- Konu Sahibi secretlove
-
1 haftada kimse kimseyi delice sevmez,sevemez kimseyi kandırmayalım...
sorunun cevabı belli,erkek arkadaşın sevgili değil,arzularını gerçektirebileceği birini arıyor.uzaklaşarakta senin onun birşeyler yapıp yumuşamanı bekliyor..
bence hiç görüşme bir daha,bu ne laubalilik daha yeni tanışmada,pes vallahi...
gerçekten hiç bilmiyorum anlamaya çalışıyorum sadece benim ilk sevgilim iki sevgili arası ne konuşulur bile bilmiyorum ben 19 yaşındayım o 23
senin bu acemiliğinden faydalanmsına izin verme sakın,daha yaşında çok genç seni gerçekten seven ve değer veren birini bulacaksın...acele etme,bu kişiyi ardında bırak ve önüne bak...
ama yok ben devam edeceğim diyorsan,bu şekilde düşünüp hırpalanmaya ve ilerde bu kişinin daha çok çirkinleşmesine tanıklık edersin.düzelirmi diye bekleme sakın!!! :1no2:
bide onla oturduğumuzda bu hallerini görünce sapık mısın sen dedim acayip bozuldu anlamıyorum hiç bişey ne yapmaya çalışıyor
Secretlove, tatlım benim de eşim kova erkeği evet aşkta tutkuludurlar ama aynı zamanda sevgide aşkta önce iyi bir arkadaşlıktan yanalardır sevdikleri kadını gerçekten çok severler ama böyle 1 haftada lapin gibi atlamazlar o yüzden sen bu durumu burçlara bağlama tatlım...Henüz çok gençsin ve maalesef özellikle ünv ortamlarında sahte ilişkiler çok yaygın ona ne istediğini ne istemediğini açıklamışsın buna rağmen seni zorluyorsa istediği olmayınca kaprisler yapıyor aramıyor sormuyorsa üzgünüm ama bu sevgi olamaz canım seven insan sevdiğine zarar vermek onu kırmak zor durumda bırakmak ister mi???
1 hafta mıııı akannehir
SEvgilim dediğin kişi seni kandırıyo...
sevgilin kaç yaşında peki????
kovalar çok flörtçü olurlar diye bilirim ben aklinialirimsmile
senin burcun ne peki
insanlar nekadar uzun çıkıyoda bu muhabbetlere anca giriyolar baya hızlıymış seninki
yol yakınken dönmen daha iyi bence.
ilişkiniz ilerleyince daha neler ister allah bilir
1 haftada da kimse kimseye deli gibi aşık olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?