Sevgilim işteyken aramıyor

Üstte birbirine geçmiş zincir işareti var ya, oraya link ekleyebiliyorsunuz.
Gerçi ben yorum atasiya konu çoktan çözülmüş 😅gaza geldim hemen,tüm sayfalari okumadan yorum yazdim
Teşekkür ederim 😍

Ben itina ile tek tek okuyup hepsine hangi emoji yakışıyorsa onu da bıraktım ahahahahhaha🤣🤣🤣🤣

Kesin bugün rüyamda parkecileri ve Kübralari görecem

yonetımın kendısı senelerdır ısrarla tek uyelık kullanın, yonetımın haberı olmadan ıkıncı hesap kullanmayın yoksa banlanırsınız der ve aynı uye benzer konu ıcerıklerı yazdıgında da aynı konuyu defalarca acmanıza gerek yok actıgınız konudan devam edın dıye de uyarır, hatta gerekırse o konuları kılıtler ve uyenın bırden fazla uyelıgı var dıye banlanır banlanmıs bır suru uye var bu yuzden :)

bu uye ıcın bır hosluk yapılmak ıstendı sanırım

neyse bız kendı ısımıze bakmalıymısız oyle dedıler :)
2. üyelik aldığınızda 2 üyeliğiniz var diye banlanmazsınız, aldığınız üyeliği amacı dışında kullanırsanız banlanırsınız, maksat trollemek veya bir üyeliğiniz banlıyken diğeriyle sitede istediği gibi konu açıp topiklere yorum yazmaksa banlanırsınız.

Üyeler aynı içerikle konu açarsa konu açma kısıtlaması yok ama defalarca aynı konuyu açmayın hem sizin takip etmeniz zor olur hem de üyeler hangi konunuza yorum yapacağını şaşırıyor diyorum doğru, zira üye 3-5 kere aynı konuyu açıyor ki sizler rapor edip bildiriyorsunuz yeter hep aynı konuyu açıyor diye, aynı içerikle açılsa dahi kimsenin konusunu da kolay kolay kilitlemeyiz farklı bölümlere taşırız, 2. üyelikle açılmış olsun olmasın kapatılmış bir konu varsa altında mutlaka bir sebep vardır, sizler bu sebeplerin bir kısmını bilir veya öngörebilirsiniz ama hepsini bilmezsiniz.

Birden fazla üyeliği olanların hesabını tek üyelikte birleştirmek hoşluk değildir kişiyi deşifre etmektir ve çoklu üyeliklerde zaman zaman uygulanan bir prosedürdür ve emin olun diğer üyeliklerini iptal etmekten daha caydırıcı bir yöntemdir, sizin hoşluk dediğinizi amacı dışına çıkan ve 2. üyelik kurallarına aykırı davranan ve sizlerin bilgisi dışındaki pek çok çift üyeliği olan kişiye yaptı yönetim.

Bazı kuralları yüzeysel biliyorsunuz o yüzden yanlış aktarıyorsunuz.

2. üyelik aldığınızda 2 üyeliğiniz var diye banlanmazsınız, aldığınız üyeliği amacı dışında kullanırsanız banlanırsınız, maksat trollemek veya bir üyeliğiniz banlıyken diğeriyle sitede istediği gibi konu açıp topiklere yorum yazmaksa banlanırsınız.

Üyeler aynı içerikle konu açarsa konu açma kısıtlaması yok ama defalarca aynı konuyu açmayın hem sizin takip etmeniz zor olur hem de üyeler hangi konunuza yorum yapacağını şaşırıyor diyorum doğru, zira üye 3-5 kere aynı konuyu açıyor ki sizler rapor edip bildiriyorsunuz yeter hep aynı konuyu açıyor diye, aynı içerikle açılsa dahi kimsenin konusunu da kolay kolay kilitlemeyiz farklı bölümlere taşırız, 2. üyelikle açılmış olsun olmasın kapatılmış bir konu varsa altında mutlaka bir sebep vardır, sizler bu sebeplerin bir kısmını bilir veya öngörebilirsiniz ama hepsini bilmezsiniz.

Birden fazla üyeliği olanların hesabını tek üyelikte birleştirmek hoşluk değildir kişiyi deşifre etmektir ve çoklu üyeliklerde zaman zaman uygulanan bir prosedürdür ve emin olun diğer üyeliklerini iptal etmekten daha caydırıcı bir yöntemdir, sizin hoşluk dediğinizi amacı dışına çıkan ve 2. üyelik kurallarına aykırı davranan ve sizlerin bilgisi dışındaki pek çok çift üyeliği olan kişiye yaptı yönetim.

mesela drbeauty123 adlı uye ornegı
bu konu sahıbı gıbı aynı sekılde 3 uyelıgı vardı aynı bu uye gıbı dıger uyelıklerınde de kendısını farklı soyluyordu bırınde doktor dıgerınde ogrencı seklınde burda da bırınde gelın dıgerınde gorumce :KK70: ama o banlandı :)

bu sıteyı bırlıkte kullanıyoruz bırlıkte tanık oluyoruz banlanmalara, farazi konusmuyorum :)

Son düzenleme:
Kübra hanım sevgiliniz ofiste müdür değil; masasında kahvesini yudumlarken dosyalara şöyle bi baktıktan sonra anlık bunaltı yaşayıp acaba naptı benim aşk böcüğü diyip telefona sarılacak bir pozisyonda çalışmıyor...
Zor şartlarda çalışıyor. Adam canı burnunda parke döşüyor. Bedenen ve yerde/ eğilerek, oturarak yapılan bir iş. Eminim çok yoruluyordur. Bel ağrısı dahi çeker.
Ayrıca diğer ustaların işçileri yanında sizinle aşkım canım balım bebeğim diye konuşamaz o ortamlara meze olursunuz hadi en basiti dalga geçerler.
Eski konunuzuda biliyorum; eğer sürekli ilgilenecek arayacak gelip gidecek bir adam arıyorsanız adres olarak size yakın ve masa başı bir işte çalışan bir sevgili bulunuz adam da rahat etsin, sevgiler 🥰

mesela drbeauty123 adlı uye ornegı
bu konu sahıbı gıbı aynı sekılde 3 uyelıgı vardı aynı bu uye gıbı dıger uyelıklerınde de kendısını farklı soyluyordu bırınde doktor dıgerınde ogrencı seklınde burda da bırınde gelın dıgerınde gorumce :KK70: ama o banlandı :)

bu sıteyı bırlıkte kullanıyoruz bırlıkte tanık oluyoruz banlanmalara, farazi konusmuyorum :)
Konu ve durum aynı mı?
Komik olan nedir anlamadım ama bakınız örnek verdiğiniz üyenin konusunda neler yazıyor?

26. sayfa linki verdim ama siz 23. sayfadan itibaren okuyun lütfen.

Ben bilmeyenler için özet geçeyim intihar edeceğini söyleyip yürekleri ağızlara getiren bir üyeydi söylediğiniz üye, bu sebeple yönetim iletişime geçmek istedi lakin ortada intihar durumu yoktu, insanların vicdani duygularıyla oynayan birini örnek gösteriyorsunuz, arka planda daha başka şeylerde var fakat gizlilik gereği topikte yazıldığı kadarını bilmeniz kafi.

Yineliyorum bazı kuralları yüzeysel bildiğiniz için yanlış aktarıyorsunuz, hatta arka planda neler olduğunu da bilmediğiniz için de yanlış aktarıyorsunuz.

Bu konudaki 3.konunuz.
Hiç yorulmamış, çalışma hayatını yaşamamış birine benziyorsunuz.
Sabah ve akşam arıyor bu iyi bir şey.
Gün içinde araması için koştur koştur, yemek zamanından kısması gerek mesela. Çay içmeyip arayacak belki.
Ister mısınız?
Bencil olmayın.
Yurutemiyorsaniz yurutmeyin ama sık boğaz etmeyin.
+1

ben oturdugum yerden kod yazip odev yaparken bile bazen sevgilimin varligini unutuyorum, kafam gidiyor. parke isi yapsam butun gun fiziksel olarak yorulsam uzerine de trip atilsa ehh hadi be ordan der giderim herhalde. bence bazen insan sansini zorlamamali, insani cerceveyi asmamalı ve anlayis gostermeyi bilmeli.

Aynen ben buna sahidim ben de sifremi unutup birkac kere yeni uyelik almistim benim de uyelikleri birlestirdiler ve beni banlamadilar.

Sadece bir sikinti oldu kardesimin hesabini da ayni kisiyiz sanip benimkiyle birlestirmissiniz mune abla kizin 17 yasinda bir ergenken yaptigi yorumlari sanki ben yazmisim gibi olmus bazen karsima cikiyor ergen ergen yorumlar mahcup oluyorum. :P Kendisi de bana sen benim kk uyeligimi caldin diye suclamalar yoneltiyor. Neyse artik adreslerimiz cogunlukla ayri, ayri dustuk bacimla. cok istiyorsa kk'ya donus yapmak, kendine hesap acar.

Çalışırken aramaması normal. Öğlen yemek molasında yada işe başlamadan, iş çıkışı araması normal olan.

Aynen ben buna sahidim ben de sifremi unutup birkac kere yeni uyelik almistim benim de uyelikleri birlestirdiler ve beni banlamadilar.

Sadece bir sikinti oldu kardesimin hesabini da ayni kisiyiz sanip benimkiyle birlestirmissiniz mune abla kizin 17 yasinda bir ergenken yaptigi yorumlari sanki ben yazmisim gibi olmus bazen karsima cikiyor ergen ergen yorumlar mahcup oluyorum. :p Kendisi de bana sen benim kk uyeligimi caldin diye suclamalar yoneltiyor. Neyse artik adreslerimiz cogunlukla ayri, ayri dustuk bacimla. cok istiyorsa kk'ya donus yapmak, kendine hesap acar.
Ben de mune'den ikinci üyelik için izin almıştım. Bana aynı IP,hatta bazen aynı cihazdan başka bir üyeliğim daha olduğunu söylemişti 😲😲😲
"Abooo" dedim, "kimin KK üyeliği var acaba bu evde, kimin kirli çamaşırları dökülecek" :)
Meğer ablammis. Ayıp olmasın diye girip okumadım,şöyle üstünkörü baktım, evlilik öncesi topiklerde gezmiş durmuş.
Şükrediyorum ki o ikinci üyelik isteyip yengenci duymamış 🤪🤪 yoksa naaprdim ben, tüm özelim burada

ama sen diyorsun ki unuttum

konu sahibi öyle demiyor

ben ilk açtım bu konuyu, daha önce açmadım dedi önce

sonra konu önüne getirilince de o gelin ben görümceyim, onun sevgilisi askerden geldi işçi

benimki patron yazdı

hatta birimiz Kübra birimiz Kübranur yazdı

yani deseydi ki unuttum yeni hesap açtım kimse bu kadar takmazdı

o başka kişi ben başka kişi dediği anda yalan söylemiş olduğu açık zaten ilk defa açtım ben konuyu diye de ısrarcı

Ben de mune'den ikinci üyelik için izin almıştım. Bana aynı IP,hatta bazen aynı cihazdan başka bir üyeliğim daha olduğunu söylemişti 😲😲😲
"Abooo" dedim, "kimin KK üyeliği var acaba bu evde, kimin kirli çamaşırları dökülecek" :)
Meğer ablammis. Ayıp olmasın diye girip okumadım,şöyle üstünkörü baktım, evlilik öncesi topiklerde gezmiş durmuş.
Şükrediyorum ki o ikinci üyelik isteyip yengenci duymamış 🤪🤪 yoksa naaprdim ben, tüm özelim burada

Benim kardes kurtaj olsam sistemde cikar mi kimse anlar mi gibi bi sorun yazan kadina "sistemden gorunur canim 😕" yazmis. Bekaretimi kaybetmeli miyim diye soran kiza "aman kaybet gitsin seks super bisey" filan demis 🤣🤣🤣

Back
X