Sevgilim kilo vermemi istemiyor!

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.

ne yazık ki bende çok seviyorum evlilik çocuk derken 48 kilodan 71 oldum şimdi bacaklarım ağrıyor bir çok fiziksel sıkıntı yaşıyorum kilo yüzünden yaş küçükken vermesi daha kolay.

Kendi sağlığınız için kilo verin. Yaş aldıkça kilo vermek zorlaşıyor zaten. Her sene metabolizma daha da yavaşlıyor. Hem ona ne ki? Sizin adınıza sevinip destek olmalı.

Başkası için kilo vermiyoruz. Önemli olan kendimizi nasıl hissettiğimiz. Sizinle aynı boyda ve 3 kilo zayıftım. Bu kiloya da ilk defa çıktım. Eşimden bir uyarı gelmedi ama kendimi mutsuz hissettiğim ve sağlığımı olumsuz etkilediğini düşündüğüm için 11 kilo verdim.

Diyette oldugunuzu soylemeyin sizi surekli göruyorsa farki anlamaz.Sagliginiz icin verin

sanirim.disarida birlikte yiyip iciyorsunuz ve o da diyetinize karisiyor..yani aslinda sen yemezsen ben de yiyemeyecegim gibi bir durum da oluyor olabilir. kendi zevklerinden feragat etmemek icin size mudehale.ediyor.olabilir.

Fazla kilo çok sağlıksız ama lütfen verin kimseyi dinlemeyin hem eklem ağrıları oluşur zamanla hem de başka bir sürü şey. Kendiniz için, sağlığınız için kilo verin.
Hem ona neymiş ya? Kilo verirse daha da güzelleşir beni bırakır diye bir korkusu mu var acaba

Yapı itibariyle kilolu kadınlardan hoşlandığını söyledi.

Maks. 15 20 kilo verseniz yürürken daha az yorulduğunuzu anlayacaksınız.Nefes alıp verirken merdiven çıkarken de öyle.Ve sonra diceksiniz ki boşuna yük taşımışım.Kilonun getirdiği hastalıklarda cabasi.Hem sevgili ne karışırmış ki sizin kilo alışverişinize ne saçma ona ne! Kendi bedeninizi kendiniz yönetin bi başkası değil

Aman sevgili yani yarın birgün hayatında olup olmayacağı belli olmayan biri için sağlığını riske atma 90 olacağına 60 70 olursun boşversene

Bedenine ve hayatına daha sevgiliyken bu kadar karistirmamanı öneririm.
Önemli olan senin kendini beğenmen ve sağlığın.
Sağlığın için yaşın daha küçükken ve eğer ilerde gebelik düşünüyorsan gebelikten önce kilo vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…