- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
- Konu Sahibi secretlove
-
ya hisleri çabuk sevebilmiş olması felan bunlarda değilim sadece cinsel düşünceleri bunlar bana yanlış geliyo hiçbişekilde izin vermiyorum ona ne öpmesine nede isteklerine dün kızdığımda bunları şimdi istemiyosun ama sonra istiyceksin sen benimsin diyor ben böyle bişey istemiyceğimi söylüyorum sadece elini tutsam sarılsam yeterli dedim ama bu ona yetmiyomuş ya bisarıldığında görseniz acayip kendinden geçiyor daha önce tecrübem olmadığı için bunlar normalmi değilmi anlmaya çalışıyorum
Gerekli yorumlar yapılmış, bir kaç ekleme...
Size kaç kişi sormuş "1 haftada derin bir bağ, sevgi olur mu?" diye..."Beni çabuk sevmesinde değilim..." demişsiniz, neden orda değilsiniz? Aslında bunu bir düşünseniz "astrolojiyi" bırakacaksınız kenara... Bir erkek neden öpmek, dokunmak ister?
a) Kadına aşıktır, onunla bütünleşmek ister, ruhuna, bedenine hayrandır ve sahip olmak ister. (Bu adam "Neden öpmekte ısrarcı?" diye sorgulanmaz, gerçek aşk dokunmaktır, hissetmektir zira cinsellik "kötü, pis" değildir lakin derin bir sevginin uzantısı olacak, uygun durum ve koşullarda, doğru insanla yaşanacak... sengözlerimebaksanab )
b) Açtır; kalça, dudak ve daha birçok uzuv onu heyecanlandırır ve dişilere yaklaştırır. (Buna discovery channel ve daha pek çok belgesel kanalındaki mahlukları gözlemleyerek şahit olabilirsiniz.)
Bu durumda madem konuyu yaşadığınız karmaşa nedeniyle açtınız, tecrübesiz olduğunuzu ifade ettiniz ve burdaki hanımların deneyimlerinden faydalanmak istyorsunuz, kilit soruyu kaçırmayın... "1 haftada gerçek aşk, cinselliği meşru kılacak, değil cinselliği dokunmayla tahrik olmayı makul hissettirecek bağlılık meydana gelir mi?" (Sarıldığında kendinden geçiyormuş, sarılacak kimseyi bulamadığı gelmiyor mu aklınıza yahut hangi kadına sarılsa kendinden geçeceği, o hazzı almak için size gerek olmadığı, herhangi bir "dişi"nin işini göreceği?) "Ben orasında değilim konunun.." diyorsunuz. "Buraya" gelin ve olaya burdan bakın zira "b maddesinde" değindiğim belgesellerdeki "yaratıklardan birini" naklen izlemek üzeresiniz... şakkıdı Daha da fenası ilk deneyimi "bu mahluk" olan bir kadının ilerleyen dönemlerde sağlıklı bir psikolojisi, ilişkisi olabilir mi? Size dudaklarınızın, fiziğinizin değil, ruhunuzun güzelliğini ifade edecek; üstünüzdekileri değil, hayallerinizdekileri, rüyanızdakileri sorgulayıp bunları gerçekleştirmek isteyecek adamı bekleyin... sengözlerimebaksanab
Gerekli yorumlar yapılmış, bir kaç ekleme...
Size kaç kişi sormuş "1 haftada derin bir bağ, sevgi olur mu?" diye..."Beni çabuk sevmesinde değilim..." demişsiniz, neden orda değilsiniz? Aslında bunu bir düşünseniz "astrolojiyi" bırakacaksınız kenara... Bir erkek neden öpmek, dokunmak ister?
a) Kadına aşıktır, onunla bütünleşmek ister, ruhuna, bedenine hayrandır ve sahip olmak ister. (Bu adam "Neden öpmekte ısrarcı?" diye sorgulanmaz, gerçek aşk dokunmaktır, hissetmektir zira cinsellik "kötü, pis" değildir lakin derin bir sevginin uzantısı olacak, uygun durum ve koşullarda, doğru insanla yaşanacak... sengözlerimebaksanab )
b) Açtır; kalça, dudak ve daha birçok uzuv onu heyecanlandırır ve dişilere yaklaştırır. (Buna discovery channel ve daha pek çok belgesel kanalındaki mahlukları gözlemleyerek şahit olabilirsiniz.)
Bu durumda madem konuyu yaşadığınız karmaşa nedeniyle açtınız, tecrübesiz olduğunuzu ifade ettiniz ve burdaki hanımların deneyimlerinden faydalanmak istyorsunuz, kilit soruyu kaçırmayın... "1 haftada gerçek aşk, cinselliği meşru kılacak, değil cinselliği dokunmayla tahrik olmayı makul hissettirecek bağlılık meydana gelir mi?" (Sarıldığında kendinden geçiyormuş, sarılacak kimseyi bulamadığı gelmiyor mu aklınıza yahut hangi kadına sarılsa kendinden geçeceği, o hazzı almak için size gerek olmadığı, herhangi bir "dişi"nin işini göreceği?) "Ben orasında değilim konunun.." diyorsunuz. "Buraya" gelin ve olaya burdan bakın zira "b maddesinde" değindiğim belgesellerdeki "yaratıklardan birini" naklen izlemek üzeresiniz... şakkıdı Daha da fenası ilk deneyimi "bu mahluk" olan bir kadının ilerleyen dönemlerde sağlıklı bir psikolojisi, ilişkisi olabilir mi? Size dudaklarınızın, fiziğinizin değil, ruhunuzun güzelliğini ifade edecek; üstünüzdekileri değil, hayallerinizdekileri, rüyanızdakileri sorgulayıp bunları gerçekleştirmek isteyecek adamı bekleyin... sengözlerimebaksanab
demek istediklerinizi çok iyi anladım ben ona kadınlara bi düşkünlüğü olup olmadığını sorunca elimi bırakıp eğer böyle olsaydı bir telefon yeterdi başkası için ben senin yanındayım görmüyomusun dedi
Acıyı çeke çeke öğrenmeye mecbur insan... Başkasının gözünden, gönlünden göremez, tecrübesini, mantığını kavrayamaz, "demek istediklerini anlayamaz", sobaya eli değecek, yanacak" öyle öğrenecek zararın nereden geleceğini... mirmirmirmir
"Başkası için bir telefon yeter..."Bunu her erkek söyler. (Böyle dediğimde de garip hissediyorum yahu, sanki bizler "aşk kadını"yız, onlarca eskitmişiz. Çevremizi gözlemlemek bile yetiyor erkeklerin hangi durumlarda sahici hangi durumlarda sahtekar olduğunu anlamak için... ) "Başkası için bir telefon yeter"miş, beyefendiyi Angelina Jolie mi aramış da sizi tercih etmiş? Kadınlar erkek bulamamış peşinde koşmuş da o "sizin yanınızda"mıymış? Tek telefonun yeteceği parası olana "eskort" diye de tabir edilen telekızlardır. (Onları değil de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz deyip "hizmette sınır tanınmamasını" mı bekliyor bu şaşkın?) Onun dışında telefonuyla kime ulaşabilirmiş? Kendileri Brad Pitt miymiş? Ne büyük lütuf, aman eksik olmasın, varlığı ne büyük hediye... şakkıdı
Ona asıl değerli olanın sizin varlığınız olduğunu, seçilmediğinizi, seçme lüksünüzün olduğunu, siz istediğiniz için alakanızın devam ettiğini hissettirin yahut açıkça söyleyin de "kaf dağından insin"...
Bu arada... Madem astrolojiye bu kadar meraklısınız önümüzdeki ayın falı da benden gelsin. Yakında şu cümleler gelecek beyefendiden; "Başkasını istesem onu öperdim, ama seni öpmek istiyorum. Başkasıyla birlikte olmak istesem olurdum ama seninle olmak istiyorum." Bu sözleri ciddiye alıp bundan memnun olan kişi ıran'da ikamet etmelidir. Her erkeğe 4 kadın düşmeli, söz konusu "dişi" "Haremin gözde cariyesi benim!" memnuniyetini yaşama arzusunda olmalıdır. Hiç yakıştırmam aklı başında bir genç kıza bu sözlere prim vermesini... :umursamaz:
zemuszemusiyi de bu şekilde olmayan bir erkek görürseniz
bana da haber verin
ya da bütün arızalar beni mi buluorr anlamıorrumm
zamanında kafa kırmışlığımm bile var kötükedihüso
aseksuell olcamm yakında bunlar yüzündenn yaaaaklava:
zemuszemus
sen arana mesafe koydun mu sana ne sarılabilir ne de el sürebilir... sınırı çizeceksin saygınlığınızemuszemuskaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:a.s. kaybetmeyeceksin..
umut lu ol sana sonuna kadar katılıyorum sözüm bu konuyu açana......boş boş ne kadar anlatsanda boş... sen aşk ve cinselik istiyosun ki onu savunur duruma gelmişsin... sonra da ona istediğini verdiğinde ve o seni terk ettiğinde bir tel. yetti kapımda köle olan çok napıyım diyecek...
"ben senden başkasını düşünmüyorum" diyeceğine sana tek sözü bumu "bir. tel. yeter" cinsellik için... of of size ne söylesek boş... eşleriniz sizi aldattığında ağlamak reva size... adam senle resmen gözüne soka soka cinsellik yoksa ben yokum diyo.. aç gözünü biraz sen saf duygularınla oynamasına izin verme ...koru kendini... yoksa bu adam senin canını fena yakacak...:1no2:
kızım sen saf mısın yoksa... hangi erkek ben kadınlara düşkünüm der... deli misin divanemisn ....
ne demesini bekliyosun hasta oluyorum kadınlara kadın gördüm mü dayanamıyorum mu?
benim cinselliği savunduğum felan yok iyi okursanız anlarsınız böyle bi merakım olsa bunları sormazdım onun her istediğini yapardım saçmalığa bak ben zaten koruyorum 1 haftada bunları yaptığını görüp soruyorum kendimi ona vermiyorum iyi okumamşın heralde hayret bişey ayrılıp ayrılmamyı düşünüyorum inanamıyorum size böyle yorum yapabildiğinize
yokta 1haftada o cesareti nerden buldu öpmeler üzerinde ne var demelerr bılmıyorum benmı geri kafalıyım ama bana ters geldii hemde haddınden fazla tersss
senin sevgilin varmı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?