- 29 Ağustos 2014
- 5.618
- 17.968
- 448
- 33
- Konu Sahibi garipbirkelebek
ben olsam böyle anneyle görüşmeyi kendim keserim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneni atamıyorsun işteben olsam böyle anneyle görüşmeyi kendim keserim.
Bende merak ettim ama hesap sahibi girmiyor galibaKonunuz üzerinden 2 yıl geçmiş ne yaptınız merak ettim G garipbirkelebek
Benim esim de kalp hastasi ve bile bile evlendim bunu ilk tanistigimizda soledi. Eger gercekten sevseydiniz suan burda bole seyler yazmak yerine ameliyatini olmasini beklerdiniz yardımcıolurdunuz.Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Benim esim de kalp hastasi ve bile bile evlendim bunu ilk tanistigimizda soledi. Eger gercekten sevseydiniz suan burda bole seyler yazmak yerine ameliyatini olmasini beklerdiniz yardımcıolurdunuz.