- Konu Sahibi meltem1993
-
Arkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.
E soru mu bu şimdi?Bu forumdaki üslup neden böyle anlam veremiyorum, tamam sormadım bir şey...
İyi günler.
Evet bazı erkekler kilolu kadınları daha çekici buluyorlar ..hatta bakıma muhtaç derecede kilolu kadınları seven erkekler de var ..ancak bu o kilolar nedeniyle sizin kalp ,tansiyon ,diyabet gibi hastalıklardan ömrünüzün kisalacagi -yasam kalitenizin düşeceği gerçeğini değiştirmiyorYapı itibariyle kilolu kadınlardan hoşlandığını söyledi.
İyi de sevgiliniz zayıflama şişman seviyorum demiş siz zayıflamak istiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım demişsiniz.Bu forumdaki üslup neden böyle anlam veremiyorum, tamam sormadım bir şey...
İyi günler.
Bu forumdaki üslup neden böyle anlam veremiyorum, tamam sormadım bir şey...
İyi günler.
Arkadaşlar ben 164 boyunda 80 kilo biriyim. Sevgilim 1.90 vardır, ve 95 kilo falan.
Aslında birbirimize yakıştırırlar, ama ben zayıflamak istiyorum. O da bunun gereksiz olduğunu, ileride 100 kg olsam bile beni beğeneceğini söylüyor. Diyet yapmama bile karışıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yemek yemeyi de ikimiz çok severiz.
Neyse..Bu forumdaki üslup neden böyle anlam veremiyorum, tamam sormadım bir şey...
İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?