• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim kendi ailesini benim ailemden üstün tutuyor. ne yapacağım?

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
sevgilimle evlilik planları yapıyoruz. bana diyor ki. sen bizim ailemize gelin geleceksin artık senin annen baban senin 1. ailen olmayacak. senin 1. ailen benim sonra da benim ailem. senin kendi annen baban 2. ailen olacak. sen onların sorumluluğundan cıkıp benim sorumluluğuma giriyorsun artık onların değil benim sözümü dinleyeceksin evlendikten sonra diyor. normalde baska konularda iyi anlaşıyoruz ama bu konuda ikimizin ailesi ikimiz için de eşit dedim ve suçlu ben oldum. sen kendi aileni bırakıp benim aileme gelin geliyorsun diyor. sizin eşleriniz buna benzer şeyler yaptı mı? şimdi ondan vaz mı gecmeliyim yoksa onu nasıl ikn edip nasıl anlatabilirim ona ikimizin ailesinin eşit olduğunu? tabi ki evlendikten sonra ilk olarak eşim gelir herseyden önce sonra aileler gelir. ama gelinin de damadın da ailesi eşit olmalı bana göre. ben ailemden öyle gördüm çünkü. ayrıca evlendikten sonra kendi evimizi alana kadar onun annesiyle oturacağız. annesi yalnız. kardeşi yok babası da yok. kendisi annesiyle oturmak istemediğini fakat kira da vermek istemediğini söylüyor. kira yerine ev alırız diyor. herşey bir kenara kendi ailesini benim ailemden üstün tutmaya calısmasını anlamıyorum. anlayan var mı? :26:

Aslında mesajı almış olman gerekir. "Aileni sil, Ben ne dersem o" diyen bir adam. Aylnız bir kayınvalide, sizinle oturacak.

Allah yardımcın olsun

işin çok zor

tabi ki onlarda senin ailen artık saygı göstereceksin

ama kimse kendi ailesini 2.plana atmadı atamazda zaten

yani benim evliliğimde senin ailen benim ailem yok her iki tarafa da eşit davranıyoruz

ha sonuna dikkat etmemişim sakın aynı evde oturmayı kabul etme

yalnızdır anlarım aynı apartmanda tut gerekirse yada çok yakınında ama aynı evi kabul etme

öyle bi hataya düşme derim

o para inan hiç birikmeyecek

Son düzenleme:
sevgilimle evlilik planları yapıyoruz. bana diyor ki. sen bizim ailemize gelin geleceksin artık senin annen baban senin 1. ailen olmayacak. senin 1. ailen benim sonra da benim ailem. senin kendi annen baban 2. ailen olacak. sen onların sorumluluğundan cıkıp benim sorumluluğuma giriyorsun artık onların değil benim sözümü dinleyeceksin evlendikten sonra diyor. normalde baska konularda iyi anlaşıyoruz ama bu konuda ikimizin ailesi ikimiz için de eşit dedim ve suçlu ben oldum. sen kendi aileni bırakıp benim aileme gelin geliyorsun diyor. sizin eşleriniz buna benzer şeyler yaptı mı? şimdi ondan vaz mı gecmeliyim yoksa onu nasıl ikn edip nasıl anlatabilirim ona ikimizin ailesinin eşit olduğunu? tabi ki evlendikten sonra ilk olarak eşim gelir herseyden önce sonra aileler gelir. ama gelinin de damadın da ailesi eşit olmalı bana göre. ben ailemden öyle gördüm çünkü. ayrıca evlendikten sonra kendi evimizi alana kadar onun annesiyle oturacağız. annesi yalnız. kardeşi yok babası da yok. kendisi annesiyle oturmak istemediğini fakat kira da vermek istemediğini söylüyor. kira yerine ev alırız diyor. herşey bir kenara kendi ailesini benim ailemden üstün tutmaya calısmasını anlamıyorum. anlayan var mı? :26:

ee öyle konusunca kızmıyor musun??
o ne demek yaaa??
başlarım onun aılesıne
senı kendı annesı mı doğurmus??
afedersın ama sankı yetımhaneden çocuk alıyormus gıbı his uyandırdı bende..

ee öyle konusunca kızmıyor musun??
o ne demek yaaa??
başlarım onun aılesıne
senı kendı annesı mı doğurmus??
afedersın ama sankı yetımhaneden çocuk alıyormus gıbı his uyandırdı bende..

kızdım kötü olan ben oldum. sen böyle mutlu olamazsın diyor bana. gelin geleceksin bize diyor. dayısının eşini falan örnek gösteriyor anlamadım gitti

şimdiden ayar vermeye çalışıyor tatlım sana. ama bilmiyorlar ki bu çok ters tepiyor. hiç yoktan suçsuz günahsız insanlara kinleniyorsun.
birinin de dolduruşuyla sana göz dağı veriyor olabilir. daha kötüsü gerçekten adaletli ve vicdanlı bi insan değlse yandın sen.

Kendisi padişah torunumuymuş?

Hangi hakla size bunları söylüyor anlamadım,hemde sevgiliyken.

Yerinizde olsam hayatta başarılar der arkama bakmadan kaçardım.

işin çok zor

tabi ki onlarda senin ailen artık saygı göstereceksin

ama kimse kendi ailesini 2.plana atmadı atamazda zaten

yani benim evliliğimde senin ailen benim ailem yok her iki tarafa da eşit davranıyoruz

ha sonuna dikkat etmemişim sakın aynı evde oturmayı kabul etme

yalnızdır anlarım aynı apartmanda tut gerekirse yada çok yakınında ama aynı evi kabul etme

öyle bi hataya düşme derim

o para inan hiç birikmeyecek

annem aynı evde oturmak için sen benimle anlaşamıyorsun tanımdadıgın bi kadınla nasıl anlaşacaksın olmayacak hayallerle kendini kandırma dedi haklı sanırım

şimdiden ayar vermeye çalışıyor tatlım sana. ama bilmiyorlar ki bu çok ters tepiyor. hiç yoktan suçsuz günahsız insanlara kinleniyorsun.
birinin de dolduruşuyla sana göz dağı veriyor olabilir. daha kötüsü gerçekten adaletli ve vicdanlı bi insan değlse yandın sen.

normalde vicdanlı gibi duruyor ama cok iyi tanımıyorum acıkcası 2 ay falan oldu görüşmeye baslayalı

annem aynı evde oturmak için sen benimle anlaşamıyorsun tanımdadıgın bi kadınla nasıl anlaşacaksın olmayacak hayallerle kendini kandırma dedi haklı sanırım
karsı tarafın aılesı cok katı gıbı geldı bana
ve senınkı de alısmıs bu duruma
sana nutuk cekmeye çalısıyor aklınca, benım sözüm gecer hesabı

uzaklas tatlım
arkana bıle bakma
vıcdanı olan bır erkeğin konuşmaları değil bunlar..
ileride basını taslara vurursun

normalde vicdanlı gibi duruyor ama cok iyi tanımıyorum acıkcası 2 ay falan oldu görüşmeye baslayalı

tabi ki evlendikten sonra ilk olarak eşim gelir herseyden önce sonra aileler gelir

katılmıyorum. aşkından gebersemde kimse ailemden kıymetli olamaz. annemden babamdan kardeşimden kıymetli olamaz. ayrıca ne demek senin ailen ikinci planda demek ya. şimdiden boyle diyen adam ohooo evlenirsen ailenle goruşme de der ilerde.

siz nasıl gelin gidiyorsanız o aileye, o da sizin ailenize damat gidiyor.. ne var yanii:49:
sürekli -gelin geliyorsun- vurgusu , ''onların değil benim sözümü dinleyeceksin artık'' demesi, 1.aile 2.aile muhabbeti çok çok saçma..
pazarlık yapıyor peşin peşin.. göz yumma ve aranızda bu tarz bir konuşmanın dahi geçmiş olmasından da çok rahatsız olduğunuzu söyleyin..
herkes büyüklerini sayar, olur biter.. ayrı gayrı tutulacak bir durum yok ortada..çok anlamsız, yersiz, basit bir konuşma..
siz evlenirsiniz eşinizle bir aile kurmuş olursunuz, büyüklerinizi de sayarsınız,seversiniz ve fikirlerine önem verirsiniz..
bu kadar yani:34:

bunu nasıl anlicam :((( offf

haklı tabi sakın kabul etme

açık açık söylemiş sana olacakları kandırmamış

ailem el üstünde tutulacak ailen artık senin için bitti

annemle aynı evde yaşanacak nokta

sana söz hakkı bile tanımamış

kira vermek zor geliyorsa evlenmesin o zaman anasıyla otursun

ve para biriktiriz ev alırız öyle ayrı eve çıkarız diyor ya yalan

siz nasıl gelin gidiyorsanız o aileye, o da sizin ailenize damat gidiyor.. ne var yanii:49:
sürekli -gelin geliyorsun- vurgusu , ''onların değil benim sözümü dinleyeceksin artık'' demesi, 1.aile 2.aile muhabbeti çok çok saçma..
pazarlık yapıyor peşin peşin.. göz yumma ve aranızda bu tarz bir konuşmanın dahi geçmiş olmasından da çok rahatsız olduğunuzu söyleyin..
herkes büyüklerini sayar, olur biter.. ayrı gayrı tutulacak bir durum yok ortada..çok anlamsız, yersiz, basit bir konuşma..
siz evlenirsiniz eşinizle bir aile kurmuş olursunuz, büyüklerinizi de sayarsınız,seversiniz ve fikirlerine önem verirsiniz..
bu kadar yani:34:

işte bundan şikayet edince suclu ben oluyorum. diyor ki ilerde çocugumuz anneannesini de babaannesini de eşit sevecek kimse kimseyi dolduruşa getirmeyecek diyor bana. zaten öyle bir derdim yok

Son düzenleme:
bunu nasıl anlicam :((( offf

bir kaç tartışmamızda bnm eşimde bana bunları söylmişti. çooook kötü olmuştum ama alllaha havale ettim. sonra bi baktım onlar kızgınlıkla söylenmiş sözlermiş. hareketleri hiiiiç öyle değil. bunu anlamak içnde 2 ay çook kısa bi zman cnm. evlendikten sonra anlaşılır ki oda çok geç.
fakat 2 aylık bi ilişki için bu kadar racon kesen bi erkek oldukça ilginç.

Back
X