Sevgilim kolumu morarttı fark etmediğini söylüyor? Affetmeli miyim? Lütfen tavsiye verin?

Bu şekilde kullanım yasak,ama ben ciddi anlamda trol olduğunu düşünüyorum.Neyse birazdan banlanirsin.Şu okullar açılsa da,bu ergen trollerden kurtulsak artık.

Ay o arkadaşlar kesin arkidişinin hesabıdır. Sen şimdi o arkadaşına de ki fark ederek ya da fark etmeyerek şiddetin her türlüsü şiddettir. Fark etmeden öldürür de. Boğazını sıkar mesela, öldüğünü fark etmez falan filan. Kültür farkı var, kaç! İyi insan olması iyi koca iyi kayınpeder, iyi kayınvalide olacağı anlamına gelmez. Kaçççç... Aileni dinle kaç! Pardon sen değil arkadaşın kaçsın. Ama sen de kaç. Kaç kişilikliyseniz hepiniz kaçın.

Bu şekilde kullanım yasak,ama ben ciddi anlamda trol olduğunu düşünüyorum.Neyse birazdan banlanirsin.Şu okullar açılsa da,bu ergen trollerden kurtulsak artık.
Ne garip site ya insanlar oturup burada troll soru mu soruyor işleri güçleri yok mu?

Ben onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsiniz

Ben onun ayrılmasını istiyorum zaten yoksa psikolojisi daha fazla çökecek sadece kendini kapattı konuşmuyor. Bakın bana sadece dün açtığı şeyi görmemde yardımcı olabilir misiniz gerçekten bilmiyorum siteyi sonra istediğiniz kadar troll diyebilirsiniz

Göremezsin. Sadece biz görebilirdik. Gördük ve bitti. Artık kimse göremez. Çok geç.

Bu yazdıklarına inanmamızı mı bekliyorsun lol?

Abartma ya, kol morarmasinda ne var.
Gözün morarsin, o zaman ayrilirsin.
Kendini iyi hissedeceksen trip atmaya devam et , buz falan koymuş. Ne romantik adeta K-drama
Şahsen bence göz morarması da ayrılmak için çok önemli bir sebep değil.

Herhangi bir uzvu kopar ve tedavi edilemeyecek bir durum olursa o zaman belki düşünebilir ayrılığı. Onun dışında minnak jestler ve özürler affetmesi için yeterli. Şimdi kız pire için yorgan mı yaksın.

Sen bizim aklımızla dalga geçtiğinimi düşünüyorsun kendi adına konu açıyorsun sonra taninca arkadaşım açmış ne açmış falan diyorsun sen erkeksin bence

En kisa zamanda evlen ve cocuk yap. Ve hatta 2 cocuk. Zira memlekette kocaya da zam gelecekmis. Aldin aldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…