Sevgilim kolumu morarttı fark etmediğini söylüyor? Affetmeli miyim? Lütfen tavsiye verin?

Ailen haklıymış görüyon mu konu sahibi ben sana demiştim aileni dinle diye

İnanmadık danaya girer gibi ortaklaşa hesap açmanıza

Son düzenleyen: Moderatör:
En kisa zamanda evlen ve cocuk yap. Ve hatta 2 cocuk. Zira memlekette kocaya da zam gelecekmis. Aldin aldin.

Ya demeeee :)

Zaten her türlü hakareti şiddeti görüp ayrılmayan kkdaki bazı kadınların kocalarına zam gelmiş gibi ayrılmamalarından anlamıştım

Hepten evde kaldım ben

Umarım tüm insanlığa zam gelir de bu kadar ucuzlamaz insanlar

Ne öyle siddetli kavga etmek normal. Nede birinin kolunuzun morartmasi. Iliskinizi tekrar gözden gecirin. Burdan.normal gözükmüyor

Sen dayak yedigin ilişkiye odaklan sanane arkadaşın iliskisinden

Bence etme.

Ben cidden inanamiyorum birde soruyorsun affedeyimmi diye. Hemen affet hic ustunde durma boyle seylerin. Hayir evlisinde 3 cocugunla ortadami kaliyorsun memlekette adammi bitti. Normal olan ne ben sana anlatayim dokunmaya kiyamamasi ama severken degil sen iyiyken herkes iyidir. Ama bam teline dokundugunda en ofkeli aninda bile hala sinirlerine hakim olabiliyosa asil o adamla evlen. Bazen diyorlarya sunu bunu yapti ama normalde cok iyi insan. Ne sacma normalde seri katillerde cok iyi insandir zaten meziyet olan kismi ofke aninda kendine hakim olabilmesi zaten.

ilerde gözünü de morartır devam yavrum devam

Siz herkesin konusuna yalnızca ayrıl demek için giriyorsunuz! Kimseye yardımcı olduğunuzu görmedim.
Ne diyeyim hanımefendi? Kolunu morartmış bravo devam edin bir şey olmaz mı diyeyim ? Normal ilişkileri olan insanlar buraya konu açmazlar zaten. Kendi içlerinde meseleyi hallederler.

Ne diyeyim hanımefendi? Kolunu morartmış bravo devam edin bir şey olmaz mı diyeyim ? Normal ilişkileri olan insanlar buraya konu açmazlar zaten. Kendi içlerinde meseleyi hallederler.
Siz kendiniz her sorun yaşadığınızda ayrılın bence hiç bir sorunu çözmeyin hemen ayrılın herkese söyleyip durduğunuz gibi

Siz kendiniz her sorun yaşadığınızda ayrılın bence hiç bir sorunu çözmeyin hemen ayrılın herkese söyleyip durduğunuz gibi
Siz kimsiniz hanımefendi ? Konu sahibinin fake hesabı falan mı? İstediğim yere istediğim yorumu yazarım derdi niye sizi gerdi, size niye dert oldu ki? Aklınızı kendinize saklayın. Zira var gibi de durmuyor da neyse.
Herkesin arasını bozuyom herkessiiin Ay böylesine ilk defa denk geliyorum. Normalde hiç de karışmam ilişkilere. Karıştırdın bence.

Her yerde aynı cevabı görünce dayanamadım yazmak istedim. Şikayet de ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…