Sevgilim kilo vermemi istemiyor!

Amaan böyle sevgili düşman başına. 100 olunca o işler öyle olmayacak. Muhtemelen seni kaybetmemek için (zayıflarsa beni beğenmez ayrılır diye düşünüyo) böyle bir taktik yapıyor. Yeme bunu sakın! Her derdin başı kilo! A

onu beğenmeyeceğinizden korkuyor olabilir. yada siz daha da güzelleşirseniz başka adaylar çıkar diye bir korku olabilir. çok gereksiz şeyler bunlar. onun özgüvensizliğinin bedelini siz ödemeyiniz. şayet istiyorsanız kilo verin. bu sizin tercihiniz. zayıfladınız diye sizi terk edecek de değildir. terk ederse de kişiliğinize değil dış görünüşünüzle ilgilenen biri demektir, o zamanda hayırlısı olmuş demektir.

Kilo alıp vermek sevgili ve eş için mi yapılır ?En önemlisi sağlık için kesinlikle kilo vermelisiniz.Yaşınız ilerlediğinde tansiyon , şeker vb. Kronik hastalıklara sahip olma oranınız yüksek olur bu kiloyla .Birde siz dış görünüşünüzden memnun musunuz ?Sevgilinizden önce sizin isteğiniz daha önemli .O vücut sizin çünkü.Benim kocamda tam tersi kilo ver , zayıf kal der hep.1.58 boy 53 kiloyum ama ben bile rahatsızım kilomdan 50 ye inmek istiyorum

Benim de boyle diyen bir sevgilim vardi inanilmaz yerdik birlikte sonra bana siddet uyguladi aldatti terk etti ben major depresyona girdim kirk kilo daha aldim insulin direncim artti iki adim yuruyemez oldum viskeral yaglanma vitamin eksikligi halsizlik yorgunluk eklem agrilari hayatim bitti pampa abartmiyorum yemin ederim boyle oldu saglik icin kilo vermek lazim.

65 kilo civari olsaniz zayif olmazsiniz yine hafif balik etli olursunuz muhtemelen, vucut yapinizi bilmiyorum tabi.
Sevmeyecekse de kendi bilir 80 kilo saglik acisindan çok fazla, kaç gunluk sevgilini bu kadar dert edinme.

164 e 80 kılo cok fazla bencede ver ben 170 ım 73 kıloyum cok fazla banada sevgılın senın zayıflayıp daha guzel olmandan korkuyordur. Ama saglık ıcın ve rahat yasam ıcın verılmelı onun begenısı ıcın degıl kılo ınsanda nefes alımını zorlastırıyor ınsan hemen yoruluyor gıydıgı yakısmıyor hamılelık falan var yazları cok terletıyor bı pantolonla bıle rahat edemıyor ınsan. Bence bısuru sebep var onu dınlememen ıcın

bence yüzün çok güzel bi de fiziğin de fit olursa seni elinden kaparlar diye korkuyor

Kilolu degil bayag bayag obezsiniz böyle yaşamak zor olmuyor mu? Kendi bedeninle ilgili kararları başkası veremez kocan bile olsa!

İlerde diyabet hastası olduğunda ve diyabetle beraber başka hastalıklarında çıktığında veya evlenip hamile kalamadığında da böyle söyleyecek mi kilon hakkında? Ayrıca ona bi de ki ben vücudumu senin beğeninle şekillendirmiyorum önce burda bi anlaşalım ben sağlığım için zayıflamak istiyorum.

Ve kimse kendini kandırmasın. Ben de sınav yüzünden kilo aldım bir dönem. Kilolu olmaktan da hiç mutluluk duymadım. Çünkü sağlığım bozuldu. Kilonun inanılmaz fazla götürüsü var. Ayrıca dış görünüş kıyafetlerin yakışmaması kendini beğenmeme psikolojisi de ayrı bir durum.

TCL kanalında yayınlanan Ağır Yaşamlar programında genellikle 300 kilo civarı artık yürüyemeyen insanların çoğunun Eşi, Sevgilisi artık ölmek üzere olan partnerlerinin kilo vermesine engel oluyorlardı...Bunun sebebleri Amerika özelinde az çok belli çünkü devlet bu insanlara ciddi yardımlar yapıyor hayatlarını devam ettirebilmeleri için bu yüzden sevgilileri, eşleri, kilolu olan partnerleri ölmek üzere olsa dahi o maaşı kaybetmemek için engelliyorlardı kilo vermelerini... Bu sebeplere rağmen bile çok ilginç ve korkunç bir düşünce yapısı bir insan partnerinin sağlığını nasıl böyle ölümüne sebebiyet verebilecek şekilde düşünmez aklım almıyor... Neyse yukarıda anlattıklarımı kendine uyarla işte senin herhangi bir engelli maaşın yoktur ancak Sevgili, Eş kişilerinin kendi sağlımız konusunda hep objektif ve doğru olmadıkları hissesini çıkartabilirsin.

Zayıflasanız daha iyi ilerde bunun gelinlik giymesi var.En önemlisi de hamileliği var şimdi zayıflayın ki hamilelik süreciniz rahat ve risksiz geçsin

Kilo verme kararı senin kararındır. Sevgilin de olsa bu karara karışamaz.

Sağlığınız için kilo vermelisiniz
Boyumuz aynı ben suan 45 kiloyum bu boyda normal duruyor 50 60 ta normal ama 80 fazla sanki sevgilinizi dinlemeyin sağlık sizin sagliginiz

Kilo için sevgilime danışmam 100 kilo olsanda severim bir kere yalan

bence yüzün çok güzel bi de fiziğin de fit olursa seni elinden kaparlar diye korkuyor

Benim sevgilim bana bunu acik acik soyluyordu senin yuzun cok guzel bi de kilo verirsen seni kaparlar diye ve de surekli sisman kadinlari sevdiginden bahsediyordu kadin dedigin ele gelecek vs seyler soyluyordu bana. Ben de "sonunda kilomu sorun etmeyen biri beni her halimle seviyor" filan diye mutlu oluyordum YALAN kardesim sadece ayni manipulasyonun laciverdi. Ben kilo aldikca o kendini daha guvende hissetti sonunda da zayif bir kizla aldatti zaten. Ama suc bende yani almasaydin o kadar derler adama.

Ondan ayrilinca baska bi sevgili buldum ve gercekten aramizda kilom vucudum hicbir konusu gecmedi. "Sence kilo vereyim mi?" diye sorardim mesela bu yeni sevgiliye. Derdi ki "sen bilirsin, sen nasil rahat hissedeceksen". Bir kere bana demisti ki: "Bende seni ceken sey kilon vucudun bilmemnen degil ki. Seni cekici buluyorum ve cok seviyorum yani aciklayamam yani kasina mi gozune mi vuruldum". Ve dedim wow ask boyle bisey. Gerci sonra onunla da ayrildik ama mesela o arkadasi hep iyi anarim arkadasca ayrildik :)

Bu arada konu sahibinin sevgilisi belki iyi bi insandir bilemeyiz, ben demiyorum ki eski sevgilim gibi katiksiz bir maldir kesin. Ama dikkatli olsun yani bu konularda sinirini korumayi bilsin bizim yaptigimiz hatalara dusmesin :)

Kilonuz fazla. Bunun hamileligi dogumu var. Biz erkekler gibi hep ayni standartta ilerlemiyoruz. Onlara gore hava hoş

Siz istemeseniz zorlasa belki anlarım da sağlıklı bir hamle sonuçta niye karışıyor Açıkçası ben sağlıkla ilgili bir durum söz konusu olduğu için sevgisini sorgulardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…