- Konu Sahibi Kubra Alkan
Nasi yaptın ya bu, bu, bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasi yaptın ya bu, bu, bu
Üstte birbirine geçmiş zincir işareti var ya, oraya link ekleyebiliyorsunuz.Nasi yaptın ya bu, bu, bu![]()
Teşekkür ederimÜstte birbirine geçmiş zincir işareti var ya, oraya link ekleyebiliyorsunuz.
Gerçi ben yorum atasiya konu çoktan çözülmüşgaza geldim hemen,tüm sayfalari okumadan yorum yazdim
2. üyelik aldığınızda 2 üyeliğiniz var diye banlanmazsınız, aldığınız üyeliği amacı dışında kullanırsanız banlanırsınız, maksat trollemek veya bir üyeliğiniz banlıyken diğeriyle sitede istediği gibi konu açıp topiklere yorum yazmaksa banlanırsınız.yonetımın kendısı senelerdır ısrarla tek uyelık kullanın, yonetımın haberı olmadan ıkıncı hesap kullanmayın yoksa banlanırsınız der ve aynı uye benzer konu ıcerıklerı yazdıgında da aynı konuyu defalarca acmanıza gerek yok actıgınız konudan devam edın dıye de uyarır, hatta gerekırse o konuları kılıtler ve uyenın bırden fazla uyelıgı var dıye banlanır banlanmıs bır suru uye var bu yuzden :)
bu uye ıcın bır hosluk yapılmak ıstendı sanırım
neyse bız kendı ısımıze bakmalıymısız oyle dedıler :)
2. üyelik aldığınızda 2 üyeliğiniz var diye banlanmazsınız, aldığınız üyeliği amacı dışında kullanırsanız banlanırsınız, maksat trollemek veya bir üyeliğiniz banlıyken diğeriyle sitede istediği gibi konu açıp topiklere yorum yazmaksa banlanırsınız.
Üyeler aynı içerikle konu açarsa konu açma kısıtlaması yok ama defalarca aynı konuyu açmayın hem sizin takip etmeniz zor olur hem de üyeler hangi konunuza yorum yapacağını şaşırıyor diyorum doğru, zira üye 3-5 kere aynı konuyu açıyor ki sizler rapor edip bildiriyorsunuz yeter hep aynı konuyu açıyor diye, aynı içerikle açılsa dahi kimsenin konusunu da kolay kolay kilitlemeyiz farklı bölümlere taşırız, 2. üyelikle açılmış olsun olmasın kapatılmış bir konu varsa altında mutlaka bir sebep vardır, sizler bu sebeplerin bir kısmını bilir veya öngörebilirsiniz ama hepsini bilmezsiniz.
Birden fazla üyeliği olanların hesabını tek üyelikte birleştirmek hoşluk değildir kişiyi deşifre etmektir ve çoklu üyeliklerde zaman zaman uygulanan bir prosedürdür ve emin olun diğer üyeliklerini iptal etmekten daha caydırıcı bir yöntemdir, sizin hoşluk dediğinizi amacı dışına çıkan ve 2. üyelik kurallarına aykırı davranan ve sizlerin bilgisi dışındaki pek çok çift üyeliği olan kişiye yaptı yönetim.
Bazı kuralları yüzeysel biliyorsunuz o yüzden yanlış aktarıyorsunuz.
Bu bu bu deyip nasıl çıkıyor kız şakkadanak bugünlük bu kadar şok yeter bana
Konu ve durum aynı mı?mesela drbeauty123 adlı uye ornegı
bu konu sahıbı gıbı aynı sekılde 3 uyelıgı vardı aynı bu uye gıbı dıger uyelıklerınde de kendısını farklı soyluyordu bırınde doktor dıgerınde ogrencı seklınde burda da bırınde gelın dıgerınde gorumceama o banlandı :)
bu sıteyı bırlıkte kullanıyoruz bırlıkte tanık oluyoruz banlanmalara, farazi konusmuyorum :)
Kübra hanımın hayatı parkeci sevgilisinden ibaret sanırımBu kaçıncı konunuz kübra hanımcımşu çocuk artık sizden ayrılsada rahat bir iş hayatı olsa sadece iş hayatı değil tabi
![]()
Çalışma saatleri dışında sorun yoksa, ilgiliyse dert etmeyin kendinize.işteyken nasıl arasın ki? meşguldür yani. ama gelince araması gerekir tabiki. eve geldim vs. napıyorsun diye.
+1Bu konudaki 3.konunuz.
Hiç yorulmamış, çalışma hayatını yaşamamış birine benziyorsunuz.
Sabah ve akşam arıyor bu iyi bir şey.
Gün içinde araması için koştur koştur, yemek zamanından kısması gerek mesela. Çay içmeyip arayacak belki.
Ister mısınız?
Bencil olmayın.
Yurutemiyorsaniz yurutmeyin ama sık boğaz etmeyin.
2. üyelik aldığınızda 2 üyeliğiniz var diye banlanmazsınız, aldığınız üyeliği amacı dışında kullanırsanız banlanırsınız, maksat trollemek veya bir üyeliğiniz banlıyken diğeriyle sitede istediği gibi konu açıp topiklere yorum yazmaksa banlanırsınız.
Üyeler aynı içerikle konu açarsa konu açma kısıtlaması yok ama defalarca aynı konuyu açmayın hem sizin takip etmeniz zor olur hem de üyeler hangi konunuza yorum yapacağını şaşırıyor diyorum doğru, zira üye 3-5 kere aynı konuyu açıyor ki sizler rapor edip bildiriyorsunuz yeter hep aynı konuyu açıyor diye, aynı içerikle açılsa dahi kimsenin konusunu da kolay kolay kilitlemeyiz farklı bölümlere taşırız, 2. üyelikle açılmış olsun olmasın kapatılmış bir konu varsa altında mutlaka bir sebep vardır, sizler bu sebeplerin bir kısmını bilir veya öngörebilirsiniz ama hepsini bilmezsiniz.
Birden fazla üyeliği olanların hesabını tek üyelikte birleştirmek hoşluk değildir kişiyi deşifre etmektir ve çoklu üyeliklerde zaman zaman uygulanan bir prosedürdür ve emin olun diğer üyeliklerini iptal etmekten daha caydırıcı bir yöntemdir, sizin hoşluk dediğinizi amacı dışına çıkan ve 2. üyelik kurallarına aykırı davranan ve sizlerin bilgisi dışındaki pek çok çift üyeliği olan kişiye yaptı yönetim.
Bazı kuralları yüzeysel biliyorsunuz o yüzden yanlış aktarıyorsunuz.
Ben de mune'den ikinci üyelik için izin almıştım. Bana aynı IP,hatta bazen aynı cihazdan başka bir üyeliğim daha olduğunu söylemiştiAynen ben buna sahidim ben de sifremi unutup birkac kere yeni uyelik almistim benim de uyelikleri birlestirdiler ve beni banlamadilar.
Sadece bir sikinti oldu kardesimin hesabini da ayni kisiyiz sanip benimkiyle birlestirmissiniz mune abla kizin 17 yasinda bir ergenken yaptigi yorumlari sanki ben yazmisim gibi olmus bazen karsima cikiyor ergen ergen yorumlar mahcup oluyorum.Kendisi de bana sen benim kk uyeligimi caldin diye suclamalar yoneltiyor. Neyse artik adreslerimiz cogunlukla ayri, ayri dustuk bacimla. cok istiyorsa kk'ya donus yapmak, kendine hesap acar.
Aynen ben buna sahidim ben de sifremi unutup birkac kere yeni uyelik almistim benim de uyelikleri birlestirdiler ve beni banlamadilar.
Ben de mune'den ikinci üyelik için izin almıştım. Bana aynı IP,hatta bazen aynı cihazdan başka bir üyeliğim daha olduğunu söylemişti
"Abooo" dedim, "kimin KK üyeliği var acaba bu evde, kimin kirli çamaşırları dökülecek" :)
Meğer ablammis. Ayıp olmasın diye girip okumadım,şöyle üstünkörü baktım, evlilik öncesi topiklerde gezmiş durmuş.
Şükrediyorum ki o ikinci üyelik isteyip yengenci duymamışyoksa naaprdim ben, tüm özelim burada
Benim kardes kurtaj olsam sistemde cikar mi kimse anlar mi gibi bi sorun yazan kadina "sistemden gorunur canimama bu utanilacak bisey degil!!!!" yazmis. Bekaretimi kaybetmeli miyim diye soran kiza "aman kaybet gitsin seks super bisey" filan demis
![]()