Sevgilim kova burcu ve bitmeyen istekleri yardım

Gerekli yorumlar yapılmış, bir kaç ekleme...
Size kaç kişi sormuş "1 haftada derin bir bağ, sevgi olur mu?" diye..."Beni çabuk sevmesinde değilim..." demişsiniz, neden orda değilsiniz? Aslında bunu bir düşünseniz "astrolojiyi" bırakacaksınız kenara... Bir erkek neden öpmek, dokunmak ister?
a) Kadına aşıktır, onunla bütünleşmek ister, ruhuna, bedenine hayrandır ve sahip olmak ister. (Bu adam "Neden öpmekte ısrarcı?" diye sorgulanmaz, gerçek aşk dokunmaktır, hissetmektir zira cinsellik "kötü, pis" değildir lakin derin bir sevginin uzantısı olacak, uygun durum ve koşullarda, doğru insanla yaşanacak... sengözlerimebaksanab )
b) Açtır; kalça, dudak ve daha birçok uzuv onu heyecanlandırır ve dişilere yaklaştırır. (Buna discovery channel ve daha pek çok belgesel kanalındaki mahlukları gözlemleyerek şahit olabilirsiniz. )
Bu durumda madem konuyu yaşadığınız karmaşa nedeniyle açtınız, tecrübesiz olduğunuzu ifade ettiniz ve burdaki hanımların deneyimlerinden faydalanmak istyorsunuz, kilit soruyu kaçırmayın... "1 haftada gerçek aşk, cinselliği meşru kılacak, değil cinselliği dokunmayla tahrik olmayı makul hissettirecek bağlılık meydana gelir mi?" (Sarıldığında kendinden geçiyormuş, sarılacak kimseyi bulamadığı gelmiyor mu aklınıza yahut hangi kadına sarılsa kendinden geçeceği, o hazzı almak için size gerek olmadığı, herhangi bir "dişi"nin işini göreceği?) "Ben orasında değilim konunun.." diyorsunuz. "Buraya" gelin ve olaya burdan bakın zira "b maddesinde" değindiğim belgesellerdeki "yaratıklardan birini" naklen izlemek üzeresiniz... şakkıdı Daha da fenası ilk deneyimi "bu mahluk" olan bir kadının ilerleyen dönemlerde sağlıklı bir psikolojisi, ilişkisi olabilir mi? Size dudaklarınızın, fiziğinizin değil, ruhunuzun güzelliğini ifade edecek; üstünüzdekileri değil, hayallerinizdekileri, rüyanızdakileri sorgulayıp bunları gerçekleştirmek isteyecek adamı bekleyin... sengözlerimebaksanab

az önce de yazdım ama
ben bu tarif ettiğin tipte birinin yaşadığına inanmıorummohaoldumsmile
ya da tek tük varsa da ben görmedimkaydirigubbakcemile
makara yapmıormm görürsen cidden haber ver
en azından bakıp da vay be böylesi de varmış diyim
ömrü billah öyle bir olmasa da hayatımda
en azından derim dünya gözüyle öyle birini gördüm diye
gözüm açık gitmemsırnaşık şey

demek istediklerinizi çok iyi anladım ben ona kadınlara bi düşkünlüğü olup olmadığını sorunca elimi bırakıp eğer böyle olsaydı bir telefon yeterdi başkası için ben senin yanındayım görmüyomusun dedi

Bence burda anormal olan erkek arkadasiniz size yaklasmak istemesi deil isteyebilir tabiki dogaldir da bi hafta 2 hafta meselesi de deil ki bu. Garip olan ve dusunmeniz geren siz bundan rahatsiz oldugunuzu soleyince sizi aramamasi... Burdan bakarak dusunurseniz sanirim daha rahat anlarsiniz durumu...

Son düzenleme:

Acıyı çeke çeke öğrenmeye mecbur insan... Başkasının gözünden, gönlünden göremez, tecrübesini, mantığını kavrayamaz, "demek istediklerini anlayamaz", sobaya eli değecek, yanacak" öyle öğrenecek zararın nereden geleceğini... mirmirmirmir
"Başkası için bir telefon yeter..."Bunu her erkek söyler. (Böyle dediğimde de garip hissediyorum yahu, sanki bizler "aşk kadını"yız, onlarca eskitmişiz. Çevremizi gözlemlemek bile yetiyor erkeklerin hangi durumlarda sahici hangi durumlarda sahtekar olduğunu anlamak için... ) "Başkası için bir telefon yeter"miş, beyefendiyi Angelina Jolie mi aramış da sizi tercih etmiş? Kadınlar erkek bulamamış peşinde koşmuş da o "sizin yanınızda"mıymış? Tek telefonun yeteceği parası olana "eskort" diye de tabir edilen telekızlardır. (Onları değil de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz deyip "hizmette sınır tanınmamasını" mı bekliyor bu şaşkın?) Onun dışında telefonuyla kime ulaşabilirmiş? Kendileri Brad Pitt miymiş? Ne büyük lütuf, aman eksik olmasın, varlığı ne büyük hediye... şakkıdı
Ona asıl değerli olanın sizin varlığınız olduğunu, seçilmediğinizi, seçme lüksünüzün olduğunu, siz istediğiniz için alakanızın devam ettiğini hissettirin yahut açıkça söyleyin de "kaf dağından insin"...
Bu arada... Madem astrolojiye bu kadar meraklısınız önümüzdeki ayın falı da benden gelsin. Yakında şu cümleler gelecek beyefendiden; "Başkasını istesem onu öperdim, ama seni öpmek istiyorum. Başkasıyla birlikte olmak istesem olurdum ama seninle olmak istiyorum." Bu sözleri ciddiye alıp bundan memnun olan kişi İran'da ikamet etmelidir. Her erkeğe 4 kadın düşmeli, söz konusu "dişi" "Haremin gözde cariyesi benim!" memnuniyetini yaşama arzusunda olmalıdır. Hiç yakıştırmam aklı başında bir genç kıza bu sözlere prim vermesini... :umursamaz:

umut lu ol sana sonuna kadar katılıyorum sözüm bu konuyu açana......"ben senden başkasını düşünmüyorum" diyeceğine sana tek sözü bumu "bir. tel. yeter" cinsellik için... of of size ne söylesek boş... eşleriniz sizi aldattığında ağlamak reva size... adam senle resmen gözüne soka soka cinsellik yoksa ben yokum diyo.. aç gözünü biraz sen saf duygularınla oynamasına izin verme ...koru kendini... yoksa bu adam senin canını fena yakacak...:1no2:

Son düzenleme:
kızım sen saf mısın yoksa... hangi erkek ben kadınlara düşkünüm der... deli misin divanemisn ....
ne demesini bekliyosun hasta oluyorum kadınlara kadın gördüm mü dayanamıyorum mu?

zemuszemus

sen arana mesafe koydun mu sana ne sarılabilir ne de el sürebilir... sınırı çizeceksin saygınlığınızemuszemuskaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:a.s. kaybetmeyeceksin..
boş ver uaşılmaz ol sana her el uzattığında seni tutacakmış gibi hiseetmesin...

zemuszemus

sen arana mesafe koydun mu sana ne sarılabilir ne de el sürebilir... sınırı çizeceksin saygınlığınızemuszemuskaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:a.s. kaybetmeyeceksin..

ben erkeklere de kusur bulmuormmm artıkk
piyasada öyle hatunlar varkiii ağzımı bozmakk istemiorm
kendileri erkeğin üstüne atlar duruma gelmişşlerr
e erkekler de bu karılardan soora bozuluolar iyice
herkese aynı muamelee soora

yok koymuorm mu sanıosunn mesafee
kafasını patlattım birinin sırf bu sebeptenklava:
ki iş o seviyesizliğe geldi mi ki getiriorlar senin düzgün oldugunu anlayıp normalleşselerde sende heves meves kalmıorr soğuyosun adamdan
sırff bu sebeptenn ocaktan beri kimse yok hayatımda
olmuorrr kımseye karsı bısey hıssedemezz ettiler beniii:1no2:

benim cinselliği savunduğum felan yok iyi okursanız anlarsınız böyle bi merakım olsa bunları sormazdım onun her istediğini yapardım saçmalığa bak ben zaten koruyorum 1 haftada bunları yaptığını görüp soruyorum kendimi ona vermiyorum iyi okumamşın heralde hayret bişey ayrılıp ayrılmamyı düşünüyorum inanamıyorum size böyle yorum yapabildiğinize

ahh canımm ahh bundan da ayrıl
bikaç tane daha gelsin bundan üstüne
olursun sen de yakında benim gibi
saykopat, erkek düşmanı :jeyyar::jeyyar:

sevgiliniz maşallah bir haftaya neler sığdırmış.ben onun size aşık olduğunu hatta sevdiğini dahi düşünmüyorum.ne iğrenç bişey ya.üzerindeki kıyafetlerin renginide soruyomu

yokta 1haftada o cesareti nerden buldu öpmeler üzerinde ne var demelerr bılmıyorum benmı geri kafalıyım ama bana ters geldii hemde haddınden fazla tersss

bu 19 yaşındaki gencimizin gözünü açmaya çalışıyoruz fakat bu genç kızımız illede açamma.. sevgilimi zor elde ettim.. bırakmam diyor galiba... nasıl tanıştılar... ne kadardır arkadaşlar hiç bahsetmiyor....

valla haklısın aynen bende ooo uzun zamandır kimseyi hayatıma sokmadım geçen sene taaa orta okul ark. karşılaştım aşkım depreşti sandım.. adam değişmiş tam bir saplantı manyağı olmuş bana kaç ilişkin oldu gibi garip bir soru sordu... ne amaçla sordu... ne demek istedii. sonra ben tepki verince çevir dimi anlamadım...
ben çok saçmaladım aşk insana beyini mühürlüyor ve sevdiği kişiyi koruma moduna geçtiği için... şekil a da görüldüğü gibi gözünü açamıyor......neyse ben hep alttan aldım çocuk resmen dalga geçti yalanlar yalanlar söyledi... ince ince dalga geçi.. benimde hiç sevgilim olmadı.. o yüzden o ne yaptıysa ben hep yanlış anladım... çok üzerine düştüm.. o yüzden ben acı çektim..

ne olursa olsun kendi sınırımı çizdim... oda yaklaşamadı zaten...

seni yanlış anlmışım... ... isminde pek zormuş frosythia.. latince galiba.. okul günlerim geldi aklımaa... ne ezber yapardım canım..

ben şimdiye kadar istemedim ki... sevgilim olması bir kere bana ters...benim yaşantıma ters.. zaten ben katı kuralları olan biri olduğum için benle beraber olmak her baba yiğidin harcı değil. şekercim

yokta 1haftada o cesareti nerden buldu öpmeler üzerinde ne var demelerr bılmıyorum benmı geri kafalıyım ama bana ters geldii hemde haddınden fazla tersss

hayır yani siz nerde yaşıosunuz cidden merak ettim :)
benim de çevremde ne kadar erkek varsa
bıraktım 1 haftayı 2 günde üstüne atlamaya meyilli hepsi
ki ben şuan ultra erkek düşmanı bi modda olmama ragmen
yanıma yaklaşanları bi dövmedıgım kalmamasına ragmen böyleler
en düzgün gözükeninin bile aklından ilk başka şey geçiorr
hayalındekı erkek tipiyse eyvallah ama
sanırım benim cevremdekilerde bi üretim hatası olmuş
ve aynı seriden çıkmalar
hepsine duygusallık koymayı unutmuşlarlmaz:

canim sevgili olmadan önce sürecinizi arkadasliginizi bilmiyorum ama..ne olursa olsun daha 1 hafta lik sevgili iken bu kadar israrlica bu konuya cok ilgili olmasi kaba tabir ile mide bulandirici hele hele simdiye kadar kimseyi senin kadar sevmemis olmasi..(belkide öledir)ama daha cok erken degilmi bunu sölemek icin sempatiksalakcinni cünkü cok cok yeni bir iliski uzun süreli bi iliskide erkek kadin arada ister istemez bi mesafe olur cünkü tanima sürecidir hatta alisma derse yeridir söliceklerini bile düsünüp daha özen gösterirsin yanlis anlasilmamak icin..birde sunuda düsün simdiden yaptiklari bunlar 1 ay sonrasini düsünebiliyormusun hangi beklentilerle gelicegini?

senin sevgilin varmı çok merak ediyorum

bana çok kızdın sanırım. ama şuna inan seni tanımıyorum erkek arkadaını tanımam etmem. bak benim çevremde bana ders olucak yaşantılar gördğm acı çeken insanlar gördüm...14 yaşında bir erkeğe kapılıp okulunu bırakan ve şu anda orta okul çağında olan çocuk büyüten bir kadın var. yani benim aile tarzım farklı..ben tabi ki sevgilim demem kimseye. güven önemli benim için. şu anda ciddi ciddi görüştüğüm biri de var....

ben senden yaşça çok büyüğüm ablan sayılırım. sosyal bir insanım ve insanları çok inceleri. çok fazla insanın dert ortağı oldum. erkek arkadaşımın olmaması onların dışardan ne istedikleri görmedğim anlamına gelmez demii..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…