Sevgilim kalp hastası çıktı ?

hayatımda gördugumm en sacma en acımasız konu o ne nedemek hasta dıye ayrılmayı dusunmek..annenız cok bencılmıs.farzedın evlendınız erkek arkadasınız saglıklı sızde.2 3 ay sonra sız trafık kazası geırıyorsunuz sakat kalıyorsunuz.acaba annenız yıne ayrılın dermıydı cok merak edıyorm..hastalıgın engelın kıme ne zaman gelecegı bellı degıldır..bencede ayrılın cunku sızınkı gercek ask degıl adama yazık etmeyın ....

Bana tepkiler biraz fazla geldi
Flört dönemi nedir?
Birbirini tanıma tartma,iyi veya kötü yönlerini,katlanılası yada katlanılamıyacak taraflarını görme aşaması değilmidir?
İnsan kendisini tanımazmı neye dayanabilir sabredebilir mücadele edebilir?
Bu arkadaş henüz yolun başında,bu süreçte yaşıyacagı zorluklara göre karar vermek hakkı değil mi?
Evliyken böyle bi durumla karşılaşmakla,flört döneminde karşılaşmak aynımı?
Evliyken tabiki böyle bi durum başına geldiğinde bırakıp gitmek vicdansızlık
Ama arkadaş şuanda evli degil ve kendisini tanıyor,ne kadar sabredip mücadele edebileceğini biliyor
Evlendikten sonra yaşayacağı sıkıntılara zorluklara dayanamayıp ayrılmaktansa,şuan ayrılması daha iyi değilmi?
Tabi burda sevgilinin hastalık boyutunu bilemiyoruz,belkide çok basit bi operasyonda herşey normale dönecek,bunları senin tartıp karar vermen lazım

Çocuk zaten hasta olduğunu öğrenmiş, üzerine siz de yarı yolda bırakırsanız ne denli insanca davranmış olursunuz?
Kendinizi onun yerine koyun lütfen.
Bu ara da sevgilinize şifalar diliyorum.

Bizim komşu bir kız var çabuk yorulup morarıyordu doktora gittiler kalbi delik demişler ona nasıl bir tedavi uyguladılar bilmiyorum şu an o halinden eser yok size ameliyat demişler demek bir çözümü var hemen bırak ne demek evlenince anneniz bırak derse bırakacak mısınız hasta olduğuna değil iyi biri olup olmadığına bakın sonra yağmurdan kaçarken doluya tutunmayın

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Benim esim de kalp hastasi ve bile bile evlendim bunu ilk tanistigimizda soledi. Eger gercekten sevseydiniz suan burda bole seyler yazmak yerine ameliyatini olmasini beklerdiniz yardımcıolurdunuz.

Benim esim de kalp hastasi ve bile bile evlendim bunu ilk tanistigimizda soledi. Eger gercekten sevseydiniz suan burda bole seyler yazmak yerine ameliyatini olmasini beklerdiniz yardımcıolurdunuz.

Konu çok eski meraktan eski mesajlarına baktım konu sahibinin saçma sapan her seferinde kendini farklı tanıttığı bir sürü konusu var asla inandırıcı degil bakabilirsiniz sizde.

Kalpte delik çok önemli bisey değil ki.Kucuk bir operasyon ile hallediliyor.Olsa bile ne var bunda siz ve anneniz ömür boyu sağlıklı kalacağınız a mi inanıyorsunuz bu düşünceyle?Benim eşim de tip1 diyabet hastası terketmek bir an bile aklimdan geçmedi.

Back
X