Sevgilim işten çıkmamı istiyor

bence sen kafandaki planla devam et.

Yani normalde başlığa kimse icin isinizden ayrilmayin derdim ama konuyu okuyunca kendi canınızı düşünüyorsanız çıkın demek istedim.. Bir gun bile kalmamaniz gerekir.. Erkek arkadaşınız az bile demis herseyi bilmedigi için.. Oyle bir is ortamını yari yolda biraktim diye uzulmeyin.. Normal degil orasi..

Ilk bi kac cumleyi okudum sadece. Sevgilin hakli. Ayrica sevgilin oyle bir ortamda calismani istemese (artik ne kadar calisma ortami da denirse) sen öyle bir yerde calismayi normal mi görüyorsun? Sende tuhafsın.

Böyle bir yerde çalışmaya tahammül ettiğinize göre gerçekten bu işe ihtiyacınız var demektir. Yoksa siz manyak mısınız da bu işte çalışıyorsunuz sanki.

Bence aklınızdaki planı uygulayın. Kendi kararınızı vermişsiniz ne güzel.

başlığı okuyunca ‘ o kim oluyomuş ki’ dedim ama içeriği okuduktan sonra anladım ve hak verdim. ama ondan önce keşke kendiniz için çoktaaaan ordan çıkmış olsaydınız.

Ilk bi kac cumleyi okudum sadece. Sevgilin hakli. Ayrica sevgilin oyle bir ortamda calismani istemese (artik ne kadar calisma ortami da denirse) sen öyle bir yerde calismayi normal mi görüyorsun? Sende tuhafsın.

Önceki mesajlar da yazdım tuhafliktan değil

başlığı okuyunca ‘ o kim oluyomuş ki’ dedim ama içeriği okuduktan sonra anladım ve hak verdim. ama ondan önce keşke kendiniz için çoktaaaan ordan çıkmış olsaydınız.

o demeden önce de sahiden aklımda çıkmak vardı. subatta çıkacaktım kendimi öyle ayarlamıştım.

Öyle bir yerde beş dakika bile durulmaz, çıktıktan sonra şikayet edin lütfen.

Bahsettiğiniz şeyler sadece sizin için değil insani ve Devletin iş güvenliği politikalarına da ters,suç ta işleniyor orada farkındamısınız?Bence oradan çıkmak bir yana direk şikayete tabi bir konu.Böyle iş mi olur teksas mı orası?

Hepsini okuyamadım ama İnan’ içim irkildi arkadaşın haklı orda biri trcavğze bile yeltenecek durumda sen nasıl normal görüp duruyorsun orda allah aşkına

Dip not : eğer şu an seni zamanla avlayabilecek ceylanları görüyorlarsa çıkacağım dediğinde başına iş açacağı varsa da öne alabilirler en iyisi maaşını al ertesi gün ara gelemeyeceğini anlat

Bunları bir de şaka maksatlı yapıyorlar. Diğer çalışanlar da gülüyor ya. sahiden şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…