• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim kendi ailesini benim ailemden üstün tutuyor. ne yapacağım?

herşeyi bitirdik aramızda hiçbişey kalmadı artık ayrıldık. yorum yapan herkese çok teşekkür ederim...:2::2:

actigin konuyla mi ilgili bitirme sebebiniz ??
eger öyleyse iyi yapmissin, hic üzme kendini, sana deger veren, ailenede deger vermeli saygi da kusur etmemeli, simdiden bu konusmalara girmisse, ilerde annenle görüsmeni de yasaklardi... hayirlisi insallah.

herşeyi bitirdik aramızda hiçbişey kalmadı artık ayrıldık. yorum yapan herkese çok teşekkür ederim...:2::2:

actigin konuyla mi ilgili bitirme sebebiniz ??
eger öyleyse iyi yapmissin, hic üzme kendini, sana deger veren, ailenede deger vermeli saygi da kusur etmemeli, simdiden bu konusmalara girmisse, ilerde annenle görüsmeni de yasaklardi... hayirlisi insallah.

Sinirlendim okuyunca bu nedir!!
Siz bu lafları nasıl yutabildiniz Allah aşkına.O ve ailesimi sizi bu yaşa getirmiş,büyütmüş,beslemiş...Ailenizi sizi bu yaşa getirdiği için,ve bir evlat verecekleri için minnet duymaları,ailenizi baş tacı yapması gerekirken,şu söylenen sözlere ne kadar çirkin ve hadsiz!Sana ayrıl demiyeceğim,ama ben olsam bu laflardan sonra ona bi gram sevgi barındırmam içimde,hepsi silinir gider!

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumları okumadan yorum yaptım,ayrılmışsınız,çokda doğru bi karar vermişssiniz,bile bile lades demediğiniz için sizi tebrik ederim.Lütfen üzülmeyin ve önünüze bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilimle evlilik planları yapıyoruz. bana diyor ki. sen bizim ailemize gelin geleceksin artık senin annen baban senin 1. ailen olmayacak. senin 1. ailen benim sonra da benim ailem. senin kendi annen baban 2. ailen olacak. sen onların sorumluluğundan cıkıp benim sorumluluğuma giriyorsun artık onların değil benim sözümü dinleyeceksin evlendikten sonra diyor. normalde baska konularda iyi anlaşıyoruz ama bu konuda ikimizin ailesi ikimiz için de eşit dedim ve suçlu ben oldum. sen kendi aileni bırakıp benim aileme gelin geliyorsun diyor. sizin eşleriniz buna benzer şeyler yaptı mı? şimdi ondan vaz mı gecmeliyim yoksa onu nasıl ikn edip nasıl anlatabilirim ona ikimizin ailesinin eşit olduğunu? tabi ki evlendikten sonra ilk olarak eşim gelir herseyden önce sonra aileler gelir. ama gelinin de damadın da ailesi eşit olmalı bana göre. ben ailemden öyle gördüm çünkü. ayrıca evlendikten sonra kendi evimizi alana kadar onun annesiyle oturacağız. annesi yalnız. kardeşi yok babası da yok. kendisi annesiyle oturmak istemediğini fakat kira da vermek istemediğini söylüyor. kira yerine ev alırız diyor. herşey bir kenara kendi ailesini benim ailemden üstün tutmaya calısmasını anlamıyorum. anlayan var mı? :26:

sanki kendine bir eş değil de mal alırmış gibi konuşmuş, kusura bakmayın ama ben direk böyle anladım. benim sözümü dinleyeceksin de ne demek, siz onun eşi mi olacaksınız, yoksa öğrencisi falan mı? biraz burnu havada gibi geldi. aileleriniz arasında çok sorun çıkar gibi geldi bana

Back
X