- Konu Sahibi mydarkheart
sevgilimle evlilik planları yapıyoruz. bana diyor ki. sen bizim ailemize gelin geleceksin artık senin annen baban senin 1. ailen olmayacak. senin 1. ailen benim sonra da benim ailem. senin kendi annen baban 2. ailen olacak. sen onların sorumluluğundan cıkıp benim sorumluluğuma giriyorsun artık onların değil benim sözümü dinleyeceksin evlendikten sonra diyor. normalde baska konularda iyi anlaşıyoruz ama bu konuda ikimizin ailesi ikimiz için de eşit dedim ve suçlu ben oldum. sen kendi aileni bırakıp benim aileme gelin geliyorsun diyor. sizin eşleriniz buna benzer şeyler yaptı mı? şimdi ondan vaz mı gecmeliyim yoksa onu nasıl ikn edip nasıl anlatabilirim ona ikimizin ailesinin eşit olduğunu? tabi ki evlendikten sonra ilk olarak eşim gelir herseyden önce sonra aileler gelir. ama gelinin de damadın da ailesi eşit olmalı bana göre. ben ailemden öyle gördüm çünkü. ayrıca evlendikten sonra kendi evimizi alana kadar onun annesiyle oturacağız. annesi yalnız. kardeşi yok babası da yok. kendisi annesiyle oturmak istemediğini fakat kira da vermek istemediğini söylüyor. kira yerine ev alırız diyor. herşey bir kenara kendi ailesini benim ailemden üstün tutmaya calısmasını anlamıyorum. anlayan var mı? :26: