim kaldırdı ne kalbim. Böyle bir yerde kadın olarak nasıl devam ediyorsun çalışmaya? Senin sorunun sevgilin ne istiyor değil senin sorunun iş yerinin saçma ortamı olmalı.

Bir bahane uydurmana gerek yok, iş yerinde ki durumlardan rahatsız olduğunu ve daha fazla devam edemeyeceğini söyle ve ayrıl. Gerçekten rahatsız edici bir iş yerin varmış Sevgilin haklı.

cidden gerçeklik algın değişmiş.
hem işten çık hemde şikayet et. millet çocuğunu işe adam tek ayak üstünde tutup silahla tehdit etsin diye mi gönderiyor.

Sinirden karnım ağrıyor resmen. Sevgilim ille de çık bugün çık, bugün söyle diye tutturdu. beni adamdan saymıyor musun, bir şey isyorum senden vs diyip duruyor. en son konuşmak istemiyorum diyip kapattı. tamam haklı ama ha dedim mi nasıl çıkabilirim çok sorumsuzca olur

Bu olanları sevgiliye değilde direk polise anlatsanız daha hayırlı olurdu..

Valla sevgiliniz hakli.
O demeden daha siz cikmaliydiniz.
Ne lacka yer. Is yeri dediginiz ciddi olur profesyonel olur.

Valla sevgiliniz hakli.
O demeden daha siz cikmaliydiniz.
Ne lacka yer. Is yeri dediginiz ciddi olur profesyonel olur.

Benden önceki çalışan kadın 2 yıla yakın calışmış. çıkarken çok rahat yer dıyordu yıl başı çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…