- Konu Sahibi meltem1993
-
164 e 80 kılo cok fazla bencede ver ben 170 ım 73 kıloyum cok fazla banada sevgılın senın zayıflayıp daha guzel olmandan korkuyordur. Ama saglık ıcın ve rahat yasam ıcın verılmelı onun begenısı ıcın degıl kılo ınsanda nefes alımını zorlastırıyor ınsan hemen yoruluyor gıydıgı yakısmıyor hamılelık falan var yazları cok terletıyor bı pantolonla bıle rahat edemıyor ınsan. Bence bısuru sebep var onu dınlememen ıcınArkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.
bence yüzün çok güzel bi de fiziğin de fit olursa seni elinden kaparlar diye korkuyorArkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.
Zayıflasanız daha iyi ilerde bunun gelinlik giymesi var.En önemlisi de hamileliği var şimdi zayıflayın ki hamilelik süreciniz rahat ve risksiz geçsinArkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Arkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
bence yüzün çok güzel bi de fiziğin de fit olursa seni elinden kaparlar diye korkuyor
Zaten önemli olan onun beklentileri sadece. Sizin sağlığınız ve isteklerinizin ne önemi var ki!Yapı itibariyle kilolu kadınlardan hoşlandığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?