- 30 Kasım 2019
- 12.528
- 40.217
- 598
- Konu Sahibi herhangibiriiii
-
Bu şekilde kullanım yasak,ama ben ciddi anlamda trol olduğunu düşünüyorum.Neyse birazdan banlanirsin.Şu okullar açılsa da,bu ergen trollerden kurtulsak artıkArkadaşlar çoğunuz dünkü soruyu görmüşsünüz galiba neler düşünüyor yardımcı olabilir misiniz? ben bu ilişkide mutlu olup olmadığını çözemiyorum. Çok içine kapandı bu aralar. Lütfen çok değişti gerçekten
Ay o arkadaşlarArkadaşlar çoğunuz dünkü soruyu görmüşsünüz galiba neler düşünüyor yardımcı olabilir misiniz? ben bu ilişkide mutlu olup olmadığını çözemiyorum. Çok içine kapandı bu aralar. Lütfen çok değişti gerçekten
Ne garip site ya insanlar oturup burada troll soru mu soruyor işleri güçleri yok mu?Bu şekilde kullanım yasak,ama ben ciddi anlamda trol olduğunu düşünüyorum.Neyse birazdan banlanirsin.Şu okullar açılsa da,bu ergen trollerden kurtulsak artık.
Yaa sormaNe garip site ya insanlar oturup burada troll soru mu soruyor işleri güçleri yok mu?
Yokmuş demek kiNe garip site ya insanlar oturup burada troll soru mu soruyor işleri güçleri yok mu?
Ben onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsinizAy o arkadaşlarkesin arkidişinin hesabıdır. Sen şimdi o arkadaşına de ki fark ederek ya da fark etmeyerek şiddetin her türlüsü şiddettir. Fark etmeden öldürür de. Boğazını sıkar mesela, öldüğünü fark etmez falan filan. Kültür farkı var, kaç! İyi insan olması iyi koca iyi kayınpeder, iyi kayınvalide olacağı anlamına gelmez. Kaçççç... Aileni dinle kaç! Pardon sen değil arkadaşın kaçsın. Ama sen de kaç. Kaç kişilikliyseniz hepiniz kaçın.
Ben onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsinizAy o arkadaşlarkesin arkidişinin hesabıdır. Sen şimdi o arkadaşına de ki fark ederek ya da fark etmeyerek şiddetin her türlüsü şiddettir. Fark etmeden öldürür de. Boğazını sıkar mesela, öldüğünü fark etmez falan filan. Kültür farkı var, kaç! İyi insan olması iyi koca iyi kayınpeder, iyi kayınvalide olacağı anlamına gelmez. Kaçççç... Aileni dinle kaç! Pardon sen değil arkadaşın kaçsın. Ama sen de kaç. Kaç kişilikliyseniz hepiniz kaçın.
Göremezsin. Sadece biz görebilirdik. Gördük ve bitti. Artık kimse göremez. Çok geç.Ben onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsiniz
Bu yazdıklarına inanmamızı mı bekliyorsun lolBen onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsiniz
Şahsen bence göz morarması da ayrılmak için çok önemli bir sebep değil.Abartma ya, kol morarmasinda ne var.
Gözün morarsin, o zaman ayrilirsin.
Kendini iyi hissedeceksen trip atmaya devam et , buz falan koymuş. Ne romantikadeta K-drama
tamam sorun yok o zamanMune bakarmisin bir hesabı 2kisi kullanıyor yada dalga geçiyorlar
Sen bizim aklımızla dalga geçtiğinimi düşünüyorsun kendi adına konu açıyorsun sonra taninca arkadaşım açmış ne açmış falan diyorsun sen erkeksin benceBen onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsiniz
Seni yanlışlıkla alintilamisim kusura bakma lütfenBence ben dalga geçiyorum ama karşıdakini bilemem.seni küçük ispikçi ama yanlış ispik.
En kisa zamanda evlen ve cocuk yap. Ve hatta 2 cocuk. Zira memlekette kocaya da zam gelecekmis. Aldin aldin.Dün biz çok ciddi kavga ettik bir yanlış anlaşılma yüzünden. Çok bağırdık birbirimize. Bir ara üstüme yürür gibi oldu kolumdan çekti. Normalde biz kavga etsek de böyle davranmaz ben de çok şaşırdım. Sonra ben bırak acıyor defol git falan dedim çıktım kendi evime geçince fark ettim kolumun morardığını. Bu sabah da eve özür dilemeye geldi kolumu görünce kim yaptı bunu sana dedi. Ben de sen yaptın ya ne yaptığını bilmiyor musun dedim. O da asla fark etmediğini söylüyor. Sabahtan beri özür diliyor, buz falan koydu koluma ama affetmedim kafam çok karışık. Yani aramızdaki fiziksel fark biraz fazla ama nasıl fark etmez ki hem üstüme yürümesi de hoş değildi. Sizce gerçekten fark etmeden mi olmuştur affetmeli miyim?
Tamam, problem yok.Seni yanlışlıkla alintilamisim kusura bakma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?